FIV in Ungaria 50
Raspunsuri - Pagina 12
atelocin74 spune:
Ilinca draga mea daca o intrebi pe PRIETENA TA ,o sa te lamureasca cu siguranta !!!
hudak_ali, nu sint de aceeasi parere ca nu se fac bine biopsiile , pt ca eu am mers cu citeva cupluri la biopsie tot acolo unde mergi tu , si s-au si nascut copilasii iar in legatura cu congelatul eu nu stiu , noi dupa biopsie am cerut sa ducem noi la clinika la kalii toata recolta si mai cred ca daca dimineata la ora 9 ii face ii da drumul daca credeti , noi avem o pensiune daca crezi poti sa vii daca crezi.
adaca spune:
CRISIS Se pare ca nu am facut eu am uitat aparatul acasa, iar Miha nu ne-a facut
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
andicu spune:
Mesaj de la zisaCami:
"Azi la ora 12.00 a venit pe lume minunea noastra RADU COSTIN, 3030 gr, 47cm, apgar 10, prin cezariana. Nu am dureri deloc! Suntem tare fericiti, bebe e un scump!"
Felicitari,mamico! sa va traiasca juniorul Raducu, sa fie sanatos si fericit!
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc
BoboMom spune:
ANTIBIOTICE - se pot lua cu o saptamana de a incepe FIV? I-am trimis acum un email lui Peter Kovacs cu intrebarea asta, dar pana imi raspunde el, as aprecia o parere de la voi. Inca nu stiu daca va trebui sa iau, dar merg maine la dentist si e posibil sa imi dea.
Merci mult!
Laura
adaca spune:
FELICITARI CAMI !
BINE AI VENIT PE LUME RADU COSTIN !
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
mihaele spune:
Zisa Cami FELCITARI SA VA TRAISACA RADUCU SI SA VA BUCURATI DE EL
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit
felix76 spune:
Miha, e o scumpa bebelina ta! Ma uit cu jind la fluturas!
Cami, sa-ti traiasca Raducu! Sa aduca bucurie si veselie in viata lui mami si a lui tati! Felicitari! Asteptam pozici cu minunea!
Felix
pussi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andicu Mesaj de la zisaCami: "Azi la ora 12.00 a venit pe lume minunea noastra RADU COSTIN, 3030 gr, 47cm, apgar 10, prin cezariana. Nu am dureri deloc! Suntem tare fericiti, bebe e un scump!" Felicitari,mamico! sa va traiasca juniorul Raducu, sa fie sanatos si fericit! Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007) Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an Asa cresc |
felicitari mamico!!!!!!! Sa va traiasca!! Sa fie sanatos, destept si frumos!
Si pt. cine vrea sa vada gemene de Zadori, poftiti:
http://news.webshots.com/photo/2831177870104078634GAYvvd
PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari
DOAMNE AJUTA!