Gasca de Constanta *(103)*
Raspunsuri - Pagina 13
Dodo-pui spune:
Constanta,
o zi fara ceata si numai bine va doresc.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 sau
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ADINUTZA spune:
Salutare,
Ne-am intors si noi de la munte bucurosi ca am mai prins cateva zile cu zapada pe partie.
David, Sebi si Alexandra, La multi ani si sa fiti fericiti!
Sanzi, ce surpriza..., ce zice copilu'?
Jone, felicitari, ai avut parte de emotii, nu gluma! Inseamna ca nici eu nu ar trebui sa-mi pierd speranta pentru ca teste cu liniute roz pal vad mai mereu dar cine stie poate ca eu ajung direct sa nasc si nu o sa stiu ca am fost gravi ca de ingrasat ma ingras constant si dr zice ca nu sunt insarcinata
Ia da, Gabi un pronostic!
Bettyk, baiatul meu are 27 de kg si face 9 ani in aprilie iar eu il vad cam slabut, pediatra zice ca e foarte bine asa dar mie mi-ar placea sa fie mai zdravan. Eu nu sunt de acord cu regim alimentar la copii indiferent daca e pentru slabit sau ingrasat. Ce medic o vede pe Alexia?
Liris, relaxeaza-te, nu esti in nici un caz batrana, te-am vazut eu in poze, o mamica tanara si frumoasa
O dupa amiaza frumoasa!
noi
Dodo-pui spune:
Punctul meu de vedere
Vom trai si vom vedea
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 sau
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
jone spune:
buna seara doamnelor, mai bine zis la ora asta: noapte buna?
multumim mult de urari.azi m-am uitat pe pozele de cand era alex bebelusha...
si toata seara am vizionat 4 ani ...concluzia:copii cresc si sunt tare veseli si de aia nu mai pot ei de grijile adultilor.singura lor grija e sa se faca mari.
pana si alex se mira cat de bebe era...si uite acum mami ce mare sunt!
jo , si alexandra
recomandari,
home sweet home!
CRIXIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jone buna seara doamnelor, mai bine zis la ora asta: noapte buna? multumim mult de urari.azi m-am uitat pe pozele de cand era alex bebelusha... si toata seara am vizionat 4 ani ...concluzia:copii cresc si sunt tare veseli si de aia nu mai pot ei de grijile adultilor.singura lor grija e sa se faca mari. pana si alex se mira cat de bebe era...si uite acum mami ce mare sunt! jo , si alexandra recomandari, *************** home sweet home! |
...eheee, nici macar grija de a fi mari! Traiesc copilaria, inocenta...iar noi privim lumea lor si uitam un pic de griji, probleme!
Crixia mami de Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +11 sapt
CRIXIA spune:
Hai, si dupa completarea lui Jone, vin sa va spun ceva:
Alexia aseara ne-a facut "slugi", da, cica noi suntem slugile ei, si a dat exemplu la magazin, cum ea cere si noi ii luam. Sincer, nu prea onoram toate comenzile, dar se intampla destul de des.
Eii, ne-am suparat asa de tare, incat tati a pus embargo pe cate ceva, iar eu cum imi spune "te rog ..." ii raspund " ca doar suntem slugile tale" si imi repeta ca nu-i adevarat, ca si-a cerut iertare...
Ontica Camelia spune:
Buna!
Mai, asa este copiii cresc si incep sa sa-si spuna parerile despre ceea ce percep despre noi.
Cu siguranta Alexia sau ceilalti copii fara frati isi vor schimba parerea despre "slugi" cand va veni bb2 si vor vedea ca nu totul li se cuvine numai lor, ci totul se imparte la 2...3, dupa caz.
duminica frumoasa in familie, cu copii, cu slugi, cu catzel...si ce ma aveti pe langa casa.
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
jone spune:
incepem sa scriem seriale:
continuarea povestirii cristinei:
aseara dam o fuga pana la un non stop aici in eforie ca sa cumpar o oja ca imi tunase mie sa imi fac unghiile altfel decat rosii.
pe drum, o instruiesc pe alex sa nu cumva sa inceapa in magazin sa ceara toate porcariile ca are casa plina de dulciuri.
of course ca in magazin:mami!mami! vreau sa iti spun ceva....
eu:alex am stabilit ca nu ceri nimic!
ea:mami mami nu vreau nimic doar sa iti arat ceva......( ca poate eu pricep ca bate ea apropouri si sa ii cumpar)
eu:arata-mi dar sa stii ca nu iti cumpar.
ea:bine mami! imi arata o porcarie bineinteles si asta a fost tot.
intre timp imi aleg oja (aici iar scartaieli ca vrea si ea oja ca sa o pastreze ptr cand o fi mare) la casa platesc si totusi ma gandesc ca a fost copil ascultator si ii cumpar huba buba.
i-o dau si ii spun:poftim!ptr ca ai fost cuminte ti-am luat ceva!
la care draguta de ea foarte foarte mirata:
AM FOST EU COPIL CUMINTE?!??!?!
ne-a bufnit pe toti rasul sa lesinam si mai multe nu.
o seara buna!
jo , si alexandra
recomandari,
home sweet home!
CRIXIA spune:
haha Jone!
vedeti cum constientizeaza ca ne manipuleaza!!??
Noi de azi suntem "cuci", d-ra a plecat cu bunicii la munte. Sa speram ca vor avea parte si de ceva fulgi de nea.
Ontica Camelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRIXIA haha Jone! vedeti cum constientizeaza ca ne manipuleaza!!?? |
Buna!
Sa vezi ce senzatie placuta va fi cand vei simti ca te manipuleaza 2...3
Haideti la o cafea, ceai sau shueta, ce doriti si de ce aveti timp!
Eu mi-am propus sa fact niste shmotru , asta ca bonus ca am terminat sesiunea!
Sa aveti o saptaman usoara!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator