Gasca de Constanta *(103)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Dodo

Jone, te invidiez . Eu pana la 12 sapt. am zis ca mor de rau. Credeam ca asa o sa fiu toata viata. Ca sa nu zic ce burtoi aveam deja. Despre momentul nepotrivit in care a venit bb3 in viata noastra nu vreau sa scriu pe forum, dar daca vrei incurajari sunt aici.

Te asteptam la zmeurici, dac ate tin curelele sa faci fata la cat se scrie acolo . Eu sunt depasita de situatie.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

cornelia, fara sa stii ai fost un punct de sustinere.
mi-am zis daca se "inhama" si la al treilea inseamna ca nu e asha de rau.

mama mea imi zice ca tot tompul din vremuri stravechi mereu se punea problema "cu ce crestem copii si ca sunt vremuri grele" si uite asha apar generatii si generatii intregi fara sa tina cont de vremuri.

jo , si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

jo, felicitari pentru bb2 si la multi ani pentru kinderita mare.sa-ti traiasca si sa va bucurati de amandoi.o sa va descurcati voi.o sa fie totul bine.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna!
La multi ani Alexandra! Sa cresti mare, frumoasa si iubita de cei dragi!
Jone iti urez inca odata felicitari pentru bb2, cand DD are planurile lui...Se spune ca DD da la fiecare cat poate duce.Sa fiti sanatosi si fericiti, sa va cresteti copii si sa va bucurati de ei pana la adanci batraneti.

O zi buna!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

LA MULTI ANI!!! Alexandra. FElicitari pentru cadoul frumos pe cate l-ai primit de la mami.

FElicitari Dodo ptr mutare, nu am stiut . O perioada am citit pe aici fara sa postez poate am sarit vreo fila de n-am stiut .

MAi, mai, ce fac si telefoanele astea....Alina la mai multe intrari, multa lume a revenit pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

asha se spune ca DD da la fiecare dupa puterile fiecareia.
un singur lucru imi pare rau (avertisment:randuri interzise minorilor!") ~ ca nu m-am zbenguit cu sotul fara nici-o grija.~

adica sa ne propunem un bebe si sa ii dam bataie.
data viitoare!

jo , si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

Citat:
Gura pacatosului adevar graieste!
He,he repet urarea de mai inaite cu o luna cred,sarcina usoara.

fetelor, io zic asa, cand mai aveti nelamuriri sa apelati la dodo, decat sa dati banii pe teste de sarcina ce feeling ai putut sa ai!!!! asa, ca de la graviduta la graviduta

deci, jo, felicitari, sarcina usoara si La Multi Ani Alexandrei!!! cat despre "zbenguiala", chiar ca e o pierdere, te inteleg perfect eu am apucat sa imi fac de cap o singura data, la miruna, ca vlad e facut cica din ovulatie spontana

sanatate bolnaviorilor raciti, cade si intalnirea de azi? ca vaz ca n-a mai zis nimenea nik ... io in principiu sunt de acord cu orice propunere cand e sotu' acasa, altfel nu prea am libertate de miscare.

pupici tuturor.

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Alexandra!!!

Eu la intalniri nu promit ca ma bag. Greu ma mai organizez cu copiii, sunt rupta de oboseala si mai stau si la cucuiata.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Intalnirea ar fi fost maine, dar vad ca in afara de mine si dod nu s-a mai inscris nimeni. Tania nu poate ca acum o are pe Andreea bolnavioara. Deci rezultat final cade. Poate saptamana viitoare cine stie . Vad ca s-a incalzit afara si va da chef de iesit.
Cornelia, ma ofer voluntar pentru ajutor. Si asa puiutii mei nu prea ii am liberi cand vreau eu. Gasit inlocuitori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

mey Jone, ce chestie ... foarte interesant cum s-a intimplat totul. multa sanatte si sarcina usoara!

va anunt ca eu am lungit pelteaua asa mult cu maseaua aia dureroasa ca aseara la "toaleta de seara" mi s-a rupt o bucata :(( ... binenteles ca am "cules-o" din chiuveta si am plins-o toata seara si mi-am dat seama ca am imbatrinit frate, iaca 35 peste citeva zile: mi se rup dintii, sunt depresata, afara ploua . i'm oficially old cum zicea carrie in sex and the city

Mergi la inceput