Gravidute si mamici de Sibiu (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Fetelor, voi ce mai faceti? Cum intampinati primavara? Ce va fac burticile? Eu am sa intru in 31 martie in trimestrul 3...huh...deja simt ca nu mai sunt la fel de sprintena ca altadata...asa ma bucur pt fiecare miscare de la bebe...

Va pup si va doresc toate cele bune!

Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Razvan Andrei !26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

apropo de epidurala...sunt spitale unde se fac epidurala si sunt de stat?adica epidurala gratis?in sibiu?ma gandesc ca nu.

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor

Felicitari pentru primul anisor !!!!

eu am nascut amandoi copiii cu epidurala, la medias. i-am spus medicului ca vreau epidurala, m-a pus in legatura cu anestezistul, acesta mi-a vorbit despre procedura. am intrebat daca trebuie sa cumpar eu trusa si mi-a spus ca nu e nevoie. cand m-am internat medicul meu l-a sunat pe anestezist si l-a "pus in tema", sa fie pregatit ca va fi chemat la nastere. eu am avut si noroc ca prima data m-am internat dupa-masa si la a doua nastere dimineata.
la prima nastere am fost a treia care nastea la medias cu epidurala. de atunci toate prietenele mele au nascut asa

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

multumim ioana...ce bine ca ai nascut usor....apropo,ne povestesti si noua nasterea ta?macar una cu epidurala...mie imi e cam frica de urmari,dureri de spate ,de cap...
CUM TE DESCURCI CU DOI COPII DE VARSTE ASA MICI SI APROPIATE?eu sunt cam in dubii la bb 2 desi il doresc cateodata cred ca nu voi face fata..mai ales la greturile din primele 3 luni care pareau ca nu se mai termina.

Mergi la inceput

Eu in tot week-endul am umbat prin toate magazinele de amenajari interioare din Sibiu...ma dor talpile si acum!

Frontul de lucru il reprezinta dormitorul care o sa se transforme pentru 3...si cum nu ne venea ideea salvatoare de la delimita intr-un fel sau altul zona copilului si zona noastra...am recurs la "transformarea extrema" si am gandit totul ca pt o camera de bebe.

Avem perdele cu Winnie the Pooh si bordura de tapet la fel. ..urmeaza patutul si celelalte.

Urmeaza holul care are vreo 16mp...si ma doare capul cand ma uit in jurul meu. As fi vrut ca sa zugravesc tot ap, sa schimb parchetul...perdelele in toata casa,blatul de la bucatarie, sa-mi cumpar masina de spalat vase... dar nu-mi ajung finantele...asa ca , mai lasam si pe la anul (asta ca sa nu uitam cum e cu santier).

Prin urmare, zilele acestea va rog sa ma invoiti ...mai intru eu, dar nu stiu cand si cum!

O sa postez fotografii cu ceea cea o sa iasa!

Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Razvan Andrei !26+

Mergi la inceput

ce se intampla cu libela de nu ne mai cauta?
bebelusi?raluca?aneta?si toate celelalte mamici?
am auzit si eu de centrul de infrumus. corporala ofelia,e la sala transilvania dca nu ma insel?au acolo un aparat fr scump,la care iti trebuie un costum special de la ei...si fiecare sedintza costa 80 ron...plus costumul 70...oare mai prind liber daca nu fac programare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Salutare fetele!ce mai faceti?nu ati mai scris de ceva zile!cum va simtiti?nici eu nu am mai scris de ceva vreme pentru ca am fost ocupata.am avut o gramada pe cap(si inca mai am).A trebuit sa-l ajut pe iuby al meu sa-si pregateasca licenta si sa si invete si pe langa asta a trebuit sa ne ocupam si de organizarea cununiei.bine macar ca le-am rezolvat cat de cat insa...mai e putin pana la cununie si mai sunt unele detalii de pus la punct.sper sa ne incadram in timp si buget!in rest totul e bine, bebita noastra e bine, marisoara si ff activa si jucausa!Cam atat momentan dar voi reveni si cu alte noutati.Va pup pe toate si va doresc un weekend cat mai placut, mai ales ca e vreme frumoasa afara!

30 cu

Mergi la inceput

multumim raluca...
ai hotarat cum vei naste si unde?ai facut cursuri pre parto?cam pe cat ar fii data probabila?
casa de piatra...si bebitza santoasa ...
fete?cucu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Hello!inca nu m-am hotarat unde voi naste dar cred ca cel mai probabil voi ramane in medias.iar de modul in care voi naste inca nu sunt sigura 100% dar de la inceput medicul meu(Vaso Edvin) mi-a recomandat cezariana.Data probabila ar fi in 5 iunie.sa speram ca va sta cat trebuie bebita in burtica si nu ne va face surprize.iar de cursuri nu stie nimeni nimik.mi-a spus o prietena care a nascut vara trecuta ca in medias nu se fac cursuri,ca si ea a vrut sa mearga.stiti careva daca se fac in Sibiu cursuri pregatitoare si daca da, unde? Mersi de urari si sa auzim numai de bine in continuare! pe toate!

30 cu

Mergi la inceput

Salutare Raluca,

Si pe mine ma interesau cursurile acestea , dar din pacate nici in Sibiu nu se mai fac...le facea o organizatie care s-a inchis, iar tipa care preda este in concediu pt ingrijirea copilului....

Am discutat eu cu o prietena de-a mea de la Crucea Rosie, sa le organizeze ei...dar le trebuie tot felul de aprobari de la Buc...si pana nastem noi....nu prea avem sanse!

Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Razvan Andrei !28+

Mergi la inceput

Fetelor, voi ce mai faceti? Sunteti bine?Ce va fac piticii? Burticile?

De la noi numai bine....

Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Razvan Andrei !28+

Mergi la inceput