Gravidute si mamici de Sibiu (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi vrem cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta. Paste fericit

Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Razvan Andrei !30+

Mergi la inceput

Raluca, super nume ai ales pentru micuta ta!Imi place...daca bebele meu era fetita o chema Alessia-Maria!

Va pup!

Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Razvan Andrei !30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libella14 spune:

Lumina, Caldura si Bucuria Pastelui sa va incalzeasca Sufletele, sa va lumineze toate Gandurile, sa va indrume Pasii catre Dragostea de semeni, Aprecierea lucrurilor inconjuratoare, Fericirea de a impartasi cu ceilalti si sa va deschida Inimile spre Iubire, Credinta, Iertare!
Fie ca azi, in Ziua Mare a Invierii, Dumnezeu sa trimita Ingerii sai adorati cu Lumina Sfanta la casa voastra: Sa va rada Inima, Sa va insenineze Sufletul, Sa aveti deplina Liniste, Gand implinit si Pastele cel mai fericit!
Tot astazi, miracolul Invierii sa aprinda puterea de a iubi, trai si ierta neconditionat, de a impartasi fericirea ori durerea fara limite, de a trai in armonie, pace si bucurie totala cu noi insine si toti cei apropiati sufletului nostru!
Si de la noi 3, eu, tatic scumpic si Minunea Noastra Mica Mult Iubita, Cea Mai Pretioasa si Pana La Cer Adorata, cea mai sincera si legitima urare: Hristos A Inviat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Hristos a inviat!
ce mai faceti fetelor?noi suntem bine, am petrecut Pastile cu familia iar azi am avut o zi de relaxare acasa.
Ana ma bucur ca iti place numele ales de noi pentru minunea noastra.acest nume are insa si o insemnatate.Alexia ne place mult la amandoi si se si potriveste cu numele de familie, iar pentru cel de-al doilea nume am vrut ceva sfant si asa ne-am hotarat sa-i punem Gabriela, care e numele mamei sotului meu, care a plecat dintre noi mult prea devreme si cu care m-am inteles de minune.asa ca vom avea 2 sarbatoriti in familie de Sf. Mihail si Gavril(pe sot il cheama Mihai)!
cam atat pentru moment.va pup si va doresc o zi minunata in continuare!

32 cu Alexia-Gabriela

Mergi la inceput

Ana si numele micutului tau imi place mult.o sa il cheme ca pe varul meu, Razvan.daca am fi avut baiat nu stiu ce nume am fi ales pt el.mie mi-ar fi placut Eric-Fabian, Ionut sau Ayan. pupici la burtici!

32 cu Alexia-Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor hristos a inviat!!!
Cum ati petrecut de Pasti? Noi am fost la parinti la Caracal, a fost foarte frumos, bebe a fost extrem de cuminte.

Tin sa va anunt ca duminica 26 aprilie avem botezul strumfului. Daca una din voi are timp si chef poate veni la biserica de pe Dima sa ne vada la ora 12. Mi-ar face mare placere.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

salutari fetelor!ce mai faceti?nu mai dati nici un semn...nu mai stim prea multe de voi...
noi suntem binisor, am avut si mai avem inca ceva dureri de burta pe care le tratam cu no-spa si stat in pat.sapt viitoare vreau sa merg la dr sa vedem de la ce sunt durerile.sper sa nu fie ceva grav!
bebelusi am vazut pozele cu bblul tau...e un scump...toti sunteti!mi-ar placea mult sa vin la biserica sa va vad dar din pacate nu pot, insa iti transmit multa sanatate puiului si tie, fericire si implinire alaturi de familie!asteptam poze de la botez!
neliaaa???nu mai zici numik?ce se mai aude de intalnire?
Ana, Libella?
am pus si noi ceva poze ca sa ne cunoasteti.
cam atat momentan.va pup si astept vesti de la voi!

33 cu Alexia-Gabriela

http://picasaweb.google.com/RalucaIoana23/AlexiaGabriela?feat=directlink

Mergi la inceput

Salutare dragelor,

Daca eram mai activa pe forum si nu umblam lelea, vedeam si eu un botez in direct si furam din meseria de nasa ...si de ce nu din cea de parinte. Eu am vazut foarte tarziu postarea Patriciei ...ca de o vedeam in timp util nu pierdeam evenimentul.

Ma gandesc ca au fost niste clipe magnifice si de poveste si asteptam cu drag povestea botezului! Eu in a2a jumatate a luni mai am sa botez o munune mica si scumpa pe care o iubesc la nebunie ...se numeste Mara Teodora, si ati vazut poze cu ea inca din ziua in care s-a nascut. Sper sa o pot tine in brate...dar nu stiu cum o sa evolueze burtica mea...o sa am in jur de 35-36 saptamani....daca nu am sa fiu pe pozitie, o sa o tina sotul meu.

In rest ce mai spuneti?

Eu abia astept zilele de la inceputul lunii mai cand o sa vina in vizita mama si bunica mea...numar zilele pana atunci de bucurie...

Va imbratisez pe toate si va doresc numai bine!

Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Razvan Andrei !31+

Mergi la inceput

Fetelor, aveti idee daca pot gasi si unde pot gasi ursitoare de botez in Sibiu?

Astept raspunsurile voastre!

Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Razvan Andrei !32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

buna...
sincer imi pare rau pt intalneala dar a fost un pic mai complicat...

Hristos a Inviat...acum citesc un pic din urma...
referitor la ursitoare,nu cunosc....nu inteleg la ce folosesc si sincer nu sunt de acord cu cu asa traditii...si mie mi-a facut soacra-mea la ursitoare cand am nascut si am fost tare suparata...ia spunrti-mi si mie ce inseamna....promit ca ascult...va pup..
am vazut poze...frumoasa burtica...dar cam goalala buric,,
am sa pun si eu poze...daca as avea si fetitza...as numi-o MARIA ELISABETH..

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor

Mergi la inceput