Gravidute si mamici de Sibiu (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui libella14

ioana,

cu mare drag iti recomand ptr copilasii tai mag din med pe care i l-am descris in msj anterior ralucai.

sper sa gasesti lucruri dragute ptr david si mara!

imbratisari calde de la mine si minunea mea mica!!!

multumesc de recomandare, chiar am fost intr-o zi, din pacate doar pe fuga si nu am apucat sa vad mare lucru ... va trebui sa merg zilele astea sa cumpar ceva pentru o prietena, vom merge in vizita la ea, a nascut in octombrie dar prematur si de aceea am tot amanat vizita ...

sarcina usoara tuturor gravidutelor si o de primavara!

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popa_alina spune:

Bebelusi spune-mi te rog si mie de unde ai cumparat mobila pentru camera copilului. Eu am cautat de-am inebunit, si cand am gasit una care sa-mi placa, mi s-a spus ca e vanduta.
Pupici la bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

va doresc o primavara frumoasa tuturor.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libella14 spune:

Exista un timp
Cand nu se spune nimic,
Exista un timp
Cand se vorbeste,
Exista un timp
Cand trebuie sa asculti
Dar cum nu este un timp
Pentru a spune tot,
Las primavara insorita, calda
Si de ce nu perpetua
Sa va aduca prin vantul naravas
Un gingas ghiocel
Si un simbolic ravas,
Cu gandurile mele bune
Si o sincera urare
\"Sunt daruri care nu prisosesc nicicand:
Sanatatea, Dragostea, Norocul, Bucuria, Iubirea de Aproape,
Veselia, Implinirea, Prosperitatea, Linistea, Fericirea.
Fie ca aceste zile si toate cele care vor urma
Sa fie din plin incarcate cu ele,
Pentru fiecare dintre voi,
Actuale sau viitoare mamici,
Cu prunci mici si dragalasi!\"

La Multi Ani!

Numai Soare in Suflet si pe Buze pentru voi!

Va dorim din inima un 1 Martie fericit, cald si plin de dragoste!!!!

Fie ca gandul meu si al minunii mele mici catre voi sa se transforme in Martisorul Cel Mai Senin, pe care vi-l daruim ceu cel mai mare drag la fiecare mamica, burtica, baietel sau fetita!!!

Mergi la inceput

ciao ana scumpo,

unde e mai exact mag din statia de taxi 'Alma', in sensul giratoriu Calea Dumbravii cu Mihai Viteazu, de care vb in ultimul tau msj - caci eu nu il pot situa deloc....???

pupici dulci la mamica si baietel!!!

p.s. dupa mai multe tel si vb , am aflat ca la policlinica astra au intr-adevar eco 4D , costa 60 ron cu tot cu cd , dar nu au un ecografist specializat , il fac dr lor. ma bate gandul sa ma duc pe la sf lunii, la muresan ori popescu , dar asta duppa ce merg intai la craciun.
cred ca macar merita incercat ...

Mergi la inceput

ioana,

cu mare drag - in med mi se pare cel mai fain mag ptr bb si copiii!!!

sper sa faci cadouri frumoase si prietenei tale si copilasilor tai!!!

numai zile senine tie si celor dragi tie!!!

Mergi la inceput

alina,

imi pare rau ptr ceea ce s-a intamplat cu mobila care iti placea asa de mult. despre ce mag e vorba? ai intrbat si nu mai pot aduce ? stii de la ce firma era mobila?

in leg cu bebelusi, sa stii ca ea activeaza mai mult pe topicul mamicilor de ian-feb ; asa ca daca nu iti raspunde aici, ai putea sa obtii un rasp, scriind acolo.

in leg cu eco 4D de la astra, m-am interesat si eu si intr-adevar au unul , costa 60 ron cu tot cu cd , dar nu au un ecografist specializat , il fac dr lor.
ma bate gandul sa ma duc pe la sf lunii, la muresan ori popescu.
cred ca merita incercat ... daca ajungi tu inaintea mea sper sa pove cum a fost!!

va imbratisam cu mare drag, pe tine mamica si pe bb si va dorim o primavara senina si fericita!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea… si pentru tot ceea ce reprezentati… pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu…
La multi ani!

Mami Ana-Maria, tati Valentin si 23+ ... Razvan Andrei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Maria, magazinul se afla pe Calea Dumbravii in zona sensului giratoriu cu Mihai Viteazu. Este pe colt o cladire un pic mai ciudata ca forma...incepe de pe Oituz si se termina pe Calea Dumbravii.

In aceasta locatie sunt mai multe spatii comerciale (un mag cu bijuterii de argint, un fast food, un magazin cu incaltaminte sport, un cabinet stomatologic, un mag cu componente pentru calc si asta cu hainute). Am zis statia de taxi "Alma" ca eu asa stiu ca se numeste statia (sunt o fidela clienta a taxi-urilor)...sper ca te-am ghidat bine.

Localizarea nu este chiar punctul meu forte!

Mami Ana-Maria, tati Valentin si 23+ ... Razvan Andrei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

In Promenada Mall sunt cateva magazine pt copii.
Eu una ador Miniblu.
Aici gasesti o gama ft ft larga de jucarii pentru fiecare varsta.
Au si ceva hainute insa ft ft scumpe majoritatea.
Va sugerez sa incercati si acolo.
La Fox Kids de exemplu am urmarit reducerile. Merita vazute si aceste magazine.
In ceea ce priveste body-urile, pijamalutele, uneori bluze, geci, pantaloni, am luat de la Real- am vazut acum si la Carrfour aceeasi calitate.
La magazinele din centru sunt exagerat de scumpe.
Dai pe un body 35-45 de lei?
Mi se pare absurd.
Daca va pot ajuta cu ceva sfaturi, va stau la dispozitie.

Va pup.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput