Gravidute si mamici de Sibiu (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

salutare fetelor,

noi suntem ft ft ocupati- deci lipsim motivat.
speram ca de maine sa ne mai linistim si noi.

am intrat doar sa confirm si eu cele spuse de Isa.
Stretean inca taie si spanzura.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor am inteles ca sunteti de acord cu povestile cu nasterea. Deci....dati-i drumul....eu inca nu am nascut ca as povesti. Asteptam sa ne spuneti povestea nastrerii voastre, ce v-a placut si ce nu v-a placut.

Fetelor care va pricepeti... nu facem si noi o lista la inceput de capitol cu numele fetelor care au nascut, cu bebeii si data nasterii si numele fetelor care urmeaza sa nasca cu DPNul bebeilor cum au celelalte odisee. Listuta cu datele de nastere. Asa vom vedea mereu fetele care lipsesc de la strigarea catalogului si le vom striga

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Eu daca vreti va spun ca azi am facut crema de zahar ars yamiiii, a iesit super buna. Mai dupa-amiaza am facut o plimbarica pe Mihai Viteazu si mi-am luat niste pantofi de la Donna ca sunt reduceri

Acum sunt un pic cam franta de oboseala asa ca ma duc sa fac nani .

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

pai daca ar fii sa povestesc despre sarcina mea...nu as avea ce...pentru ca mi se pare ca nu eu am experimentat acele trairi...a fost grea la inceput primele 4 luni jumatate doar cu greturi ameteli,diaree,nas infundat,nu puteam respira,nu faceam baie decat 1 dat sau de 2 ori pe sapt si atuinci intram sub jetul de apa si dadeam cu un pic de crema de dus,ma dadeam cu sampon repede si stateam acolo un pic ca sa mai schimb aerul si fraierul vb aia!!!eram dezorientata,adevarul e ca sau schimvat prea multe in perioada aia,eram cu sotul de cateva luni...schimbvarea de clima....singuratatea,lipsa de activitate toate au contribuit la o depresie mare pana in 5 luni...am facut si 2 nunti una la valcea si una la sibiu...certuri barfe...cuvinte urate de la cei fr apropiati mie...neintelegeri ...si multe altele...deci la mine numai placere in sarcina nu am avut...eram aeriana rau,internet nu aveam...

mai va spun mai incolo cate ceva ca acum e cristian la picioare ma cere la joaca..

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

asa
In ian 2007 cand am venit in it aveam 52 de kg..eram buna rau...ma placeam si asta era cel mai important...apoi sa vazut repede lipsa de activitate si m-am ingrasat pana in iunie pana am facut58 adica 6 kg sau 7..deja aproape toate din ele s-au pus pe solduri burta fr multe si picioare...a maine eram inca subtire...
in iunie can am ramas in a 2 zi de intarziere mi-am facut testul si a iesit 2 liniutze...nu imi mai aduc aminte clar momentul pentru ca teste imi faceam in fiecsre luna vreo 2...ne doream fr mult un copil...nunta era programata...trebuia sa fie totul bine!!!
o sapt de la aflarea vestii nu am avut nici un semn ,no voma,no greturi,niika!
am fot la piscina si imi era frica deja ba sa nu ma lovesca unul ba sa nu fie apa prea rece,nu mai saream ni ci in apa sau cap nici atat..
apoi au venit greturile si toate cele ce le-am enumerat mai sus..am slabit pana la 51 intr-o luna...cred ca aveam si anemie,,doar dormeam si mergeam la wc..sotul cand era acasa incerca sa ma faca sa inbuc ceva dar nu reusea...apa nu puteam sa bea....vitaminele le vomitam....plangeam can ma gandeam ca tre sa mananc...
si au trecut lunile pana dupa nunta si dupa ce ne-am intors din ro s-au mai risipit...
nu ma ingrasasem mult ...pana in luna 6 am pus vreo 10.....am avut si clamydya..dureri de ovare,infectie urinara...multe ...
in ian prin 18 am plecat in tara inapoi la mama....si acolo am pus toate celelalte kg pana la 73 cand am nascut...mancam 3 sarmale...3 kiwi,iaurturi,2 litrii de lapte,ciocolata de casa cu tonele!!!
am avut contractii pe la 34 de sapt si m-am internat..am facut control pe masa si am crezut ca acolo imi scoate copilul....o durere...a fost primul control cu lingurile alea de fier inoxidabil sau ce o fii!!!!am stat 1 sapt si am plecat acasa und enu putem dormi...aveam dureri..prietenele mele nasteau toate...eu deja de la 7 luni jumate nu mai puteam sta nici pe parti...as fii vrut sa fac gaura in pat sa ma culc pe burta...doamne ce bine e acum...numai pe burta dorm si eu si copilul....
sotul si-a luat concediu si a venit in ro sa nasc ca era si timpul...era deja stresat...eu dublu...ma tot intreba cand nasc ca sa vina repede...eu parca stiam...doctorul mi-a spus ca am lichid putin si ca il pierd mereu...dar nu mi-a facut nici un examen...mi-a facut unul la 9 luni in cap...soi nu aveam nici o infectie...deci clamydia disparuse dupa antibiotice si la fel si infectia...
a venit sotul...nu m-a mai recunoscut...dar nici eu pe el...2 luni am stat despartiti si deja ma invatasem singura..parca avea alta fata...ne-am plimbat seara pe strada ,am facuut efort mare dar degeaba ca bb nu vroia sa vina...gynipralul si celelatlte med isi facuse de cap si eu poate nu mai nasteam cand imi era sorocul..asa a m.am speriat si nu vroiam sa patesc ceva acum la sf de drum...eu sau copilul...am dacut inducere...aici e povestea cea mai lunga...o las pe alta data...da?

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Draga Nelia,nici nu stiu cum sa incep...imi pare rau ca nu ti-a fost bine in perioada sarcinii, ca unii prieteni ti-au aratat adevarata lor fata cand aveai cea mai mare nevoie de ei si imi mai pare rau ca ai avut cateva momente in care a trebuit sa dai dovada de curaj si putere sa mergi mai departe!

Insa, te felicit ca esti mamica, ca esti astazi printre noi si ca ai un copilas frumos si sanatos!

Cand am citit cum a debutat sarcina ta, pe undeva ma regaseam eu...aveam 5 saptamani de sarcina cand am aflat ca am o perluta in burtica, nu era nimic programat(si astazi ne mai intrebam oare cand s-a intamplat )...ma rog, chiar daca povestea noastra nu a inceput sub forma "sunt in perioada fertila, hai in dormitor"...undeva in inimile noastre si in subconstientul nostru ne asteptam ca intr-o buna zi sa devenim parinti...din moment ce nu ne mai protejam.

De la 5 saptamani la 6, m-am laudat la toate persoanele pe care le cunosteam ca eu am o sarcina super ca nu vars si ca nu am probleme de niciun fel, dar la 6 saptamani a inceput "dansul".

Vomam de f multe ori si nici nu mai stiam ce sa fac...cu ce sa ma hranesc, ca nu suportam nimic de la hrana pana la parfumul emanat de balsamul de rufe...am slabit 8 kg intr-o perioada scurta, iar "raul mare" si insomniile m-au tinut de la 6 sapt la 16 ...

Acum traversez o perioada placuta a sarcinii, dorm, mananc si ma simt bine...stiu ca in ultimul trimestru se mai schimba treburile, dar acum profit din plin!

In loc de final, milioane de pupici pentru toata lumea, multa sanatate si fericire!

Ana-Maria, Valentin si 19+

Mergi la inceput

mai e un pic din saptamana si vad ca subiectul nastere e inca nescris...ce rau imi pare....nu mai scrieti niciuna?
afibebe?
roxie?
raluca ioana?
ana micu?
si fetele noi?agneta?
pe unde umblati?
merci ana pentru cuvinte...in curand toate ve-ti deveni mamici si atunci o sa inceapa viatza adevarata si pt voi...fara bebe viatza e fara sens si fr usoara...cu bebe e grea si implinita

ps:ffete eu in vara vreau sa ma inscriu la fac la profil contabilitate...stie careva ce carte trebuie sa cumpar pt examenuk de admitere?va rog sa intrati si sa ma ajutati

cris 8
lunitze

Mergi la inceput

am uitato pe bebelusii.....gateste mama pana mai poti ca vine bebe si te vad ca nici mancare la sot nu mai poti face...ai 100 la 100 timpul ocupata ....eu sper sa fie bine dar la mine asa era...dar a trecut acum sunt fresh...si tot nu fac cate faci tu....si nici nu ma atrage....o fii ceva pe fond nervos sau ca nu prea imi place sa fac mancare ca nu imi iese...si nici nu am cuptor bun...vreu cuptor nou...pup si te asteptam peste 2 sapt cu vesti despre vladutz...intre timp mai poti intra daca nu citesc despre tine la odiseea de ian -feb

cris 8
lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Salutare dragele mele, raspund "prezent" numai ca n-am "ridicat " mana ca la scoala sa zic ceva pt ca asteptam minunatele povesti si a celorlalte mamici...din pacate nu prea au aparut!

In rest , sunt bine...mare soferita in devenire...m-am apucat la 18 saptamani sa fac scoala de soferi (asta cu aprobarea doctorului)...

Va pup pe toate!

Ana-Maria, Valentin si 19+

Mergi la inceput

Ana cam naspa moment ti-ai gasit pentru scoala de soferi. Eu am facut-o inainte de a ramane insarcinata dar am dat examenul in timp ce eram insarcinata. Nu e tocmai ok pentru ca cu memoria o sa stai foarte foarte prost, cu emotiile si mai prost. Eu am picat o data la sala si o data la oras. La oras am avut asa emotii exagerate, ca o saptamana dupa m-au durut muschii de la piciorul stang de pe ambreaj si crede-ma chiar ma descurc la volan si nici nu am emotii la volan de obicei. Bineinteles ca am renuntat acum sa ma mai duc, probabil ma voi duce dupa ce nasc.
O s vezi ca daca doamen fereste pici o data te reprogrameaza dupa vreo 2 luni, sarcina ta va avansa iar cand vei fi in 8-9 luni nu cred ca vei mai putea sa te misti asa bine la volan la examen. Eu iti spun din propria-mi experienta....asta ca sa nu dai banii degeaba pe scoala acum.

38+ Vlad Mihai

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput