FIV in Ungaria 50

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Ali, am scris ca am un baietel care acum se misca prin burta. Nu tot timpul, ci doar cand stau in pat...sau poate ca atunci simt eu...
Acum o saptamana avea 350 g, acum este mai mare. L-am prins cascand, la eco.
In rest...imi este nesperat de bine...merg la scoala, fac treaba prin casa...am o viata normala, nu ma doare nimic. Doar ca obosesc dupa un timp...adica dupa vre-o 2-3 ore de activitate intensa. A...si mananc exact la fel ca inainte, adica nu ma forteaza bebele sa mananc dimineata, asa ca mananc atunci cand mi-e foame. Si am luat cam 6-7 kg.

Citesc mereu ce scrieti voi si imi doresc enorm de mult sa treceti prin ce trec eu cat mai repede.

Va pupacesc pe toate.

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hudak_ali spune:

fetelor,scuzati-ma ca ma bag si eu in seama,pentru ca sunt la alt subiect:azoospermie,dar ar putea sa imi spuna careva care este ptretul pentru o biopsie testiculara la szeged?dr.zadori ne-a trimis la dr.papos istvan.pls raspundeti cat mai repede posibil,pentru ca marti trebuie sa o faca si nu ne-a zis nimeni nimic,a spus dr.ca vorbim despre pret cand ne vedem,dar as dori sa stiu macar orientativ,ca sa stiu cati bani sa pregatesc.multumesc din suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

am o intrebare daca stie cineva sau a fost in situatia asta. Am o prietena care are ovare micropolichistice. Se ocupa Zadori si de asta? Da tratament si apoi face FIV? Eu sunt aeriana la chestia asta. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

hudak_ali , eu stiu ca 80.000 ft,a facut cineva nu demult dar la Dr Kovacs Istvan , colegul lui Papos dealtfel papos este vecin cu minee , daca crezi i-ti pun o pila buna .Bafta.
Buluna , ne bucuram ca esti bine si tu si Andrei ? ,e bine ca ai mai luat si tu citeva kg , pt ca aveai nevoie ,mai ales acum , i-ti dorim sa ai o sarcina tot asa si in continuare ,fara probleme si la termen.

Tuturorrr .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miha3

am o intrebare daca stie cineva sau a fost in situatia asta. Am o prietena care are ovare micropolichistice. Se ocupa Zadori si de asta? Da tratament si apoi face FIV? Eu sunt aeriana la chestia asta. Multumesc.

da se ocupa , da tratament si apoi face Fiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Da, Miha3, eu am ovare polichistice (sau micropolichistice). Dr zadori mi-a dat un tratament mai special pentru FIV, nu cel clasic. Am luat clostybegit in loc de gonal. Oricum, am facut cateva incercari de tratament pana sa il gaseasca pe cel care mi se potriveste mie (exista un risc f mare de hiperstimulare). Prietena ta sa nu-si faca griji, dr Zadori are experienta cu ovare micropolichistice. Daca merge la el si are trompe bune si sperma e cat de cat buna, o sa faca cel putin 1 inseminare (inainte de a trece la FIV - daca asta isi doreste)
pupici pentru toata lumea!

Mergi la inceput

atelocin 74
cu tot cu congelare?
sau cum se procedeaza?
am auzit pe forum de la alte fete ca la szeged nu se fac bine biopsiile...asa este?
il tin peste noapte in spital?
merci mult de raspunsul promt

Mergi la inceput

atelocin 74
inca ceva te rog,pe langa clinica de urologie este ceva pensiune unde as putea sa stau?
daca cumva il tine peste nopte?nu stiu sigur daca o sa ii faca acum,deoarece am vb cu el decat prin tel,dar a zis sa fim la 9 dimi acolo.dar are toate analizele facut,nu stiu de ce nu i-ar face...
eu sper sa ii faca cat mai reopede de3aorece ma omoara asteptarea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_dim spune:

Am si eu niste intrebari pentru fetele care au trecut deja printr-un fiv la szeged. Pe 13 feb am o prima intalnire cu dr Zadori iar la sfarsitul lui februarie plec din nou la Szeged si incep tratamentul pentru fiv.
Ideea este ca azi ma duc la doctora mea si vreau sa-i cer recomandare pentru analizele necesare pentru anestezie, le-am vazut postate aici pe site in traducere dar am cateva nelamuriri. Respectiv:
- ce inseamna functia hepatica? ecografie sau alta analiza?
- functia renala inseamna urocultura?
- examen de medicina interna - ce ar trebui facut?
Va multumesc mult pentru ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

ILINCA
teste hepatice: bilirubina, TGO, TGP, probabil si timpii de coagulare PT, APTT, INR.
teste renale: uree, creatinina, acid uric.
Toate acestea se fac din sange. Din urina poti face un examen sumar de urina si o urocultura.
Cat despre consultul de medicina interna, eu am dus EKG-ul. Altceva nu mi-au cerut. Asta, evident, daca nu ai alte probleme: cardiace, respiratorii etc.
Mult succes!

Mergi la inceput