Gasca de Constanta *(103)*
Raspunsuri - Pagina 15
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRIXIA Dodo cum te simti? Ce fac copii? |
Eu am zile bune si mai putin bune.Important e ca BB2 se dezvolta bine si f miscator.Donu' e sanatos merge la gradii,ii place f mult si face progrese in stil propriu.
Ieri am avut intentia sa intru sa scriu si abia imi permitea sa citesc ,se misca precum" ochiul mortului"
Dana merg la vizionat pozici.
cami felicitari pentru sesiune.Cum sunt fetele?
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 sau
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
jone spune:
buna dimineata si de aici.
momentan sunt cu cafeaua sub nas.
si incerc sa imi fac curaj ptr o noua zi.
jo , si alexandra
recomandari,
home sweet home!
Ontica Camelia spune:
Buna!
Dana am vazut pozele, am recunoscut-o si pe Mirela, suntem colege la SCD. Cat despre schimbatul lumanarilor, lasa-l s-o faca cat mai poate Gimnastica de gravi se facea si la Provita, pe str. Primaverii colt cu str. Fagetului, in zona stadionului Farul.
jone ai terminat cafeaua, pot sa ma alatur tie la ?
Gabi fetele sunt bine..., deocamdata. Ma bucur ca sunteti bine, ca bb face "gimnastica" in burtika si ca "donu" Dodo face progrese.
Crix lasa ca intrii tu in maternitate, atunci nu vei mai fi la FF .
O zi buna fara stress!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Madamsadamy spune:
Buna ziua!
Eu cu cafeaua nu ma omor, asha ca daca ma primiti cu ceai e OK.
Ce spuneam despre shmotru? Trezit, facut smotru, mancat si acum o binemeritata pauza si apoi naniii. De ceva timp nu prea visez frumos si ma trezesc si nu prea mai pot adormii. Aseara sau mai bine zis dimineatza pe la 5 m-am trezit , foit pana pe la 6.30 baut un lapte cald si iar nanai pana pe la 9. Acum sunt putin zombie, cred ca deseara iau un xanax ca nu mai tine .
Cat despre ce-o sa facem in we, sunt c-am dezamagita de ofertele pietzei ptr Valentine day. Am fost aseara prin oras si numai inimioare de plush oribile cred sau cel putin asha mi-i s-au parut, mai aveau si numele pe ele, o mare mare prostie. Nu prea m-a atras nimic. Ash fi vrut o pijama barbateasca cu buze rosii si buline albastre, satinata, cava de genul. Orice altceva numai inimioarele clasice nu. Oricum pe 14 sunt de servici si o sa serbam cu o cina pe 15.
Voi ce faceti pe 14? Astept idei.
nastasie spune:
dana, si noi vrem sa-l ducem pe razvan la socra-mea si sa facem ceva numai noi 2, dar si eu sunt in pana de idei.cat despre inimioara sunt de acord cu tine.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
crig72 spune:
salutari si de la noi!
Jone felicitari pentru sarcina!Ma bucur mult pentru surioara mai maresi pentru voi desigur.
Camelia felicitari pentru sesiune si pupici pentru fetele tale!
Dana nici eu nu pot dormi noaptea, dar de ceva timp si tare rau e ....acum sunt si racita tot cu gat si nas...totusi nu e prea tare xanaxul?la noi cu ziua de 14 mai tare se agita Mariuca.nici nu va inchipuiti cate gandeste.
cand o fi sa va intalniti imi doresc sa reusesc si eu sa vin cu Mariuca.am fost in city mall de vreo doua ori la locul de joaca dar nu a fost dat sa ne intalnim cu nimeni.oricum Mariuca fericita la locul de joaca, eu la capatul opus... la carturesti.
sa nu uit sa va spun si voua ..am reusit s-o inscriu pe Mariuca la scoala!!
va pup pe toate!
jone spune:
mama mia ce fata mare....scoala....
multumesc de urari inca nu m-am obisnuit.inca nu imi vine sa cred.
jo , si alexandra
recomandari,
home sweet home!
CRIXIA spune:
Buna seara!
Pt Sf valentin nu prea avem planuri, de obicei nu serbam deosebit, cel mult ne uram unul altuia ceva dragoste, pupicei...
Camelia, de abia astept sa intru in maternitate! Prietenii stiu de ce!
In rest nimic nou la noi..asteptam sa treaca zilele sa-mi revina copila sanatoasa acasa!
Crixia mami de Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +11 sapt
Ontica Camelia spune:
Buna seara!
Crix las ca trece.
Mai, noi anul acesta serbam sf. Valentin la...socrii, este ziua socrului, implineste 70 ani (este nascut pe 14 febr.). Poate dupa aceea sa serbam ceva in...4, asta daca nu reusim sa stricam planurile altora (parintilor mei ) si sa ramanem in 2 . Inca nu am programat nik.
Ce spuneati acum cateva zile de mani****re? Teo incearca sa ne manipuleze, facand "bazdaci" cum spunem noi. In seara asta vazand ca nu-i face nimeni jocul a inceput sa spuna "Todoa badaci" (Teodora bazdaci), adica sa pricepem si sa luam atitudine. A ramas cu bazdacii draga de ea.
somn usor si o noapte linistita!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
bettyk spune:
buna seara fetelor.
noi anul asta de Sf. Valentin avem planuri mari. sper sa ne si reuseasca. adica sa vrea fata sa ramana la bunici ca sa petrecem si noi cum se cuvine. cadoul l-am primit deja:), mai ramane masa la restaurant in 4.cu niste prieteni si apoi restul serii..... singurei. asta daca nu cumva are pitica plan pentru noi.
vedem ce negociem pana sambata.