Gravidute si mamici de Sibiu (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Ce parere aveti despre..http://www.capital.ro/articol/concediul-maternal-redus-cu-6-luni-118139.html ?

Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Razvan Andrei !28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

sincer...mi se pare fr urat din partea lor...copilul arenevoie de mama cel putin pana la 2 ani cand invata sa fie mai independent si cunoaste lumea....are nevoie de mama pentru dragostea care nici o bunica nu o poate oferii...sper sa nu se micsoreze...eu oricum nu am lucrat decat fr putin pe cartea de munca..mnu primesc decat 2 mil 400 de la stat deci nu sufar cu nimic....
in rest ce mai faceti?eu azi dupa aproape 1 an jumate de nesomn..am reusit sa dorm pana la 11 de dimi ..cu mici exceptii cand m-am trezit sa ii dau lui Cris lapticul,la 6 cand a plecat sotul,si la 8 si 20 cand sa trezit cris si i-am spus sa doarma inapoi ca eu pana la 9 nu ma dau jos din pat..a venit langa mine si a facut nani iarasi pana la 11cand a trecut o motocicleta pe langa geamul nostru...asa ca mamici dormiti cat mai puteti..

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor

Mergi la inceput

Of Nelia , imi pare asa rau ca vechimea ta nu se afla pe carnetul/cartea de munca si ca nu primesti banii aceea de la stat...nu ca aia ar fi principalul motiv pentru care trebuie sa facem un copil, dar mi se pare strigator la cer cum incurajeaza ei natalitatea in Romania!

Totusi, dincolo de bogatia sufleteasca pe care ti-o aduce un copil, banii au si ei importanta lor...trebuie sa-i oferi un minim si din pacate asta presupune bani!

Eu sunt ingrozita...am ramas fara loc de munca la 13 zile dupa ce am aflat ca sunt insarcinata...am zis ca nu-i un capat de tara ca mai activam in 3 domenii cu job-uri part time care-mi aduceau ceva bani in plus...si au cazut pe rand toate...intermedierile financiare au fost primele...nu s-au mai dat credite...firma mea care era o ag imobiliara stagneaza si ea...si spaniolii cu care colaboram nu mi-au mai trimis bani din ian .

Noroc cu sotul meu...ca eu sunt pe nicaieri...

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul....

Mergi la inceput

Mamici si burtici, eu posed cateva carticele electronice cu retete pentru pitici ...daca va intereseaza, va rog sa-mi dati PM cu adresa de mail si trimit la toata lumea!(nu este pacaleala de 1 Aprilie)

Va doresc toate cele bune, multa sanatate si caldura in suflet!

O zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popa_alina spune:

Salutare fetelor! Ce mai faceti voi? Sper ca mai bine decat mine. Eu am avut ceva probleme cu bebica asta neastamparat care se pare ca vroia sa iasa mai repede decat era cazul. Acum 2 saptamani jumate, m-am trezit cu o sangerare asa ca m-am dus de urgenta la spital. M-au internat cu iminenta de avort, pentru ca aveam colul usor deschis. Au urmat 2 saptamani de chin (in special prima) cand nu prea primeam informatii de nicaieri, am stat in perfuzii si ma miram in fiecare zi cat pot fi de nesimtite asistentele. Acum sunt acasa si m-am mai linistit. Din pacate trebuie sa stau la pat tot restul sarcinii asa ca ma plictisesc de mor. Sper sa nu ma apuce vreo depresie din cauza lipsei de activitate. Ma bazez pe voi sa ma ajutati sa-mi mentin moralul ridicat.
Pupici la toate burticile.

Mergi la inceput

Of Alina, ce ti-a fost dat sa patesti...imi pare rau pentru experienta neplacuta! Ne rugam la Doamne Doamne sa-ti fie bine de acum inainte si nasterea sa se produca la termen si asa cum trebuie...

Ce sa-ti spun? Bafta multa de acum inainte si multa sanatate atat tie cat si bebelinei!

Mergi la inceput

seara fete..
alina sincer imi pare rau...daca mai e ceva du-te la spitalul din cisnadie..acolo merg clientele lui boncutz care e bun ca medic...eu am stat in spital cu eminenta de nastere prematura,am fost cazata in cea mai buna camera de acolo,aveam televizorul adus de acsa dar aveam cablu si stateam toat ziua la tv...a fost ca in vacantza mai putin de 2 ori pe sapt cand ma luau iarasi contractiile..am fost tratata ca o regina....lumea era putina..stiam asistentele si moasele pentru ca erau cate 2....sincer..mai bine ca la sibiu de 1 mie de ori...chiar si infirmierele cand faceau curat pe jos vorbeau fr frumos...cand am nascut nu ma puteam da jos din pat si mai lasam cate un servetel sub pat...mama ce urlau..si era doar cu laptic de pe sani...naspa.
sanatate la bebelica si tie...
fete ce mai spuneti?sper ca numai de bine..

Mergi la inceput

neatza fete cucuiete......ce mai spuneti nou si de bine?
propun intalnire
eu plec in tara de pasti,cine vrea sa ne intalnim,haideti cu un loc frumos unde sa ne petrecem macar 1 ora.....dati voi cu parerea...pe centru undeva la un restaurant frumos...ce spuneti...ar di bine pe luni,ora nu o stiu...spuneti si voi...dar nu lunea asta...pe 13...si asa e zi cu noroc 13..va pup si astept...
si nu mai lasati sub sa apara pe pagina 3!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Salutare fetelor!Ce mai faceti?eu sunt bine, cresc si bebita la fel.Am vazut ca Nelia a propus o intalnire.super idee!cel putin mie imi surade idea de a ne intalni si a povesti, schimba impresii si sfaturi.pe centru sunt niste restaurante dragute.As recomanda The Gallery, unde au niste deserturi f bune!Iar data de 13 speram sa nu fie cu ghinion.Eu in data de 11 aprilie am cununia civila asa ca in 13 e ok.dar mai ramane de discutat si speram sa mai vrea sa vina si alte fete, sa ne strangem mai multe.Cam atat deocamdata.Va pup si sper sa vorbim cat de curand!

30 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Oooops...am uitat sa schimbam semnatura.Am mai crescut cu o saptamana.Acum avem 31 de sapt.gata, va las!

31 cu

Mergi la inceput