Gasca de Constanta *(103)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Pare corecta gandirea ta, mai ales ca depaseste inaltimea medie, e normal sa depaseasca si kg. Eu zic ca nu trebuie sa te ingrijorezi!
Ce inseamna la Alexia "mult dulce"?

Crixia mami de Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

evident nu cantitati chiar foarte mari. totusi eu incerc pe cat posibil sa nu manance mai mult de o ciocolatica pe zi. si ma refer la cele Kinder,prajiturele acelea cu lapte. eu sincer,nu ii iau in fiecare zi.nu mi se pare chiar sanatos.nici ea nu cere zi de zi.dar sunt zile in care avem musafiri destui si atunci toti aduc dulciuri la copil iar cea mai fericita este Alexia. nu mai pun la socoteala bunicii care o rasfata si chiar daca eu le zic sa nu ii ia dulciuri, acest lucru totusi se intampla.stand acum si analizand mai profund situatia, nu cred ca mananca exagerat de multe dulciuri si cred ca nu ar trebui sa ma ingrijoreze prea tare greutatea ei.momentan.:). va multumesc oricum fetelor ca mi-ati raspuns imediat si m-ati mai linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Vreau sa va intreb daca stiti cumva unde activeaza acum dr. Farah Constantin, oftalmolog. Am mers la optica de pe Mircea in apropierea intersectiei cu Ion ratiu, dar cica nu mai colaboreaza cu ei. Eu am fost ff multumita de ea si n-as vrea sa-i pierd urma. Daca auziti cumva de ea, plizzz, un semn!

Crixia mami de Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +10 sapt

Cristina www.doctorbun.ro/doctor-farah-constantin_17911.html" target="_blank">uite ce am gasit. Are si niste numere de telefon. Sper sa-ti fie de folos.

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

am lucrat "putin" la semnatura

jo , si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani David!

La multi ani Sebi!

bettyk, vroiam sa iti mai spun ca mie mi-a zis doctorita de familie la fiecare control, pana la 5 ani, acelasi lucru: ca e inalta, dar totusi sa avem grija cu kilogramele, sa controlam un pic dieta. La controlul de asta vara, la 5 ani, a masurat-o, cantarit-o si pentru prima data mi-a zis ca arata excelent, ca e mult mai inalta decat media si ca la inaltimea ei kg-ele sunt ok.

Acum, eu sper sa se mentina inaltuta dar subtirica, mai ales ca mi-e frica sa nu fie inalta ca taica-su si grasa ca mine .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

jo felicitari!!!!!!!!!!!Sarcina usoara!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

multumesc fetelor pt raspunsurile voastre.acum sunt super fericita!!!
m-a anuntat sotul meu cand ajunge acasa, asa ca ma apuc de ceva pregatiri ca maine dimineata plec la aeroport.
cred ca vreo 2-3 zile nu o sa mai am timp sa va vizitez.
asa ca va doresc un weekend placut si ne vedem saptamana viitoare.
pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Jone, felicitari!!! Sarcina usoara si bb sanatos! Deci de la asta aveai greturi pana la urma ?

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani Sebi!!!!

Multumim dragelor pentru urari!!!!Imi e greu sa ma obisnuiesc cu un copil de 6 ani!!!! Imi e dor de el bebelus, si imi e drag asa cum e acum!!!!!
A primit de la tati si primul cadou:
http://good-times.webshots.com/photo/2470039700087737923xvbrAW
A fost o surpriza...nici eu nu aveam habar!!!!

Jo,felicitari pentru sarcina!!!!

Bettik, David are 20kg (categoria pana) si 124cm!!! El mereu a fost "paianjen" maini si picioare f lungi si f subtiri.
De ce nu incerci un sport in locul unei diete???

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

da.nu a fost de la fiere ca de obicei.
oricum povestea e lunga.

jo , si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput