Gravidute si mamici de Sibiu (2)
Raspunsuri - Pagina 17
neliaCris spune:
imi suna cunoscut numele...ce repede am uitat eu sibiul..eu sunt pentru,13 e prima zi de pasti sau a doua?speram sa fie deschise...
bravo pentru burticutza...sa stea la caldurica pana la 38 de sapt....ca daca treci de ele e super naspa...
eu as veni fara copil..poate il las la mama..poate sotul vrea sa mergem la ai lui la tara...vedem noi...asa as mai copilarii si eu un pic fara ca bebe sa stie....super intalneala..iupii..sa ne iasa!!!
14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor
Raluca_Ioana spune:
seara buna fete!
ce mai faceti?nu mai ziceti nimik?cam slabuta miscarea pe aici pe la noi!vremea frumoasa ne-a obosit, de la atatea plimbari.nelia te referi la pastele catolic?daca da, in 13 e intr-adevar a 2-a zi de paste(am si eu pe fam din partea sotului,inafara de el,dar noi nu il tinem decat pe cel ortodox), dar pentru ortodocsi e a doua zi dupa florii.dar nu cred sa fie vreo problema.cam toate restaurantele sunt deschise.sper si eu sa iasa intalnirea asta.chiar mi-ar placea mult.si rog si alte fete sa vina daca vor putea.va las ca ma pun si eu in pat ca sunt putin obosita si maine trebuie sa ma trezesc devreme sa merg la analize si pe urma in Sibiu.va pupacesc dulce pe toate pe burtici!

noapte buna!
31 cu 
ana_micu83 spune:
Salutare dragelor, si eu sunt pentru intalnire...sper sa nu mi se schimpe planurile si sa fiu nevoita sa plec din Sibiu la mama acasa...
Zilele acestea am sa fiu prinsa rau de tot...astazi s-a nascut finuta mea la maternitatea din Sibiu!
Se numeste Mara Teodora si are 3620 g, 54 cm si a luat nota 10!
Va sarut pe toate!
Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Razvan Andrei !
28+
neliaCris spune:
sa iti traiasca finutza!!!dar ce grasauna avem noi....ce ti-a spus referitor la nastere?cum mai este spitalul?l-au mai aranjat putin?cadrele medicale..
raluca,ana...sa fie intalneala...sper sa fie frumos...dar ce ziceti de duminica?poate ar fii mai bine...cred ca luni pe 13 plec la valcea sa imi fac permisul iara si cartea de identitatea...ca mi-au sparlito astia pe acici cu tot cu geanta si cu portofel
Raluca_Ioana spune:
Ceau fetelor!Ana felicitari pentru finuta!sa-ti traiasca,sa fie sanatoasa si voioasa!
Nelia, ce nasoala treaba cu geanta!sa ai mare grija in continuare.eu nu stiu ce sa zic de intalnire duminica.cred ca vom fii rupti de oboseala dupa cununie.dar voi vorbi cu iubi al meu sa vad si el ce zice si va anunt.ok?in rest suntem bine, crestem si asteptam sa mergem la nenea dr sapt viitoare.sa vad poate reusesc sa pun si niste poze cu noi.Pupici la toate si sa ne "auzim" cu bine!
31 cu 
doiniza spune:
Buna , sunt noua pe forum si ma bucur tare mult sa pot vorbi cu alte mamicute sau viitoare mamicute din Sibiu.
Referitor la conditiile din spital - prietena mea a nascut acum 2 saptamani la Spiatlul Public din Sibiu si a fost destul de multumita.
Normal ca s-a pastrat obiceiul de a da mici atentii pentru a primi "mici" atentii dar, se pare ca este binisor. Eu as fi preferat o clinica privata dar dupa cat stiu eu in Sibiu nu este .
Am o intrebare : care puteti sa-mi spuneti un magazin ( in afara de Mall - unde este f. scump )care comercializeaza haine pentru femei insarcinate ? Eu nu am gasit un magazin de acest gen .
Ma numesc Doina , am 23 saptamani si voi avea o fetita
neliaCris spune:
Bun venit doina...
Din pacate nu prea stiu magazine cu haine de gravidutze...dar acolo unde sunt de noi -nascuti ar trebui sa fie si cu gravidutze..la noi asa este...sarcina usoara in continuare.....si sanatate..
Referitor la intalnire....venim cu sotii sau fara...ca sa stim...ca al meu nu prea e gen"intalniri cu prieteni sau necunoscuti"dar daca veniti cu toate...vin si eu...uite daca nu pot veni luni....ne putem intalni si in timpul saptamanii...si asa ar fii toata lumea linistita...
cum v-am zis eu luni s-ar putea sa plec la valcea...si sigur marti sunt inapoi....pe seara putem iesi unde vreti voi..ce ziceti...puneti si voi niste pozici cu voi macar sa ne cunoastem un pic...![]()
Ana...am vazut pozici cu noua camera de bebe-si voi..frumusica foc..
Raluca_Ioana spune:
salutare fetele!
ce mai faceti?noi suntem ok, iar azi sunt bucuroasa tare pentru ca i-am cumparat la micuta noastra un set de mobilier:patut si dulapior cu vanita si loc pentru masa de infasat.de mult timp am asteptat sa-i luam asa ceva dar nu am gasit ceva frumos si convenabil la pret pana azi.
referitor la intalnire, mie imi convine duminica pentru ca am vb cu iubi si a zis ca oricum trebuie sa venim in sb sa aducem pe cineva si mai avem inca ceva treaba.asa ca duminica e ok pt mine.sper ca si pt voi.iar despre venitul cu sotii nu stiu ce sa zic.al meu a zis ca daca veniti si voi cu ei atunci vine si el.daca nu...atunci putem sa ne intalnim si numai noi, fetele.pe el nu-l deranjeaza.asa ca astept raspuns de la voi.
Doina, bun venit pe forum!iti doresc un bebel sanatos, frumos, mancacios si la termen!
Haine de gravide mai gasesti si la mag Dumbrava, la etaj 1(cred) dar mi se par putin scumpe.eu mi-am luat cate ceva de aici de la noi din Medias de la un mag deschis destul de recent(Mamy Fashion)dar mai gasesti si in centru la mag Pompilia(dar putine).daca poti da o fuga pana in Medias, poate iti gasesti cate ceva.Apropo, nu vrei si tu sa vii la intalnirea care o planificam?daca da da un semn pe forum.si scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa-ti apara mesajele in timp real ca sa nu ai impresia ca nu vrem sa vb cu tine.pupici!
cam atat momentan.va pup si astept raspunsuri de la voi sa vedem ce facem si cand!
31 cu 
ana_micu83 spune:
Nelia, multumesc de aprecieri vis-a-vis de camera lui bebe...si noua ne place mult!
Nici nu stiu cum sa facem si cum sa ma impart sa ne vedem zilele acestea...duminica pt mine nu ar fi foarte ok pt ca sunt Floriile iar sotul meu are nume de floare si o sa am musafiri...luni as fi putut, dar nu prea puteti voi...marti mi-am programat sa fiu la Braila acasa sa-mi vad familia ca pana se naste bebe..nu mai am sanse sa fac lucrul asta, iar pe vineri (daca sotul meu nu reuseste sa-si ia concediu)sa fiu iar in Sibiu. Daca o sa beneficieze de concediu, atunci o sa ramanem pe acolo si o sa ma intorc dupa Pasti pt ca pe 24 si 27 am examen! Daca nu am sa pot sa ma vad cu voi in acelasi timp, mi-as dori mult sa ma vad pe rand..
De ex, Nelia daca mai stai in Sibiu,,,imposibil sa nu ne vedem noi cumva...iar cu Raluca, am sa ma vad la Medias(daca vrea si ea)...vreau ca sa merg la Magaziul Pompilia ca am inteles ca au acolo patuturi cu balansoar de la Bertoni...si daca se potriveste cu ceea ce am eu in casa, as cumpara unu`!
Va las ca m-am intins si am amesticat ideile pe aici de parca sunt placinta!
29+
ana_micu83 spune:
Raluca, poti sa ne spui de unde ai luat mobilierul pentru minunea ta, cat a costat si daca ai vreme sa ne pui cateva pozute?Eu tot caut si parca atunci cand cauti nu gasesti...ori nu-mi convine cum sunt lucrate, ori ma sperie pretul...ori ma apuca teama sa fac la comanda...
Iti multumesc anticipat si iti doresc o sambata superba si CASA DE PIATRA!

29+