Gravidute si mamici de Sibiu (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Nelia, uite iti dau un site sa vezi ce este si cum este cu ursitoarele...este un moment "mai altfel" din cadrul botezului...acum depinde foarte mult si de cine interpreteaza scena...daca sunt neprofesionisti de observa...nu as vrea niste balamute pe acolo care sa uite ce au de spus, sau altele dezbracate sau..etc Nu vreau sa dau in kitch ...

www.youtube.com/watch?v=9FxYcliYXRI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=9FxYcliYXRI <--ursitoare

Milioane de pupici!

Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Razvan Andrei !32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

buna
deci filmuletul a fost fantastic....eu ma refeream la alte ursitoare...niste babe care citesc nustiu ce prostii dintr-o carte si imi doresc mie nu stiu ce chestii...iar cum soacramea mai bine m-ar vedea disparuta,cine stie ce mi-a ursit pe acolo....doamne ajuta...eu cred ca am nevoie de preot........
fete voi ce mai spuneti?va pup...

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor

Mergi la inceput

Patricia, cum a fost botezul...ma gandesc ca magnific! Asteptam impresii la cald de la tine !

Pupici de la noi!

Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Razvan Andrei !32+

Mergi la inceput

Salutare dragelor,

Daca astazi era marti si mai era si 13...se justifica tot ceea ce am patitmit.

Mi-am propus ca sa plecam din Sibiu in jurul orei 8 sa fim la Eva la 11 cand se distribuiau nr de ordine...numai ca sotul meu, n-a mai pus ceasul sa sune si s-a bazat pe ceasul biologic care a sunat in jur de ora 9...

In fine, ne-am echipat repede si cand sa iesim din casa (urma sa plecam cu masina de la firma)...a fost sunat sotul meu de o colega de birou si rugat sa duca masina la firma ca venea nu stiu ce zone manager si trebuia sa fie acolo masina "de poza". S-a dus sa duca masina...si mai pleaca la Eva daca ai cu ce...am rezolvat si problema noastra imprumutand masina unei vecine.

Am plecat spre BV pe o ploaie torentiala si de la atata apa pe afara, imi tot venea sa merg la baie din 5 in 5 minute...ma gandeam cu groaza ce o sa fac pana la BV.

In fine, am ajuns la Clinica in jur de 12,30-12.45..am parcat masina pe o straduta laturalnica si am intrat la Eva...unde ca de obicei am primit nr de ordine 14 (al doilea de la coada)iar mi s-a facut rau si m-am enervat pentru ca in momentul in care mi-am aruncat ochii in lista cu programari ale respectivelor cotoroante de la receptie erau prea putine semne facute in dreptul pacientelor care erau venite...ceea ce insemna ca existau nr de ordine mai mici.Cand am deschis subiectul si le-am spus ca nu sunt corecte au inceput sa-mi dea tot felul de explicatii cum ca medicul ar fi de vina si nu ele..etc...ideea este ca am ajuns in cabinet in jur de 17,15(am zis ca lesin acolo). Si pentru ca ziua n-a inceput bine...trebuia sa continue in aceeasi maniera...cand eram la receptie la Eva si le spuneam ce merita respectivelor a intrat un domn in clinica sa ne anunte ca "se ridica o masina de sibiu de cei de la parcari"...cand am ajuns la locul unde era masina noastra, ne-a stat inima in loc cand am vazut ca masina era pe platforma si pregatita sa se plece cu ea. Doar ce terminasem scandalul cu receptia...si a trebuit sa incepem altul cu aia cu platforma...ar fi trebuit sa platim 380 ron in 24 de ore ca sa intram in posesia masinii...si dupa lungi negocieri am ajuns sa platim 20% din suma si ne-a dat masina pe loc. Dar , mare scartar a fost ala care ridicase masina pentru ca nu ne-a spus ca putem achita pe loc 20% din suma, el vroia sa plece si atat....

Cam atat cu nebuniile zilei..acum suntem acasa la Sibiu si sunt franta. Ma pun la somn...

Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Razvan Andrei !33+

Mergi la inceput

Partea frumoasa a zilei a fost reprezentata de momentul intalnirii cu Razvi mic si scumpic...i-am vazut nasucul care este copie dupa cel al taticului si ma bucura f mult acest aspect.

Sunt fericita pentru ca nu este mai mare cu 3 saptamani fata de vrsta data de UM...si sunt iar fericita pentru ca nu este gras , asa cum mi se spusese de la Sibiu...bebe are 1750g, este pozitionat ok, se misca ca de obicei si are prin apropierea gatului cordonul. Ne gandim ca este baietel si ca nu i-ar placea sa poarte "esarfe" si speram ca nu-si infasoara cordonul in jurul gatului si ca o sa putem naste in apa.

Ultimele analize facute arata ca sunt anemica. Mi s-a recomandat sa merg pe Elevit, Ca+D3(doar 10 zile), si dupa aceea sa merg pe Fe pana la nastere. Urmatoare intalnire o sa fie in jurul saptamanii 38 (dar eu am sa merg mai repede ca sa fiu cu inima impacata), in rest...am sa fac vaccinul antitetanos pt protectie sporita !

Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Razvan Andrei !33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

ana,bine macar ca ti sa implinit dorintza si l-ai vazut pe bebe....deci si pe acolo sunt cu x-uri la programari adica cu pile si cunostiinte?romania asta nu se schimba doamne..pai nu platiti toate acelasi tarif?si noi speram ca vei ajunge si vei putea sa nasti in apa...cum ziceai ca vei naste natural sau cu epidurala?
am vazut si schimbarile camerei fr frumoase...dar daca nu ma insel poze cu tine nu am gasit...ia trimite niste pozici...eu am sa fac unele sau daca nu le bag pe cele cu onomastica lui Cris ca acolo eram mai aranjata..
restul fetelor mai venitit pe la noi cu vesti bune...roxie de mult nu a mai intrat cred ca de cand a nascut...
ioana,raluca,libela...si multe alte fete...va astept la o cafelutza ..dau eu..

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

salutare fetelor!ce mai faceti?nu mai dati nici un semn... si eu am absentat dar motivat.am avut ceva probleme cu niste contractii care m-au tinut ceva zile si din cauza carora a trebuit sa stau internata in spital pentru a nu naste prematur(aveam abia 35 de sapt).iar cand am venit acasa mi s-a recomandat sa stau cat mai mult in pat la odihna si sa iau ceva tratament.iar pe vremea asta frumoasa numai de stat in casa nu-mi vine sa stau...dar nu am ce face si ma conformez.ne-am cam speriat asa ca urmez sfatul dr-lui.asa ca sorry ca nu am mai intrat!
ana imi pare rau pt pataniile din Bv, dar bine macar ca l-ai vazut pe puiutul tau drag.
nelia...cum mai esti?
patricia...cum a fost botezul?asteptam poze!!!
restul fetelor...helllloooo!!!!
am mai pus si noi niste pozici mai noi cu burtica si cu unele din lucrusoarele bebelinei.sper sa va placa!cam atat pentru moment.va pup dulce si astept vesti noi de la voi!
o seara buna si aveti grija de voi si de puiutii vostri!

37 cu Alexia-Gabriela

http://picasaweb.google.com/RalucaIoana23/AlexiaGabriela?feat=directlink

Mergi la inceput

Draga RALUCA,

Cu Doamne Doamne ininte si ai sa vezi cum totul o sa fie bine...ti-am admirat albumul...tu esti o burtica minunata , iar mununea ta o sa fie o fericita cu lucrusoarele pe care deja le are...

Eu am avut si am o perioada mai agitata in sensul ca urmeaza sa fiu nasa de botez sambata si nu-mi gasesc nimic de imbracat. La magazinele de specialitate pentru gravide, ori nu au adus haine de vara, ori nu ma incape ceea ce au pe stoc.Si sunt un pic stresata pe tema asta..sper ca zilele astea sa gasesc ceea ce imi trebuie si sa-mi definitivez tinuta de botez.

In rest, eu m-am apucat de spalat tot ceea ce i-am cumparat lui bebe si am ajuns la concluzia ca am cumaprat foarte multe haine si ca multe nu o sa i se potriveasca...m-a indus foarte mult in eroare ceea ce scria pe eticheta 0-3 luni sau 3-6 luni care sunt f mare in comparatie cu ceea ce am gasit ulterior...Mereu mi-am spus sa nu cumpar, sa nu cumpar ca nu stiu cat de mic/mare o sa fie si cand ajungeam prin magazine mi se parea ca tot n-am ce-mi trebuie acasa.

De vineri avem si noi patut si masa de infasat...urmeaza sa-i mai cumpar si salteluta de infasat si gata cu capitolul'patut'(o sa pun poze sapt viitoare)

Am inceput incetul cu incetul sa-mi "adun" cele necesare statului in clinica...in mod normal nu ar trebui sa plec decat cu produse de igiena personala , chiloti de unica folosinta, slapi si haine de externare atat pentru mine cat si pentru bebe, dar in eventualitatea in care nu ajung la BV (Doamne fereste-ma si pazeste-ma!)am mai pus si alte haine necesare unui bagaj de maternitate.

Sper sa iasa totul conform planului!

Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Razvan Andrei !34+

Mergi la inceput

Raluca, daca ai deja 37 de saptamani, bebelina ta poate sa apara din moment in moment...daca nu ne mai"citim" eu iti doresc de pe acum o nastere usoara , o bebelina frumoasa , mancacioasa si linistita!

Sa aveti parte de tot binele din lume si de paza lui Doamne Doamne!

Mergi la inceput

Nelia, tu ce mai zici? Ce-ti face micutul?
Asteptam vesti de la tine!

Mergi la inceput