Gravidute si mamici de Sibiu (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Doina, bine ai venit printre noi!

Iti dorim din tot sufletul o sarcina usoara si o bebita sanatoasa si frumoasa foc!

Despre magazinele cu hainute pot sa-ti spun ca sunt cateva (le-am batut la picior zilele astea)si am fost cam dezamagita.

In Mall la Just Kidding, au niste preturi piperate...cam tot ce mi-am luat a costat in jur de 100 ron, fie ca a fost pantalon, fie ca a fost buzita (si calitatea este de 2 lei...cu ambele produse)

Reteaua de magazine "Bucuria copiilor" Piata Mare, Vasile Aaron, Mihai Viteazu, mag Dumbrava et 1- au haine, dar cam grosute pentru perioada asta!

Kinder-Nicolae Balcescu in curte cu BNP Motronea Mihaela...

Mai este un magazin in statia de taxi din sensul giratoriu Mihai Viteazu-Calea Dumbravii...au si haine de bebe si de gravi.

Eu pe astea le stiu...

Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Razvan Andrei !29+

Mergi la inceput

Fetelor,m-am luat cu vorba si am uitat sa-mi motivez absentele de zilele acestea...s-a nascut finuta mea la Maternitatea din Sibiu.

Se numeste Mara Teodora si are 3620g si 54 cm!S-a nascut normal in data de 06.04.2009 la 12,40... cu taietura de rigoare si fara epidurala...

Intrati pe site-ul asta si vedeti cateva pozute cu ea http://www.flickr.com/photos/familiamicu/

In mare va spun ca totul a decurs bine, in sensul ca a venit special pt ea de acasa moasa si dr...(doar partea legata de nastere a costat 500euro)
Dupa nastere a fost dusa intr-o rezerva...mobilierul era de culoare portocalie si relativ nou...mi-a placut, in schimb nu mi-a placut pentru ca la baie era pipi pe colacul de wc si tanti care facea curatenie nu s-a obosit sa faca curat acolo nici dupa ce i-am spus lucrul asta.Era si un pic de mucegai , dar n-am de ce sa fiu carcotasa ca erau conditii relativ ok.

Cu 'micile atentii' date personalului, toata lumea roia in jurul ei...acum nu am vazut personal si cum ar fi reactionat daca nu ar fi dat...

M-au enervat portarii cu programele lor de vizita...eu trebuia sa-i duc papa , si nu ma lasau...m-am specializat cu cate 5 ron/portar la fiecare vizita in afara programului si am rez si problema asta!

Pe o scara de la 1-10 , pentru toate serviciile as da in medie nota 7 spitalului...cea ce inseamna ca "a trecut clasa"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doiniza spune:

Mulumesc pentru urarile de bun venit si pentru indicatiile referitore la magazinele cu haine pentru femei insarcinate.
La o " mica atentie " de 500 euro este normal sa sa vina si medicul , si asistenta si ... Sincer, mie suma de 500 euro pentru o nastere normala mi se pare mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

ceau fetelor! am intrat rapid sa vad ce ati mai zis si ce mai faceti!in legatura cu intalnirea, nu-i problema.vedem noi cum ne intalnim cumva.astept sa vad ce zice si nelia.Ana, mersi de urari! daca vrei sa vii in Medias eu as fi bucuroasa sa ne intalnim.trebuie doar sa ma anunti si ne vedem, ca eu sunt tot timpul acasa.dar te voi anunta daca plec undeva ca sa stii.asa ca astept vesti de la tine.
Neliaaaa????va las ca trebuie sa ma odihnesc ca o sa fie nebunie azi!va pup si noapte buna!

31 cu

Mergi la inceput

Aaaa...am uitat sa zic ca mobila am luat-o din targ de la medias,in stare f buna, a costat 300 ron impreuna(patut si dulapior), iar poze voi pune cat de curand, cand am putin timp.pupici!

31 cu

Mergi la inceput

Raluca , azi e ziua cea mare nu?

Casatoria este o binecuvantare de care va veti bucura de-a lungul vietii. Va ofera multe bucurii, multa placere si armonie in viata vostra ca sot si sotie. Fie ca mariajul vostru sa fie presurat numai cu fericire, vesti bune si fie ca dragostea vostra sa fie eterna.
Priviti aceasta zi speciala ca pe o noua pagina din povestea voastra de viata, o poveste tot mai frumoasa cu fiecare an ce vine! Casa de piatra, dragii mei!

Cu mult drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor sper ca va mai amintiti de mine . Daca vreti sa ne vedeti avem pozici la semnatura. Noi suntem mari, am facut 2 luni si o saptamana si avem 62 cm si 5600 (la nastere aveam 51 cm si 3160). Sper sa ma iertati ca nu am mai intrat de mult dar am inceput sa ies foarte mult in parc cu strumful. Stam in general de la 11 pana la 5 dupa amiaza.

Vreau si eu sa ies cu voi daca o sa mai vreti sa iesiti, dar sa ma anuntati va rog.

Ana eu mi-am luat mobila de la fiu-meo din camera de la www.pifu.ro, au sediul in sibiu, dupa targ, pe drumul spre Medias. Este super bine lucrata, o poti vedea in pozele mele.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Salutare Patricia, si bine ai revenit in clubul nostru! In primul rand felicitari pentru cele 2 lunite si toata stima si admiratia noastra pentru felul in care le-ati petrecut!Ati crescut mari si frumosi!

Iti multumesc mult pentru site...chiar am sa dau o fuga pana la ei sa vad ce preturi au si sa vedem...o hotarare trebuie sa luam...n-o ramane copilul fara patut!

In legatura cu intalnirea, si eu mi-o doresc...numai ca nu ne prea potrivim cu programul...Nelia merita toata stima si admiratia pt ca a a fost promotoarea ideii ...dar cand poate ea nu putem noi si tot asa...

Cu tine imposibil sa nu ma intalnesc intr-o buna zi prin parc...si eu imi plimb burtica prin parc in jurul orei 17...dar sapt asta nu...ca o sa plec la mama mea acasa ca mi-e dor de ea f tare!

Sper ca intalnirea cu tot grupul sa fie cat mai rapida..va pup pe toate si va doresc toate cele bune!

Mergi la inceput

Salutare fetelor!ce mai faceti?nu ati mai dat nici una nici un semn de viata!noi suntem bine, am crescut si suntem tare jucausa.vad ca de intalnire nu s-a mai auzit nimik,sper sa mai reusim sa o facem.
noi am intrat rapid sa va uram un Paste fericit, multa lumina in suflet si sarbatori pline de dragoste si amonie!
astept vesti de la voi!va pup si Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

32 cu Alexia-Gabriela

Mergi la inceput

Ana, multumesc mult pentru toate gandurile bune pe care mi le-ai transmis prin intermediul mesajului de pe forum!
bebelusi ai o munune de bebel!sa-ti traiasca, sa fie sanatos iar pentru tine multi !fi sigura ca te vom anunta daca va fi o intalnire ca sa ni te alaturi.
cam atat.va las ca merg pana la mama si pe urma ma apuc de facut papa pt sarbatori.multi la burtici!

32 cu Alexia-Gabriela

Mergi la inceput