Gravidute si mamici de Sibiu (2)
Raspunsuri - Pagina 13
afibebe spune:
nu mai intra nimeni pe aici?

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
asa creste Cristi
ana_micu83 spune:
Ba da.. eu intru, da zau daca stiu ce sa zic ...
Sa vedem..mi-am amintit, este cineva aici care a vrut sa i se provoace nasterea inainte cu cateva zile de nastere? Eu as vrea sa mi se provoace nasterea...am discutat cu DR si a zis ca daca totul este ok cu colul meu, facem si provocarea .Am citit una alta si am vazut ca parerile sunt impartite...totusi mi-ar prinde bine o experienta relevanta a cuiva.
Va pup pe toate!
Mami Ana-Maria, tati Valentin si
24+ ... Razvan Andrei !
ana_micu83 spune:
Cu dragoste, tuturor mamelor care exista pe pamantul acesta binecuvantat , indiferent de forma sa , de sex sau oricare alt considerent! Maternitatea si Feminitatea sunt taine ale creatiei, sunt energiile ei Dumnezeiesti, fara de care nu ar exista frumusetea , mangaierea, tandretea, gingasia si , de ce nu, responsabilitatea fata de ceilalti! Incantati-va cu toti porii de frumusetea care se pregateste sa se reverse pe pamant si care deja se presimte in aer, in adierea speciala a vantului, in felul in care straluceste lumina in interiorul si in afara noastra, in mugurii abia rasariti pe crengi si in zambetul fiecarei zi pe care o incepem! Va imbratisez cu dragoste si fie ca prospetimea si candoarea Magicului Ghiocel sa va umple inima cu stralucirea lor si sa va aduca aminte ca indiferent de duritatile vietii putem sa indraznim sa ne aratam frumusetea, sa avem incredere in puterile noastre interioare si sa biruim , asemenea acestei flori incredibil de
curajoase cele mai viforite ierni cu care ne provoaca Viata cateodata ! Ana-Maria
Legenda Giocelului,
Un Inger calatorea intr-o zi prin inaltimea Cerului, leganandu-se printre Stelele stralucitoare.
El se apropia de fiecare stea si , de ici de colea, culegea cate o Floare. Dupa ce culese din fiecare Stea , el se pogora pe Pamant si rupse si de aici o Floare. Pe urma se sui in Cer si disparu sub bolta albastra.
Florile de pe Pamant, care vazusera Ingerul stralucitor, fara sa vada ce Floare luase cu El, se intrebau care sa fie sora lor pe care Ingerul a cules-o si a dus-o cu El !
-Este un Trandafir-ziceau Trandafirii.
-Este un Crin alb ca si Ingerul- ziceau Crinii.
-Ba nu, drept sa va spun surioarelor, ca nu poate fi decat o Lalea- zicea, ingamfandu-se, o Lalea foarte frumoasa.
Chiar Micsuneaua, care-i asa de modesta, zicea si ea, cu glas dulce, ca Ingerul luase o Micsunea.
Deodata din inaltul Cerului, o lacrima pica si veni sa straluceasca pe Ghiocelul care avea o tulpinita rupta. Ingerul nu se arata, insa un glas ceresc se auzi:
-Sarmana Floare, Floare cu adevarat modesta! Fiindca te-am rupt, cere-mi o rasplata! Spune-mi ce ceri !?
Ghiocelul tacu.
-Vrei tu mirosul Trandafirului?
-Nu!
-Dragalasenia Lalelei?
-Nu!
-Vrei sa fii albastra ca Floarea de Liliac?
-Nu!
-Ce doresti atunci?
-Fiindca ai placerea sa-mi daruiesti ceva, fa sa ma nasc si sa infloresc indata ce se duce zapada. Oamenii amortiti si inghetati de viscol si de ger, cand m-or vedea si cand vor simti mireasma mea dulce, sa se simta incalziti si mangaiati ca se apropie Primavara.
Din ziua aceea, Ghiocelul este cea dintai floare care ne zambeste dupa Iarna posomarata si ne incurajeaza sa indraznim sa iesim la Lumina!
(I.I.Mirea”Legende....”)

24+ ... Razvan Andrei !
neliaCris spune:
seara..eu am avut inducere..e groaznica....mai bine nasti cand vrea bebe....
pentru tine mi-as da si viatza....
http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
ana_micu83 spune:
Salutare Nelia si bine ai revenit! Multumesc de raspuns!...Intrebare: inducerea este la fel de nasoala si daca se face epidurala?
25+ ... Razvan Andrei !
popa_alina spune:
Fetelor sunt disperata. De ieri secretia vaginala imi provoaca niste mancarimi de-mi vine sa ma urc pe pereti. Azi am fost la spital la urgente si mi s-a spus ca nu e grav, ca am o colpita micotica. Mi s-a dat Clotrimazol ovule si unguent. Sper sa aiba efect cat mai repede. Sunt foarte stresata insa...mi-e frica sa nu-l afecteze pe bebe. Mi-e ciuda ca nu am stat sa pun mai multe intrebari la spital, insa m-am gandit ca oricum am programare la medic peste 10 zile si o sa intreb atunci mai multe. Acum insa ma roade prea tare curiozitatea. Deci daca stie cineva mai multe despre aceasta boala, va rog sa-mi raspundeti. Ma intereseaza mai ales daca il afecteaza pe bebe (boala sau tratamentul) si din ce motive am facut-o.
coralia76 spune:
Alina si eu am avut ceva de genul asta in prima sarcina,era o mancarime urata rau,urmata apoi de usturime era o senzatie tare nasoala.atunci aveam vreo 27 sau 28 de saptamani de sarcina si dupa vreo 5 zile de rezistat eroic...tocmai s-a nimerit sa am programarea la dr. meu si mi-a dat unguent de clortrimazol dimineatza si seara alt unguent...nizoral(parca)...si mi-a trecut cam dupa vreo 5-6 zile.Nu mi-a zis diagnosticul..deci n-as putea sa-ti zic daca a fost tot colpita...Daca vrei sa-ti pove mai multe despre simptome da-mi PM si vb ok?
Multa sanatate!
Coralia
dpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)
neliaCris spune:
ana-micu...cu epidurala e manA CEREASCA...sora mea a nsacut in spania pe 4 martie cu epidurala ,indus si mi-a spus ca pana la dilatatie 4 a crezut ca se urca pe pereti...ei bine eu in sibiu fara epidurala si aceeasi nastere indusa am zis ca ajung in rai ,cobor si merg direct in pamant...depinde cine face epidurala....la o fata in italia a incercat sa ii prinda de 3 ori peridurala si nu a reusit....sper sa nu fie si la tine asa..
referitor la nastere...eu acum sunt trecuta si am realizat ca ,am nascut un copil fr energic care dorma 7 ore pe zi(plus noapte)de la nastere si astea in etape de maxim 3 ore legate fr rar...si cred ca l-am deranjat din burtica cu nasterea mea indusa...si de aia a iesit nervos...l-am fortat sa iasa cum vine vorba si i-am dat peste cap toata activitatea...desi suna bizar...eu asa cred....voi ce parere aveti?
pentru tine mi-as da si viatza....
http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
ana_micu83 spune:
Salutare fetelor, eu sunt un pic confuza cu ceea ce mi se intampla acum si primul pas il fac apeland la experienta voastra...si daca nu este ceva normal, maine ma duc la DR.
De doua zile,( astazi s-a acutizat ) simt o durere jos la burta ca si cum as avea febra musculara...daca as fi depus un oarecare efort, as zice ca am facut febra musculara... dar in afara de a ridica un bebe in brate...nu am facut absolut nimic.
Durere resimt si in spate la mijloc...asta am mai avut-o in ultima perioada si nu ma sperie.
Ceea ce ma ingrijoreaza este durerea de jos de la burtica, care se resimte tare mai ales cand ma ridic din pat, cand urc sau cobor scarile...
Voi ce credeti?
Multumesc de raspunsuri!
25+ ... Razvan Andrei !