Gasca de Constanta *(103)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

La multi ani Sebi si David!
Alina, Sinzi sa va traiasca flacaii , sa cresca mari si sanatosi si sa va bucurati de fiecare moment al evolutiei lor!

Jo, felicitari! sa ai o sarcina usoara!

Io-s rupta de oboseala...am o perioada grea la serviciu si pe Bibica o am iar cu amigdalita si e pe antibiotice

Tania cu Andreea(14 sept'96) si Bianca (14 febr'04)

Noi!

Blogul lui Mihaita

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Sinzi, multa sanatate si o copilarie fericita lui David! La multi ani!

Jone, felicitari! in cite saptamini esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Camelia sar'naa de info, imi sunt de mare ajutor, sper sa dau cumva de ea!
Jone bine ai venit in grupul burticilor! Hai, zambeste, criza va trece, alte prb se vor rezolva.....iar barza o sa aduca o bucurie in familia voastra! Este o surpriza placuta! Te asteptam cu amanunte!
Sanzi e un scump nou membru al familiei! Cum il cheama? Ce zice David?
Liris voi cum sunteti?

Eu am iarasi net furat de pe geam de la servici, adica trag un pic chiulul cu voi!

Crixia mami de Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Cami, Crixia, Cornelia, Sinzi, Tania, Dana, va multumim pentru urari!
Sa se intoarca la voi inmiit gandurile voastre bune!
...Recunosc ca nu prea mai intru pe aici... din lipsa de timp... dar m-a tras cineva de maneca, cu-n telefon!

David!!!
Sinzi
, v-am mai urat si la 'odisee'...

Jone, ce surpriza frumoasa! Sa fie intr-un ceas bun! Sarcina frumoasa, nastere usoara si bebic sanatos!
Alexandra!!! (pt maine)

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Mav pentru baietii tai! Sper ca sunt bine, ca papati laptic, iar fratii se iubesc "ca fratii"!
Te mai asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Imi recomandati si mie un medic homeopat? Camelia tu stiu ca duceai fetele.

Nu prea stiu cu ce se mananca homeopatia, dar nu mai pooooot! M-a terminat Stefan. Nu doarme si nu mananca. Adica se trezeste de n-spe ori pe noapte, iar de mancat, daca ar fi dupa el ar manca numai dulciuri si cartofi prajiti. Nu stiu daca homeopatul e cel mai indicat, dar altceva ce sa fac? Sa ii dau vitamine? Dar pt. somn, ca nu vreau totusi sa il sedez, cu toate ca nu mi-ar strica si mie cateva nopti dormite .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Cornelia ti-am trimis PM. Multa sanatate!
Sinzi super surpriza! Cred ca David este foarte incantat.

O seara buna!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

povestea e lunguta tare si incepe prin decembrie.
test de sarcina.negativ.firar.sotul deja plecat si iar nu a fost acasa de sarbatori.
apoi trec prin probleme:discutii aprinse cu sotul, mi-au spart masina si m-au golit frumos tare de tot, paguba de paguba ca aveam portbagajul plin si nimic nu era al meu,cica am fost urmarita ca prea la fix au mers si sa zic mersi ca nu m-au oprit pe drum.(asha zice politia)

mi-am reparat masina o gramada de bani si tot nu merge.
si alte probleme.
deci nici-o atentie indreptata catre "burtica".
dar problema lunara ...nu mai era lunara era bilunara.deci am tras concluzia ca ceva dereglare hormonala pe sistem nervos.
mai bag un test de sarcina:usor usor roziu.mai bag inca unul.vag a doua dunga.citesc pe net si in majoritatea cazurile daca a doua dunga nu era pronuntata era dereglare de hormoni.
si uite asha intre timp mai dau peste un stalp cu masina.si credeti-ma ca eram parcata.daca va puteti imagina asta.
parcata langa stalp si in loc sa o iau inainte masina a alunecat pe gheata si a luat-o peste stalp.sun agentul la casco.casco expirat din decembrie.
tac chitic imi face asigurarea.portiera nu e grav dar se vede.
si intr-un final ma duc si eu la medic gineco.ii povestesc tarasenia cu dereglarile.imi face tipa un test de sarcina:negativ.rasuflu usurata.nu e momentul.prea multe probleme, discutii cu sotul, criza mondiala.
doctorita zice:haideti sa facem un echo sa vedem care e problema:
si "problema" aproape ca ne-a zambit.ii batea inimioara si avea 12 sapt.m-a apucat un ras nervos de era sa ma ia la palme in cabinet.
asha ca...la toate pierderile suferite nu vedeam unde e castigul meu.
era cu mine si nu stiam.
cand imi povestea cate cineva de doamne care habar nu stiau ca sunt gravide nu intelegeam cum vine asta.
acum inteleg.uneori nu sunt semne.nu tu pofte!nu tu greturi!
chiar mi-a pierit orice pofta de mancare.mancam exact ca la carte si eu credeam ca in sfarsit mi-am recapatat silueta si eram mandra ca reusesc sa ma mentin.ha ha ha.
doar o senzatie de nervi.si eu credeam ca sunt de la stres.
alexandra e cea mai fericita.
tasu nu.i-am comunicat ca data viitoare cand va vrea sa aiba copii deabea dupa ce :termina casa, se realizeaza, are economii etc... sa isi ia nevasta cu 20 de ani mai tanara ca el.

in mare cam asta e.

multumim de urari ptr maine.
si la multi ani si sarbatoritilor de la inceput de februarie.
pupam.

jo , si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Wow Jone ce aventura! Atatea teste, ba se vedea vag, ba negativ... si uite asa ai deja 12 sapt?!
Ti-am zis si in mesajul precedent, lasa ca la casa o sa tot repari(faci cate ceva) toata viata, probleme vor fi in jururl nostru tot timpul!
Multe cupluri daca-r fi sa programeze ceva... bb2 sau bb3 ar fi pe un loc secund, dar daca isi face aparitia, e binevenit!

Binevenit sa fie si la voi, va obisnuiti si voi din mers, ca si noi!
Hai, te asteptam la odisee, alaturi de Cornelia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui jone

povestea e lunguta tare si incepe prin decembrie.
test de sarcina.negativ.firar.sotul deja plecat si iar nu a fost acasa de sarbatori.
apoi trec prin probleme:discutii aprinse cu sotul, mi-au spart masina si m-au golit frumos tare de tot, paguba de paguba ca aveam portbagajul plin si nimic nu era al meu,cica am fost urmarita ca prea la fix au mers si sa zic mersi ca nu m-au oprit pe drum.(asha zice politia)

mi-am reparat masina o gramada de bani si tot nu merge.
si alte probleme.
deci nici-o atentie indreptata catre "burtica".
dar problema lunara ...nu mai era lunara era bilunara.deci am tras concluzia ca ceva dereglare hormonala pe sistem nervos.
mai bag un test de sarcina:usor usor roziu.mai bag inca unul.vag a doua dunga.citesc pe net si in majoritatea cazurile daca a doua dunga nu era pronuntata era dereglare de hormoni.
si uite asha intre timp mai dau peste un stalp cu masina.si credeti-ma ca eram parcata.daca va puteti imagina asta.
parcata langa stalp si in loc sa o iau inainte masina a alunecat pe gheata si a luat-o peste stalp.sun agentul la casco.casco expirat din decembrie.
tac chitic imi face asigurarea.portiera nu e grav dar se vede.
si intr-un final ma duc si eu la medic gineco.ii povestesc tarasenia cu dereglarile.imi face tipa un test de sarcina:negativ.rasuflu usurata.nu e momentul.prea multe probleme, discutii cu sotul, criza mondiala.
doctorita zice:haideti sa facem un echo sa vedem care e problema:
si "problema" aproape ca ne-a zambit.ii batea inimioara si avea 12 sapt.m-a apucat un ras nervos de era sa ma ia la palme in cabinet.
asha ca...la toate pierderile suferite nu vedeam unde e castigul meu.
era cu mine si nu stiam.
cand imi povestea cate cineva de doamne care habar nu stiau ca sunt gravide nu intelegeam cum vine asta.
acum inteleg.uneori nu sunt semne.nu tu pofte!nu tu greturi!
chiar mi-a pierit orice pofta de mancare.mancam exact ca la carte si eu credeam ca in sfarsit mi-am recapatat silueta si eram mandra ca reusesc sa ma mentin.ha ha ha.
doar o senzatie de nervi.si eu credeam ca sunt de la stres.
alexandra e cea mai fericita.
tasu nu.i-am comunicat ca data viitoare cand va vrea sa aiba copii deabea dupa ce :termina casa, se realizeaza, are economii etc... sa isi ia nevasta cu 20 de ani mai tanara ca el.

in mare cam asta e.

multumim de urari ptr maine.
si la multi ani si sarbatoritilor de la inceput de februarie.
pupam.

jo , si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Gura pacatosului adevar graieste!
He,he repet urarea de mai inaite cu o luna cred,sarcina usoara.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput