Gravidute si mamici de Sibiu (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ceva interesant de citit postat de fete la topicul celalalt unde intru eu:

"Faza embrionara. Din perspectiva biologica, cea mai importanta etapa a dezvoltarii intrauterine a noului individ se desfasoara īn primele trei luni de sarcina (faza embrionara). Aceasta īntrucāt īn acest interval de timp se produce organogeneza (formarea sistemelor de organe, inclusiv a celui integrator), proces complex extrem de sensibil la influente interne (organismul mamei) si externe (mediul). Dupa aceasta perioada si pāna la momentul parturitiei nu se mai formeaza organe noi, ci cresc si se dezvolta cele deja formate (faza foetala) ; foetusul este mult mai putin susceptibil fata de influentele interne si externe. Daca faza embrionara se desfasoara īn intervalul ianuarie martie, temperatura mediului, lumina, alimentatia si bioritmurile mamei, influentele cāmpurilor si radiatiilor astrelor aflate deasupra zonei etc., vor face ca dezvoltarea embrionara sa suporte anumite influente, conferind viitorului individ (cu precadere sistemului integrator) anumite particularitati ce se vor pastra toata viata. Desigur, o faza embrionara desfasurata īntr-o alta perioada a anului, va determina alte particularitati individuale. Astfel se explica existenta unor trasaturi comune pentru toti indivizii a caror faza embrionara s-a desfasurat pe parcursul acelorasi luni din an (zodia). Desigur, trebuie sa avem īn vedere si faptul ca aceleasi trei luni succesive ofera conditii neidentice de la un an la altul.

si inca ceva

Faza embrionara. Din perspectiva biologica, cea mai importanta etapa a
dezvoltarii intrauterine a noului individ se desfasoara īn primele trei luni de sarcina (faza
embrionara). Aceasta īntrucāt īn acest interval de timp se produce organogeneza
(formarea sistemelor de organe, inclusiv a celui integrator), proces complex extrem de
sensibil la influente interne (organismul mamei) si externe (mediul). Dupa aceasta
perioada si pāna la momentul parturitiei nu se mai formeaza organe noi, ci cresc si se
dezvolta cele deja formate (faza foetala) ; foetusul este mult mai putin susceptibil fata de
influentele interne si externe. Daca faza embrionara se desfasoara īn intervalul ianuarie martie, temperatura mediului, lumina, alimentatia si bioritmurile mamei, influentele
cāmpurilor si radiatiilor astrelor aflate deasupra zonei etc., vor face ca dezvoltarea
embrionara sa suporte anumite influente, conferind viitorului individ (cu precadere
sistemului integrator) anumite particularitati ce se vor pastra toata viata. Desigur, o faza
embrionara desfasurata īntr-o alta perioada a anului, va determina alte particularitati
individuale. Astfel se explica existenta unor trasaturi comune pentru toti indivizii a caror
faza embrionara s-a desfasurat pe parcursul acelorasi luni din an (zodia). Desigur, trebuie
sa avem īn vedere si faptul ca aceleasi trei luni succesive ofera conditii neidentice de la
un an la altul."

38+ Vlad Mihai

AMR 2 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

salutare si de la noi.

desi credeam ca o sa fim mai liberi nu a fost sa fie.
am prins un moment acum sa intru si sa va salut.

Astazi am fost toata zioua cu Cristi pe afara in ciuda vremii.
nu-l mai pot tine in casa.
cum se trezeste merge la usa si imi face tai-tai...

am fost la piata la Cibin si am luat telemea. apoi am, fost pe M.Viteazul, vroiam sa platesc ceva la CEC numai ca era inchis.
Cristi cum a vazut Biserica imi arata cu manuta iii si deci am mers la Biserica.
De unde sa-l mai pot scoate frate.
Am luat la pupat toate icoanele... intr-un final am iesit- dupa vreo 20 de min.
am mers apoi la Redal si i-am luat o prajiturica pe care a papat-o urgent.Si ca tot a venit vorba- o felie de prajitura 5 lei.
mi se pare enorm de mult.
un tort ajunge la 60-70 de lei

pfiii ... cred ca v-am plictisit.
ma apuc de citit din urma.
am ceva de recuperat.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Bebelusi, intr-un fel sau altul ai mare dreptate cu privire la scoala de soferi...cam toata lumea care a auzit de intentia mea de a face scoala s-a uitat cam stramb la mine, de aceea i-am cerut si parerea medicului! Despre emotii ce sa-ti spun..exista.. dar,de la atatea experiente am invatat sa mi le stapanesc si in momentele astea am asa un curaj in mine si o tarie de am impresia ca ceea ce fac este floare la ureche.Cu invatatul si memoria, eu am antrenament inca din facultate cand invatam intre 300-800 pag pe saptamana (sau mai bine zis, fixam ca nu era totul prima lectura pentru mine)...si am un antrenament constant in citit si invatat legi noi ca de...nu pot merge in fata judecatorului sa apar pe x sau y si eu sa nu stiu ce s-a mai schimbat si ce a aparut nou ca m-a halit balena!

Dar , vis-a-vis de starea memoriei in sarcina sa stii ca am observat la mine cateva schimbari, si am cautat info pe tema asta...ma gandeam sa nu fie vreo reactie adversa a unui medicament/supliment nutritiv (ca in zilele noastre ai mari sanse sa te imbolnavesti mai rau in loc sa te vindeci)

De permis am inteles ca o sa dau pe la inceputul lunii martie ceea ce o sa insemne pentru mine cam 24 de saptamani de sarcina...si daca n-o fi si n-o fi am la dispozitie un an de zile de la terminarea scolii sa fiu declarata admis!

Sa m-ajute Doamne Doamne!

Va pup pe toate si va doresc un inceput de februarie magnific!

Ana-Maria, Valentin si 19+

Mergi la inceput

Asa este Ana, iti doresc bafta multa. Ce vroiam eu sa zic este ca nu are nici o legatura invatatul din facultate cu invatatul de acum ca atunci NU ERAI INSARCINATA . Ideea e ca macar fa tot posibilul sa il iei din prima ca pe masura ce creste burtica nu mai poti sa faci asa multe miscari. Sa inteleg ca esti avocat...esti stagiara? ce indrumator ai?

38+ Vlad Mihai

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Salutare...din pacate nu sunt avocat ....ca n-a fost sa fie pana acum! In primul an dupa terminarea facultatii mi-am cumparat apartamentul si nu-mi permiteam sa platesc si taxa aceea ceruta de barou pt inscriere la examen si primire in profesie...in anul al doilea aveam banii, dar nu aveam avocat care sa ma ia stagiara fara cateva mii de euro...am inghitit in sec si mi-am zis ca o sa vina soarele si pe strada noastra! Anul asta, credeam ca a venit soarele pe strada noastra ...si cu canicula aveam si bani si avocat, dar dupa ce "am batut"palma si m-am pus pe invatat am aflat ca am in burtica o "perluta"mica...prin urmare avocatul meu nu m-a mai luat stagiara si nu am mai sustinut examenul de admitere in barou.

Dar pana una alta, cum nu sunt tipul de om care sa stea cu mana in san...sunt jurist pentru vreo 5-6 companii...si ii reprezint in instanta ori de cate ori este nevoie.Am avut o perioada cand nu avem pic de teama de jungla din instanta...dar, cu cat timpul a trecut mi-a fost dat sa cunosc multe tipuri de oameni ...pe unii sa-i stimez iar pe altii sa-i urasc din toata fiinta mea! Sunt momente in care ajung in fata unui judecator care zbiara si urla si nu este de acord cu ceea ce propun eu...sau colegi de breasla (avocati sau juristi) care au cate un tupeu si o nesimtire de ai impresia ca la impartirea acestor "calitati" doar ei au fost!Cand sunt in preajma unor astfel de oameni, am emotii! N-as vrea sa pierd o cauza ca nu mi-a picat fisa sa combat cu argumentul potrivit in fraza potrivita...o minciuna gogonata gandita mult.

Cu scoala de soferi...ma rog la Doamne Doamne sa fie "din prima", daca nu pana in feb 2010 o sa fie timp berechet!

Te pup si toate cele bune!

Ana-Maria, Valentin si 19+

Mergi la inceput

Stiu draga mea despre lumea voastra cat de naspa e ca am si eu o prietena avocat, tanara are 28 de ani si saraca mi-a mai povestit una alta. Si programul ei de lucru este unul infernal, tot pe la 8-9 seara ajunge acasa si pleaca dimineata la 7. Eu zic ca mai bine ca ai facut bebe acum ca apoi dupa ce intrai in mediul lor cu greu cred ca te mai apucai de facut copii...ca incepeai sa fii pe val si era mai greu.

38+ Vlad Mihai

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popa_alina spune:

Salutare mamicutelor!
Am descoperit de curand forumul vostru, si cu toate ca bantuiam de mult timp pe acest site, voi m-ati determinat sa devin membru, asa ca sper sa ma primiti si pe mine printre voi.
Eu sunt na si am o burtica de 21 de saptamani in care da din piciorute un baietel la care inca nu i-am pus un nume pentru ca eu tot speram sa fie fetita. Poate ma ajutati voi cu un nume mai deosebit.
Acum sunt la servici asa ca nu pot sa scriu foarte mult, dar promit ca incerc sa fiu cat mai activa in viitor.
javascript:insertsmilie('');21+javascript:insertsmilie('');

Mergi la inceput

Salutare Alina, bine ai venit printre noi!

Iti dorim o sarcina usoara si un bebe asa cum ti-l imaginezi tu!

Toate cele bune!

Ana-Maria, Valentin si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

salutari mamici
Bine ai venit Alina!!!sunt sigura ca esti bucuroasa si ca este baietel..uite de exemplu noi am fost trei fete la parinti si toate trei am facut primul copil baiat...asa a fost sa fie...eu as fii vrut sa am fetitza,soacramea la fel pentru ca ea a avut trei baieti...deh.mai conteaza ce si cum...ne multumim sa fie sanatosi si frumosi oricum o sa fie pentru ca sunt ai nostrii
acum surorile mele au a 2 tura de bebei si sunt fetitze...am o nepotica de 7 luni irina si una ce se va naste la mijlocul lui februarie in spania si se va numi sofia....deci poate ma ajuta si pe mine DD sa am tot o fetiza mai incolo...
mai povesteste-ne despre tine cum au fost primele luni,lucrezi inca...cate ceva asa...
Ana micu...daca tu crezi ca esti in stare sa faci scoala de soferi acum eu iti doresc sa reusesti si sunt sigura ca vei reusi....stiu femei care au condus pana in ultima luna si o mai stiu pe soramea care munceste in spania la menaj si este in saptamana 37....sarcina nu e o boala....ceea ce ai putut face cand nu erai gravida e recomandat sa faci si in continuare...asta doar daca nu ai vreo interdictie de la medic....pup
afibebe,frumos copilasul rau cum te duce prin biserici....e bine ca e asa de mic
restul fetelor pupici si cine stie sa deschida prima pagina sa ne facem si noi ordine pe aici e rugat sa intre ...ramanem datoare

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

bebelusi,hai mami,curaj si sper sa iasa asa cum iti doresti...succes si prietenei tale sa nasteti fulgerator de repede

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput