Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 27
Raspunsuri - Pagina 5
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laraa gata fetelor..bgajul e gata..plec la spital azi ma interneaza si maine ma opereaza...o s-o anunt pe Lumi de eveniment |
Hai laraa!!! Tinem pumnii sa iasa totul perfect!
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
luminita2008 spune:
Salutare,
Noi venim mai tarziu la raport, caci dupa vaccin am fost cam iritati.. am facut si febra, 38.... am si vomat putintel... of. Acum sunt o idee mai linistiti, in sfarsit dorm... raportam insa nopti mai linistite (culmea!), doar o trezire ptr papa in jur de ora 3-4, adormit imediat dupa papa si apoi trezit la ora 07.00.... incep sa ma simt si eu a om... sper sa tina!
Mai nou avem si suzete, incercam sa ne obisnuim cu ele, dar nu par f incantati... mai incercam, daca nu merge, asta e...
Laraa, te pup, iti tin pumnii, astept un semn...
Revin, citesc din urma si revin.
Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
CLIP DE CLIP poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lili_Filip tocmai ma iutam la pozele cu bebeii tai....super....poate o punem de-o cuscreala :)) vad ca stau destul de linistiti in scoici....eu daca le las fara centuri.... cu siguranta se rastoarna...in 10 secunde.... lor le place f mult sa se ridice de fund....(fac podul) iar la mine calculatoril e in sufragerie....shi nu prea pot cu ele... http://lilianaf.shutterfly.com/ http://lilif.shutterfly.com/ Camelia-Maria & Clara-Ioana - 17.09.2008 |
ne-ncuscrim, cum nu! ti-am spus deja ce superbe sunt fetele tale
si la mine calc e in sufragerie, am laptop si as putea sa-l mut, dar doar aici ajunge firul de net, dar pe mine chiar ma ajuta asta. am mai mult loc in sufragerie decat in dormitor, ne asezam in marele pat (2m x 2.20 m), ne intindem toooate jucariile si uite asa ne trece ziua...
Luminita
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
luminita2008 spune:
Ophadina, eu le fac Prevenarul si Rotarixul in afara celor gratuie si, da Eliana, si obligatorii. Le fac la recomandarea pediatrului si nu am avut reactii adverse deosebite.... am trecut deja de rapel doi la Rotarix (si ultimul) si la Prevenar (aici mai avem un rapel la 6 luni si la 8 luni).
Laura, ma bucur mult ca ne-ai scris si mai ales ca ne-ai povestit asa de frumos despre Rares si Bianca!
Eliana, multa sanatate la pici!
Elenada, ai grija de tine si de burtica!
Bogdana, nastere usoara si te asteptam apoi pe aici sa facem schimb de experienta!
Luminita
GHIDUL MAMEI
Laura25 spune:
Luminita ma gandeam dupa ce am scris vineri seara ca si eu aveam mai mult timp de net acasa cand stateam cu cei mici in CIC. Dar marele secret e ca inca nu se pot catara sa iti tzopaie pe tastatura. Ai mei acum cum dau drumul la calc. si ma asez pe scaun, cum se prezinta, ca vor si ei. Au descoperit, cand vorbeam intr-o zi pe mess cu sora mea, emoticoanele de la messenger, alea care scot si sunete si una-doua vor sa le dau la alea si sa-i las sa click-uiasca ei.
Legat de vaccinuri, cele gratuite nu sunt si obligatorii. Daca nu vrei sa le faci, dai semnatura pe o hartie ca pe proprie raspundere, le refuzi. Dar apare problema la inscrierea la gradi si la scoala, unde iti cere adeverinta de la medicul de familie inclusiv cu vaccinurile. In mod normal, nu e legata inscrierea de obligativitatea vaccinurilor, dar nu stiu ce se intampla daca chiar nu are copilul nici un vaccin facut. Ai mei nu l-au facut pe cel de la 2 ani jumate si nu l-as mai face. Acum cica s-a schimbat schema de vaccinare si acel vaccin se face la 4 ani. Inca nu sunt prea convinsa sa-l fac.Mai studiez problema.
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
elenada spune:
Lara tinem pumnii stransi. nastere usoara si bebelusi sanatosi
Luminita am tras si eu cu ochiu la pozele strumfilor tai. Sunt superbi. Multa sanatate va doresc.
Si mie mi-ar place sa nasc natural daca ar da Dumnezeu sa fie totul in regula. Mie imi este tare frica de cezariana. Stiu ca o sa ziceti ca sunt nebuna dar ce sa ii faci fiecare cu piticii lui.
Pupici la bebici si la burtici
elena +13
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
MadyEr spune:
Buna fetelor!
ma mai stiti?
Imi cer scuze ca nu am mai scris dar am avut un inceput de an nu prea placut.
In primul rand as vrea sa urez tuturor mamicilor, bebicilor si burticilor un an 2009 cu multa sanatate, fericire si numai impliciri!
In al doilea rand, BUN VENIT noilor burtici, sarcina usoara, cat mai aproape de termen, nastere usoara si copii sanatosi, papaciosi si cuminti!
Cu iesitul afara si noi am avut o mare problema tot din cauza ca stam la etajul 4, fara lift si avem un carut de vreo 25 kg . Frumos dar greu de manevrat. Asa ca a fost cam rar pana cand am angajat pe cineva sa ne ajute dimineata. Acum coboara si urca singurele scarile asa ca poate iesi o singura persoane cu ele. Insa este foarte important sa iesi afara. Fetele noastre daca nu au iesit nu prea au socializat si a fost mai greu la inceput ca se speriau de toata lumea. Nici acum nu sunt la fel ca alti copii de varsta lor care au iesit afara. Asa ca faceti tot posibilul sa ii scoateti afara pe bebei.
Despre noi cum spuneam, am inceput anul in forta, respectiv Moni a fost destul de racita cu tuse si vomitat, a incepu pe 31 decembrie asa ca am avut un Revelion in care am stat de paza langa patut pe rand. Dupa aceea cand ne-am intors la Bucuresti, s-a imbolnavit si Ana (tocmai cand ziceam ca a scapat) si bineinteles ca pediatra nu se intorsese din concediu asa ca a trebuit sa mergem la altcineva care i-a dat si ei antibiotic ca si lui Moni pe simplu fapt ca stau impreuna. Nu i l-am dat si a reusit sa treaca de raceala. Insa tocmai cand sa zicem hop ca a scapat de antibiotic Moni i-a prin degetul mare in usa si i-a smuls unghia, i s-a fisurat si osul. Asa ca la urgente, radiografii, pansat si bineinteles antibiotic ca sa nu se infecteze. Asa ca nu a scapat nici ea. Acum degetelul este mai bine, a inceput sa creasca unghia, deja nu mai vrea sa tina bandajul. Sunt foarte mandra de ea pentru ca a fost foarte curoajoasa si si-a tinut bandajul, si-a protejat manuta si de multe ori imi venea sa plang cand o vedeam cum se chinuie sa faca diverse lucruri cu o singura manuta. Daca era Moni cred ca era o adevarata lupta sa o fac sa-si tina bandajul pe deget. Bineinteles ca in aceeasi zi a avut accident si tatal meu cu masina, insa multumesc lui Dumnezeu el nu a patit nimic.
Am fost la un pas de divort, din cauza modului gresit in care am gestionat relatia cu sotul meu. Cred ca am crezut prea mult ca stie cat de mult il iubesc si mi-am concentrat toate eforturile spre copii, munca si rezolvarea tuturor problemelor curente. Oboseala si-a spus cuvantul si pur si simplu nu prea am mai comunicat. Si astfel totul a degenerat. Asa ca pentru toate mamicile nu uitati ca sunteti si sotii, nu numai mamici si incercati pe cat posibil sa petreceti timp si cu tati, sa-i spuneti cat il iubiti, sa-i cereti ajutorul cand aveti nevoie si sa cereti si rudelor sau prietenilor ajutorul pentru a mai iesi din casa impreuna la un film sau macar la o plimbare! Chiar daca pare ca accepta situatia ca voi sa fiti 100% mamici in sufletul lor simt altceva. Va spun toate aceste lucruri cu speranta ca nu va face si altcineva greselile pe care le-am facut eu si poate si alte mamici.
Acum situatia s-a rezolvat in sensul ca am luat-o de la capat, suntem la un nou inceput, in care incercam sa impacam si capra si varza (daca ma pot exprima asa), tinand cont ca suntem doar noi doi care ne ocupam de copii, nu are cine sa ne ajute. Multumesc lui Dumnezeu pentru o a doua sansa.
Altfel fetele sunt bine, se joaca frumos impreuna, se mai si lovesc, Moni vrea tot timpul ce are Ana in mana, chiar daca si ea are un lucru la fel. Deja se vede ca nu mai sunt bebelusi. In schimb nu am scapat de trezit noaptea si merge foarte greu cu vorbitul si invatatul la olita. Aseara a facut Ana pentru prima data pipi la olita si era tare confuza, nu prea intelegea ce se intampla. Asa ca am avut . Sunt niste dulcete! Revin cu poze recente.
Va pupam!
MadyEr spune:
Laraa, nastere usoara, sa ai bebei sanatosi si papaciosi si refacere rapida.
Tinem pumnii
MadyEr spune:
Poze noi cu domnisoarele mele. Sper sa va placa.
http://www.flickr.com/photos/10263964@N06/?saved=1
va pupam,