Gravidute si mamici de Sibiu (2)
Raspunsuri - Pagina 11
ioanaiub spune:
Raluca, felicitari pentru inel ![]()
Casa de piatra 
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
popa_alina spune:
Libella, eu am fost la dr. Mutuliga pana luna trecuta. Sincer am fost destul de multumita de ea, insa toata lumea cu care vorbeam mi-a spus sa-mi caut pe altcineva, asa ca m-am mutat la dr. Coracioni. Sper sa nu-mi para rau. Asa dupa prima consultatie nu ma pot plange, a fost foarte draguta.
Pe aici vad ca a devenit o moda sa nasti la Brasov. Cand vad ca toate mergeti acolo parca ma apuca frica la gandul ca eu o sa nasc aici. Oare mai e cineva la noi pe forum care sa nasca in Sibiu?
Pupici la toata lumea 
ps Incep sa am probleme cu cumparaturile dinaintea nasterii. M-au dat pe spate preturile la carucioare, patuturi si alte alea 
libella14 spune:
ciao alina
eu nu urmez un trend cu nasterea la bv, numjai ca aici in sb nu am nici un dr ca lumea si crede-ma de cativa ani tot incerc sa gasesc unul.
mututliga stiu si eu ca e imbecila (inclusiv ana-micu de pe acest topic a avut pb cu ea). despre coracioni - e ok, nasa mea se duce la ea, insa pe mine ma deranjeaza faptul ca nu vine la nasteri.
nu stiu daca pe forum mai este cineva care va naste in sb.
poate raluca. ana sigur naste in bv.
cu cumparaturile si eu am pb, in sensul ca mi se par toate de slaba calitate si exagerat de scumpe. ptr mobilier ma gandesc serios sa il iau de la ikea, din buc. ptr celelalte sper sa ajung dincolo. daca nu voi continua sa caut pana voi gasi ceva multumitor.
despre mag din sb - iti pot da catva idei :
Barza - blocurile turn din vasile aron, de la sensul giratoriu
Bucuria Copiilor - din piata mare si din vasile aron
Kids - de pe calea dumbravii, vis-a-vis de cec-ul mare.
Miniblu si celelalte mag din mall.
in rest, in sb nu prea mai stiu altele.
sarcina usoara si numai zile senine!!!
p.s. am uitat in cate sapt esti insarcinata ...
libella14 spune:
raluca, draga mea,
sincere felicitari ptr logodna! sa fie intr-un ceas bun!!!!
zilele trecute am fost in med si in centru vis-a-vis de parculet , pe partea cu banca transilvania / claudia r s-a deschis un mag de copiii f f f fain, numit pompilia parca. e f mare, zic eu ptr med, adica parter si etaj si are luicruri faine tare ptr bb indeosebi de la firmle chiccho si bertoni.
m-am gandit sa ti-l recomand - sper sa iti placa!!!
pupici dulci si numai bine!!!!
libella14 spune:
ioana,
cu mare drag iti recomand ptr copilasii tai mag din med pe care i l-am descris in msj anterior ralucai.
sper sa gasesti lucruri dragute ptr david si mara!
imbratisari calde de la mine si minunea mea mica!!!![]()
ana_micu83 spune:
Despre Mutuliga,
Nu stiu cat de profesionista este, ce realizari are sau ce-i cu ea, dar in momentul in care i-am parasit cabinetul, eu am plecat cu un gust amar.Mi s-a parut inumana , brutala si indiferenta. Poate a fost doar o scapare si o impresie creata pe o experienta de maxim 10 min.
Facusem intr-o seara in test de sarcina si a iesit "cu doua liniute roz", cu toate ca imi doream candva un copil, recunosc ca m-a cam dat peste cap vestea. Am primit-o cu bucurie si cu o puternica emotie...Dupa o noapte nedormita, dimineata la prima ora mi-am facut curaj si am mers la Polisano..am solicitat un eco care sa-mi confirme existenta sarcinii.
Starea mea era una de beatitudine, chiar daca inca nu-mi vedea sa cred, radiam de fericire...la fel am intrat si in cabinet la DR Mutuliga. Eram cu sotul meu si i-am spus (plini de fericire): "avem un test de sarcina cu doua linii, vrem sa stim daca avem bebe" .M-am asezat pe pat si a inceput sa ma dea cu gel si toata procedura...mi-a spus ca nu se vede nimic...sa ma dezbrac...m-am conformat si a urmat o ecografie transvaginala insotita de o puternica durere- ceea ce nu mi s-a mai intamplat cu niciun medic- pur si simplu a bagat fara menajamente sonda aia in mine de am zis ca imi scoate copilul
odata cu ea. Raspunsul ca sunt insarcinata a venit sub forma "da, sunteti insarcinata, pastrati copilul?".
Sincer in primele momente am gandit ca sarcina nu ar fi ok si am intrebat acest lucru...ne-a spus ca e ok, este pozitionata bine si corespunde masuratorilor specifice varstei.
A urmat descrierea minune a ceea ce facuse,...m-a intrebat cum ma cheama si cu toate ca numele meu este f simplu Micu Ana-Maria(eu nu am niciun defect de dictie)...pe rezultatul de la eco am ajuns Nicola Maria. Unde dai si unde crapa....
Asta este experienta mea...poate am prins-o eu intr-o pasa mai proasta, dar sincer nu vreau sa o mai vad, Dr Coracioni este o doamna OK...am inteles ca nu vine noaptea la nasteri...eu cunosc o experienta negativa (poate izolata), dar in rest...e de bine.
Pupici dulci la toata lumea!
Mami Ana-Maria, tati Valentin si
23+ ... Razvan Andrei !
ana_micu83 spune:
Hainute de bebe se mai pot gasi:
-la magazinul Sorina pe Nicolae Balcescu
-in statia de taxi 'Alma', in sensul giratoriu -Calea Dumbravii, Mihai Viteazu-nu stiu numele magazinului! Am fost acolo ai am cumparat cateva hainute pt o bebitza mica in vara. Atunci mi s-a parut ok.* au si haine de gravi.
-Ursuletul -in sensul giratoriul de la biserica -Mihai Viteazu
-la Compexul Cedonia (parca jos era)
-Pe Constitutiei , la parterul blocului cu Polisano
Mami Ana-Maria, tati Valentin si
23+ ... Razvan Andrei !
popa_alina spune:
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.
In legatura cu dr. Mutuliga, nu ca vreau sa-i iau apararea, pentru ca oricum nu mai merg la ea, dar cu mine de vreo 3 ani incoace s-a purtat destul de bine. Eu am trait experienta unui chiuretaj cu ea in 2005, cand eram in ultimul an de facultate si nici casatorita nu eram. Atunci, chiar daca imi doream foarte mult un copil, nu era deloc momentul si mi-ar fi dat viata peste cap, iar la dr. Mutuliga am ajuns dupa ce in alte parti mi se faceau programari peste cateva luni, sau mi se spunea ca nu se fac chiuretaje. Dupa cate ca ma simteam groaznic din cauza lucrului pe care urma sa-l fac, parca eram in epoca de piatra. De atunci a fost cel putin o data pe an la dr. Mutuliga la cate un control de rutina. In afara de faptul ca mi s-a parut mereu foarte grabita, eu nu am ce sa-i reprosez. Cu dr. Coracioni, ce sa zic...sper sa am noroc si sa nu nasc noaptea.
popa_alina spune:
Fetelor sunt foarte trista 
Acum vreo saptamana am vazut o mobila pentru camera bebelusului care mi-a ramas la suflet. De atunci incerc sa-mi conving sotul sa o luam dar nu prea aveam sorti de izbanda. Azi l-am convins sa mergem macar sa o vada, si surpriza...chiar a fost foarte incantat. Doar ca mobila se vanduse cu jumatate de ora inainte sa mergem noi acolo, si se pare ca nu exista posibilitatea de a face comanda pentru alta.