Gravidute si mamici de Sibiu (2)
Raspunsuri - Pagina 6
popa_alina spune:
Multumesc pentru primire fetelor. Bineinteles ca sunt bucuroasa chiar daca este baietel. Cred insa ca sunt putin speriata. Nu prea am avut baietei in familie asa ca nu stiu cum e. Dar o sa ma descurc.
Mie mi-a mers bine pana acum. Nu prea stiu ce-s alea greturi, pot sa mananc aproape orice (spre surprinderea mea chiar si mancaruri pe care nu le sufeream inainte), am un miros ca al unui caine de vanatoare, dar in afara de mirosul de gratar si de cel al odorizantelor de camera nu ma deranjeaza nimic. Am avut o parte mai nasoala la inceputul sarcinii cand nu prea suportam galagia, agitatia si imi era in permanenta somn, dar acum mi-a trecut si tot ce ma mai supara e spatele. Inca lucrez si probabil ca nu imi voi lua concediu decat daca va fi strict necesar sau daca imi recomanda medicul acest lucru. Stresul meu cel mai mare in momentul de fata e alegerea unui medic ginecolog bun. Pana acum am fost la dr. Mutuliga la Polisano, iar saptamana asta ma voi duce si la dr. Coracioni macar sa vad cum e si la alt medic. In principiu vreau sa nasc normal, dar mi-e tare frica de maternitatea din sibiu si de povestile pe care le-am tot auzit.
Ana micu nu vreau sa-ti faci probleme din cauza experientei mele, insa eu faceam sute de km zilnic inainte sa raman insarcinata. Acum imi este mai greu din cauza durerilor de spate. Cand sunt la volan centrul de greutate al corpului pica exact in capatul coloanei, si daca stau prea mult asa imi vine sa urlu de durere cateodata.
Pupici la toata lumea pana la urmatorul mesaj.
bebelusi spune:
Fetelor, tin sa va anunt ca maine ma interneaza pentru nastere. Am fost ieri la control la Brasov si a zis medicul ca nu mai am mult asa ca mai bine sa ma interneze de maine. Va pupacesc. Sa imi tineti pumnii si vorbim cand ma intorc. Mai puteti trage cu ochiul la fetele de ian-feb 2009 sa mai aflati vesti despre mine cat sunt in spital.
38+
Vlad Mihai
AMR 2 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
popa_alina spune:
Multa bafta! Iti doresc sa ai parte de o nastere cat mai usoara si sa fiti sanatosi tu si bebele. Noi iti tinem pumnii.
libella14 spune:
wow bebelusi!!!!
iti doresc din suflet nastere usoara precum un fulg de nea , BB sanatos si tie recuperare rapida!!!!
vom fi cu gandul langa tine si eu si minunea mea mica!!! tinem pumnii stransi tare, inca de pe acum si trimitem ruga noastra catre Doamne Doamne sa va aiba in paza sa pe amandoi!!!
si eu merg maine la eva la dr ionel. poate ne vedem acolo.
fii sigura ca am sa iti urmaresc evolutia la odiseea ian-feb!
imbratisari calde si pupici dulci!!!!
popa_alina spune:
Fetelor am o nedumerire mare si poate ma ajutati. Eu n-am prea fost bolnava in viata mea, asa ca nu am prea fost pe la doctori. Din povesti insa stiu ca nu prea-i bine sa mergi la ei cu mana goala. E necesar deci sa mai pui ceva in plasa sau in plic in afara de plata consultatiei? Va pup si astept sfaturi de la voi
neliaCris spune:
Fetelor a nascut bebelusi...

sa ne traisca noul bebelas si sa fie mancacios,necolicios si mamei insanatosire grabnica
,dupa cezariana...
fete...voi pe unde emai umblati?
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze
neliaCris spune:
Alina cam asa este trebuie sa platesti cam si aerul...eu am avut noroc ca in italia si flori daca oferi sunt luate ca mita asta la mine in oras poate nu peste tot...si pana a 7 lini jumate cat am stat in italia nu am dat la nimeni nimic nu am platit nici un ecograf si au fost cele mai moderne si competente chiar daca au fost gratis
.dupa 7 luni juma eu am plecat la sibiu sa fiu mai aproape de mama si acolo am fost in cisnadie la spital si nici acolo nu am platit la nici o ecografie...m-am internat in spital la 35 de spat pe eminenta de nastere prematura,avand contractii fr dureroase si oasele incepeau sa se dilate...acolo erau doar asistente si acelesi moase fr dragute cum le cunosc de mult si sincer nu sa comparat tratatia din cisnadie cu cea din sibiu...si clientele lui boncut erau internate tot la cisnadie si sincer erau numai fete cu stare ..m-am mirat..acolo am facut cadou o cafea pe care o beam toate caci faceam la bucatarie un oloi mare si beam aproape toate din sectie...a fost ca intr-un sejur pt mine...am mai dat cate o piza si ciocolata dar de drag pentru ca imi erau fr de ajutor si nu acceptau mai mult...eram inscrisa la doctor iuga...era tinerel si nu prea accepta bani dupa cate am auzit fiind la inceput....nici eu nu i-am dat nimic....nu sunt pe conceptia asta...ei sa isi faca treaba
...
Acum la nastere,fiindca am nascut in sibiu pentru ca la cisnadie nu am vrut sa ma primeasca pentru ca eram suspecta de pierdere a lichidului amniotic si copilul ar fii pututa avea nevoie de incubator si altele,m-am prezentat la sibiu....se nastea ca pe banda,pe aceeasi masa unde iti rupea membranele o suia pe alta imediat dupa tine...iti inchipui....nu am primit nimic pentru dureri....acolo a platit mama si sotul ceva bani ca sa imi faca inducerea pentru ca nu vroiau sa mi-o provoace...a fost naspa...dar nu mai spun nimic pentru ca dupa ce m-am chinuit 6 re sa nasc ,baietelul meu a fost sa natos si ma ajutat fr mult la sf si a ieit fr repede si fara ajutor e fotceps sau altele....daca e sa mai fac un bb l-as mai naste tot acolo dar as da si eu bani sincer....doctorii sunt fr buni...moasele la fel...dar partea rea e ca o fac doar daca ii stiomuluzi un pic...
vA pup
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze
popa_alina spune:
wow
ce ma bucur pentru bebelusi. abia astept sa se intoarca sa ne povesteasca cum a fost.
neliaCris multumesc pentru raspuns. Stiam eu ca la maternitate in Sibiu nu te baga nimeni in seama daca nu sari cu banul. Important e de stiut cui, cat si cand sa-i dai ca sa fie toata lumea multumita. Eu acum imi fac consultatiile la policlinici private asa ca oricum platesc fiecare consultatie si fiecare ecograf, deci sper sa nu mai fie nevoie si de alte "atentii" pana la nastere. Dar poate ma insel si daca e asa atunci va rog sa-mi deschideti ochii.
Pupici la toata lumea.
popa_alina spune:
ana micu tu unde vrei sa nasti? sunt curioasa pentru ca bebeii nostri au cam aceeasi varsta.
21+ 
libella14 spune:
bebelusi,
sincere felicitari ptr comoara mica!!!!
azi dim cand tu ai nascut eu eram la eva si il asteptam pe dr ionel . de-abia dupa ce s-a intors din operatia ta am aflat ca era vorba despre tine! asa ca, considera ca am fost si noi prezenti!!!
dl dr a zis ca e totul ok cu tine si BB !!!!
noi, adica eu si minunea mea mica (confirmata de dr ionel drept 70%fetita) va dorim recuperare rapida, san din belsug (daca vrei sa alaptezi), bb mic papacios si fara colici!!!!
si binenteles , drum bun acasica la sb si te asteptam cu povestea nasterii!!!
imbratisari calde de la noi amandoua ptr voi 2!!!!
p.s. dr baiulescu i-a confirmat azi lui ana-maria faptul ca are 100% un baietel!!!!
o las pe ea sa pove mai mult.
inca o data felicitati, santate maxima si fericire deplina!!!!!!