Gravidute si mamici de Sibiu (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Bebelusi, calde felicitari si imbratisari de la mine si de la bebele meu!

Va dorim o viata linistita impreuna cu multe realizari , clipe fericite, succes si soare in suflet!

Sa fiti sanatosi si mancaciosi si va asteptam acasa!

Mami Ana-Maria, tati Valentin si 20+ ... Razvan Andrei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

seara buna fetele mele..ce mai faceti?
ana....felicitari pentru bb baietel....ce nume frumos razvan andrei,razvan trebuia sa ma cheme pe mine numai ca am iesit fetiza!!!!a 3 a la numar...
restul fetelor?pai mai e sibiul mare rau si suntem doar atatea?
bebelusi imi pare rau pt cezariana...sa stii ca si atunci cand am nascut eu era o fata fr greu a nascut in dureri fr mari si colullnu se inmoia...chiar ma gandeam ce prostie...sa nu poti naste din cauza asta...apoi ia dat docrorul o injectie si in 10 min a nascut un baietel fr foc...nu stiu ce sa iti spun a venit pe picioarele ei din sala de nasteri...ceea ce dupa cezariana nu se pune nici problema...chiar imi pare rau ca nu a iesit cum ai vrut tu..

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Alina, eu sunt 100% hotarata sa merg sa nasc la Brasov la Clinica Eva! M-am saturat de tot ceea ce se intampla la ora actuala in maternitatea din Sibiu...spaga la ei este ca "buna ziua" la noi si n-ar fi asta nenorocirea nenorocirilor..daca ai fi tratat macar in situatia asta ca un om, dar din ce mi-a fost dat sa vad (foarte de aproape) dai si bani..si nici nu te baga nimeni in seama!

La Eva, platesti o taxa fixa in functie de nasterea pe care o alegi si nu ai treaba cu absolut nimic..nici macar cu celebrul si voluminosul bagaj pentru maternitate! Aici trebe sa mergi doar tu si burtica ta cu periuta de dinti, lenjerie intima , haine de iesit din maternitate pt tine si bebe, slapi si cam atat!

In rest, esti tratata regeste si nimeni nu asteapta nimic!

Eu merg la Eva 1 luna da si una nu...in luna in care nu merg la Eva, merg la cabinetul particular al dr ca imi este mai aproape...nu te obliga nimeni sa mergi asa des (eu sunt mai socata din fire si vreau sa fiu monitorizata atent , sa tin totul sub control si sa-l vad pe bebe). La Sibiu nu merg la nimeni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popa_alina spune:

Ana-Maria, in primul rand felicitari pentru baietel. Ai ales un nume foarte frumos. Si eu as fi vrut sa-i pun numele Razvan daca reuseam sa ma inteleg cu sotul meu. Dar cred ca o sa ne scoatem ochii pana la urma din cauza numelui copilului.
Referitor la Clinica Eva, daca as vrea sa nasc normal cum se procedeaza? Daca il apuca pe bb iesitul mai devreme sau mai tarziu decat preconizeaza medicii? Cunosc un caz care trebuia sa nasca in decembrie si a nascut la inceputul lui februarie. Vad ca pe aici pe forum majoritatea burticilor merg la Eva. Poate ma lamuriti si pe mine cum se procedeaza. Eu pana acum cateva luni nu vroiam sa aud nimic despre femei gravide, nasteri, doctori si alte alea. Acum imi pare rau pentru ca ma simt ca picata din cer. Ca sa nu mai vrobesc de frica.

Mergi la inceput

Salutare, referitor la Clinica Eva nu trebuie sa-ti faci probleme in legatura cu data nasterii micutului...ideea este sa-ti programezi nasterea! Sa te aiba in evidentele lor..eu de ex trebuie sa nasc in iunie pe 23 asta dupa DPN, dar pot naste si in iulie...

Suna repede la clinica si fa o programare...la unul din medici. Eu am ales varianta nasterii in apa iar medicul meu se numeste Cristian Baiulescu...Libella14(Maria) si Bebelusi merg la dr Ionel care este si directorul clinicii...au nascut si nasc prin cezariana. Mai sunt si alti medici dr Antonia, si multi altii...f multe mamici merg sa nasca acolo si este f aglomerat. De aceea trebuie sa-ti faci o programare la clinica.

Te pup

Mergi la inceput

Inapoi la clinici si cabinete medicale Clinici si cabinete medicale Brasov

CLINICA EVA

Adresa: Str Paltinis nr 15/17 , Brasov, Brasov
Telefon: 0268333777
Fax: 0268333777
Email: office@clinicaeva.org
Website: www.clinicaeva.org
Domenii medicale: Chirurgie plastica-estetica-reconstructiva, Neonatologie, Obstetrica-ginecologie

Mergi la inceput

http://www.brasov.top-10.ro/category/details.php?id_company=1229&id_category=166&firma=CLINICA-EVA

Nasterea normala/in apa costa 2000 ron , iar cezariana 2500!

Pupici pe burtica!

Mergi la inceput

totusi sa nu generalizam cu clinica eva...e buna dupa cum am auzit,dar si spitalul judetean are doctori fr buni...doar ca trebuie stimuati...si sa nu uitam ca multe fete nu au banii necesari unei nasteri la clinica si nasc la judetean...sau acasa....eu sper sa fie totul bine pana la sfarsit,daca e sa se intample ceva bun se intampla si la judetean si la clinica privata,sau rau doamne fereste...deci haideti sa spunem ca sunt bune amandoua....eu am nascut natural un copil sanatos,eu sunt sanatoasa deci cine vrea sa nasca la judetean nu va speriati...natura isi urmeaza cursul ei si acolo...pupici

pentru tine mi-as da si viatza....

Mergi la inceput

Draga Nelia, ai mare dreptate in ceea ce spui..numai ca deosebirea dintre Clinica Eva si Spitalul Judetean nu o fac doar medicii(din pacate)...ai foarte mare dreptate ca sunt si medici f buni, ai de asemenea dreptate cand zici ca daca e sa se intample o nenorocire se intampla oriunde, dar spre deosebire de Spitalul Judetean,la Clinica Eva ai parte de urmatoarele:

- asistenta medicala complexa la nastere (esti asistat de 5-8 persoane)
-medicul care ti-a urmarit sarcina este prezent la nastere
-taticul poate asista la nastere(asta daca-l tine inima)
-esti cazata in rezerva cu un pat , maxim 2 si baie proprie (si la spital exista asa ceva, dar ori nu au toate baie, ori trebuie sa impingi bani grei pentru asa ceva)
-nu trebuie sa pleci dupa tine cu ditamai bagajul de maternitate (la Eva trebuie sa te duci tu si burtica, cateva lucruri de igiena si haine de iesire atat pt bebe cat pt tine in rest primesti totul de acolo)
-regula generala este sa ti se faca epidurala indiferent de tipul de nastere ales sau impus (anestezistul este acolo si nu trebuie sa umbli tu dupa el...sau sa-ti cumperi trusa pt epidurala)
-primesti mancare in regim catering pe baza de comanda
- si poate cel mai important - acolo ti se vorbeste frumos si ai parte de suportul ala psihic de care ai mare nevoie in clipele alea.

Despre maternitate, am auzit povesti si povesti...din pacate cele mai multe urate! A nascut o prietena de a mea in 18 nov 2008, si nu au fost in stare sa-i administreze un amarat de algocalmin dupa nastere pentru ca nu mai aveau...la fel si cu supozitoare de indometacin...a trebuit sa plece taticul la farmacie dupa ele! Impreuna au costat fix 4,5 ron...si spitalul nu le avea! Mamica facuse varicela si a fost izolata intr-o rezerva unde nu mergea caldura...si dupa 5-6 zile de spitalizare , copilului nu i s-a mai dat lapte praf pe considerentul "noi nu va tinem pe lapte aici- daca vreti lapte sa va cumparati". Este adevarat ca mai intalnea asistente dragute care vorbeau frumos si nu asteptau nimic in schimbul a ceea ce faceau, dar f putine au fost. Prietena mea statea cu plicurile pregatite pt toata lumea! La asta ma refer cand vorbesc "de rau" Spitalul Judetean. Sunt lucruri pe care le putem intelege , ca nu sunt fonduri pt modernizari etc...dar nu inteleg pe cei care-si fac meseria cu sila si doar cu un interes meschin de a mai primi ceva in plus "spaga".

Nasa mea a nascut la maternitatea din Sibiu doi copilasi sanatosi si minunati...unul in 2004 si celalalt in 2007...a avut noroc si s-a terminat totul cu bine, cu exceptia faptului ca la al doilea bebe ea nastea si nimeni n-o baga in seama...dar, n-a dat bani decat asistentelor si moaselor.Cand i-am spus despre Eva s-a ratoit la mine si mi-a zis ca-s fitzoasa si ca pot naste si la Sibiu ca nu mor. La cateva luni (maxim 2)dupa discutia asta a ajuns in maternitate ca intotitor pentru o mamica cu o nastere mai greoaie. S-a crucit! Nu venea nimeni (cu banii de rigoare dati)sa-i schimbe perfuzia noaptea...au invatat-o pe ea cum sa-i scimbe perfuzia si cum sa-l hraneasca cu seringa pe bebele care nu sugea. Proaspata mamica nu mai simtea cand urina din cauza nasterii complicate..si a facut pe ea in prima noapte de 2 ori...cand nasa mea s-a dus la infirmiere /asistente sa le ceara o noua lenjerie s-a trezit cu un scandal cat casa.Dupa experienta asta...mi-a spus fugi de Sibiu cat poti!

La Eva, platesti o taxa fixa si nu te doare capul de nimic!

Ma opresc aici ca as scrie o carte daca mai continui...sper ca nu se supara pe mine nimeni ca am scris atat de mult si nici nu vreau sa se considere reclama. Este strict punctul meu de vedere cu privire la ceea ce inseamna o nastere in conditii decente si umane!
Ma bucur ca tu te numeri printre fericitele mamici care au o amintire frumoasa despre nastere!

Te pup dulce , atat pe tine cat si pe celelalte mamici!

Mami Ana-Maria, tati Valentin si 21+ ... Razvan Andrei !

Mergi la inceput

ai dreptate in tot ceea ce spui...cateodata mai uit prin ce am trecut si visez bunatate peste tot...cgiar cand vin in sibiu am sa fac un curs de moase sau ceva mi-ar placea enorm sa ajut mamicile acestea cu vise cum le aveam eu...care si s-au distrus repde...oare exista scoala de moase sau asa ceva?
va pup...ma tot gandesc la bebelusi oare de ce i-au facut ceza?ca problema ei cu colul spasttic putea fii rezolvata....asteptam sa intre sa ne spuna..
pup la toate

pentru tine mi-as da si viatza....

Mergi la inceput