FIV in Ungaria 50
Raspunsuri - Pagina 9
BoboMom spune:
Multumesc, Klu! M-am hotarat sa le iau din Ungaria. Sarcina usoara si sanatoasa in continuare!
luck spune:
dent
ai facut ICSI nu ? uau acum vad cu nu ...
Eu zic ca la raspunsul tau la tratament ar fi mai indicat ICSI , in felul acesta te poti baza pe toate ovocitele.
Abia astept si eu usa vii cu vesti vineri !!!
Tea
Si eu am patit la fel , am avut 2 ovocite pe care le-a tinut de pe o zi pe alta.Am inteles ceva de genul ca ei nu au ajuns la stadiul care trebuie (dupa parerea mea au fost extrasi un pic ma repede).In ziua urmatoare le-a facut ICSI , a rezultat doar un embrión care la stadiul de 5 celule mi-a fost transferat , dar fara un rezultat pozitiv.
klu
dent spune:
CRISIS 81, imi doresc din suflet al treilea copil si te rog, cd ai timp, sa ma treci si pe mine pe listuta de aspirante.
Doi conceputi natural 1994;1996 (ligatura tubara).
2006 TM operatie de dezlegare trompe,2007 HSG trompe obstruate.
2008 august dr Zadori fiv esuat,n-au raspuns ovarele la stimulare.
ET decembrie 2008 -sarcina oprita in evolutie.
2009 in curs de tratament.Nu ma dau batuta!
CRISIS,am vazut ca ai suferit f mult si iti doresc sa-si intoarca D-zeu fata si catre tine! Tu le incurajezi pe toate fetele si esti alaturi cu un sfat bun,e timpul sa te afli si tu printre cele care isi tin pruncii in brate!
dent spune:
LUCK,cum am mai spus,am multe intrebari pt dr .Zadori.Sper sa aiba timpul necesar sa ma lamureasca.Categoric voi scrie pe forum ce voi discuta cu el. Va pup pe toate!
crisis81 spune:
Am facut modificarile cerute la listuta. Daca mai e cev sa-mi spuneti. Mai am de lucru la pensiuni si transatoare da' le duc eu la capat.
Luck sa sti ca ICSI nu presupune neaparat sa te poti baza pe toate ovocitele. Exemplu meu: FIV 1 - doua ovocite si au rezultat doi embrioni de cal I, FIV 2 - doua ovocite, cu ICSI, a rezultat un singur embrion si ala de calitate medie. Parerea mea este ca daca nu sunt probleme majore cu spermograma sa va lasati outele sa-si aleaga ei gigeii ca stiu ele ai bine care este cel ma potrivit
Dent multumesc mult! Si eu sper sa-mi tin in brate cat mai repede, astept cu nerabdare sa adopt un copilas si cred ca la toamna voi mai incerca un FIV, dar inca nu m-am hotarat unde sau cu cine. Cam asta e planul meu de viitor si sper sa ma ajute Dumnezeu sa-l indeplinesc.
la somere dar si fetelor active!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
ala77 spune:
LUCK in mod normal, daca dupa 24 ore nu se fertilizeaza ovocitele, se face ICSI. Sau se face din start, daca spermatozoizii nu sunt de calitate. Am auzit ca se mai face ICSI din start daca ovocitele sunt in nr foarte redus. Si oricum, chiar si prin ICSI, sansele de fertilizare nu sunt de 100%, cred ca ajung doar pe la 80%.
alla76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RETAM Cata activitate!Va.Alla cel mai usor se face o prog.telefonic iar daca esti din Oradea sigur ai o vacina care vb ungureste sau o prietena, colega le dai numele te intreaba daca ai mai fost si in fct.de cum sunt de aglomerata te prog. |
RETAM multumesc de sugestie. Am sunat si ne-am programat... pe 19 martie a mai avut loc! Mai avem de asteptat!
adaca spune:
Fetelor astazi am fost la Miha si am vazut-o pe MARISA. Doamne ca frumoasa este, Rares cred ca s-a indragosit de ea, tot punea mana pe ea si o tragea de pantaloni. Clar are ganduri serioase Eu zic ca seamna cu Miha, dar cica seamana cu tataMiha arata foarte bine, radiaza de fericire, este numai un zambet, nici acum nu ii vine sa creada ca este mamica.
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
BoboMom spune:
Crisis, multumim pentru modificari. Probabil nu ai vazut mesajul referitor la doua mici schimbari in dreptul numelui meu pe prima pagina, sau poate nu ai avut timp pentru asta, asa ca il postez din nou:
'Crisis, eu incep tratamentul pe 7 februarie pt FIV 2 cu Peter Kovacs. Poti adauga asta in dreptul numelui meu daca vrei si daca nu cer prea mult, poti te rog sa elimini cuvantul 'nereusit' din comentariul despre primul meu FIV? Nu a fost nereusit, a fost sarcina, dar am pierdut-o foarte devreme (cam la doua saptamani) - asta numesc doctorii (si Kovacs si doctorul meu de aici) 'sarcina biochimica'. Multumesc!'
Laura
luck spune:
cris
spermograma sotului nu e deosebit de buna dar totusi nimeni nu s-a plans de ea si totusi cand l-am intrebat pe Zadori daca nu se poate cu fertilizare normala (fara icsi) mi-a spus ca avand in vedere ca nu este primul fiv , ca raspunsul meu la tratament este foarte slab, deci putine ovocite , el imi recomanda ICSI.
Eu zic ca fecundarea are loc , ca doar se face de mana omului , la asta m-am referit cand am zis ca te poti baza pe toate ovocitele ,numai probabil ulterior embrionul se opreste in evolutie si DA asa este cum zici ,este mai ok selectia naturala dar pentru cine isi permite .
Tu la primul fiv ai avut doar 2 ovocite care s-au fertilizat natural ? Super !!!
ala 77
se mai poate face ICSI dupa 24 ore daca un s-au fertilizat natural ? Ar fi super ok ,dar atunci de ce nu incearca toti o fecundare naturala in prima faza si daca nu ICSI dupa 24 ore??