FIV in Ungaria 50
Raspunsuri - Pagina 10
ala77 spune:
LUCK
Prea exact nici eu nu stiu, dar cred ca daca sunt ovocite putine, mai multe esecuri, varsta peste 35 de ani, nu mai stau sa astepte fertilizarea naturala. De asemenea, si in cazul in care calitatea spermei lasa de dorit.
zapp spune:
buna fetelor!
sa va spun cum a fost la mine cu ICSI. Am facut 4 IA nereusite; cand am facut primul FIV, Zadori a zis ca din moment ce inseminarile au fost nereusite facem ICSI, nu mai incercam fertilizare naturala. Am avut 4 ovocite, 3 embrioni.Mi-a transferat 2 de calitate f buna: unul de 8 celule si celalalt de 10. Din pacate, sarcina s-a oprit din evolutie:(
Deci, cu ovocite bune si cu ICSI am obtinut embrioni buni.
luck spune:
ala , zapp
asa este , asa a procedat si la mine !!!
Pe cad urmatoarea incercare ?
klu
ti-am trimis un mesaj si astept cu nerabdare raspunsul tau , cred ca ma va ajuta foarte mult !!
bafta tuturor fetelor in tratament
crisis81 spune:
Laura mii de scuze. Sa sti ca modificarile la tine au fost primele pe care le-am vazut si le-am facut dar atunci mi-a cazut curentul si nu mi-am dat seama ca nu s-a trimis .
Luck eu la FIV 3, avand experienta cu ICSI de la FIV2, l-am rugat sa nu-mi faca ICSI si s-a fecundat 4 din 4. Dar cred ca depinde de la caz la caz. Alor mele nu le place ICSI.
Adela poze ai facut cu noul cuplu?
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
BoboMom spune:
Cris, nici o problema! Merci mult pentru modificare. Imi place si ce ai pus in plus acolo.
Pupici!
Laura
daniela2 spune:
Luck, Zapp, Alla, cred ca nu exista chiar nicio regula, este vorba numai de noroc; eu am avut 2 ovocite recoltate de pe ovarul drept (cel stang era f. aproape de artera si era risc f. mare de hemoragie, asa ca nu mi-a recoltat de pe el, desi avea 4 ovocite); am sunat a 2 a zi de la punctie, am aflat ca se fecundase 1, iar celalalt nu; am sunat si dupa 2 zile, la fel: unul era fecundat, celalalt nu; atunci mi-a spus dr. Zadori ca pe al 2 lea ovocit l-a pus la fecundat numai dupa 1 zi de la recoltare ca era mai mic. In ziua ET, surpriza: se fecundase si al 2 lea si aveam 2 embrioni de f. buna calitate, unul de 5 celule, altul de 9 celule (ambii obtinuti prin ICSI, deoarece sotul meu are oligospermie ffff. severa si doar asa se putea, FIV nu); Asadar, 2 embrioni de f. buna calitate, endometrul in ziua ET de 14 mm (super - a zis dr.), iar rezultatul NEGATIV.
Va pe toate
miha2004 spune:
Mai trag si eu un ochi pe aici cand apuc, sa nu raman in urma, incerc sa va si scriu din cand in cand ca sa va amintesc ca nu trebuie sa renuntati, sunt sigura ca o sa reusiti toate e chestiune de timp, acum cand imi tin fetita in brate uit de cele 4 fiv-uri si cele 9 luni in pat si multumesc celor care nu m-au lasat sa renunt, dupa fiv 2 nu mai aveam nici o speranta si renuntasem dar cand intram pe forum si vedeam ca au reusit fete din mai multe incercari, cand am cunoscut-o pe Daria obtinuta din al 6-lea fiv m-am ambitionat si am mai incercat si acum sunt fericita ca am reusit, asta va doresc si voua la toate, sa deveniti mamici cat mai curand.
Liana vreau poze mai recente cu burtica,
Gyongyi mi-e dor de voi, abia astept sa ne vedem
Va pup
ali762000 spune:
Pami succes maine la IA. Va asteptam sa veniti 3 acasa
Te [pup.
Buluna ce mai faci? Mai scrie si tu cate ceva despre tine.
Va pe toate.
ALI
atelocin74 spune:
Miha2004 , stii ca sinteti deja marisoareee de cind nu v-am vazut adica o adevarata domnisoara deja are rochita , ia placut si lui Doruu mult de tot. Abia asteptam sa va vedem , sper ca nu va fii cit mai curind ! dar ..stii tu cum e la noi !
Multi Tuturor