Gravidute si mamici de Sibiu (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Salutare dragele mele,

Ce mai faceti voi?

Eu sunt bine (daca putem spune asta) si bebe pe aceeasi lungime de unda ca si mine.

Sunt un pic trista pentru ca am primit rezultatele de la TTGO(testul pentru toleranta la glucoza pe cale orala)..si am diabet gestational. Incerc sa nu ma gandesc si sa nu ma panichez...asta pana nu repet testul.
Cu D-zeu inainte...in rest imi petrec timpul cu scoala de soferi (cand nu are omul ce face...isi gaseste)...sunt la partea de conducere;am un instructor 'smecher' rau care ma tachineaza la fiecare greseala sau raspuns incorect"parca tu erai jurista, nu? pai ce facem doamna jurist..."
Cam atat despre noi!
Va doresc toate cele bune!

Miliarde de pupici!

Mami Ana-Maria, tati Valentin si 22+ ... Razvan Andrei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popa_alina spune:

Dragele mele mamici si burtici,

Sunt foarte fericita pentru ca saptamana trecuta mi-am vazut bebicul la 3D Acum sunt 100% sigura ca e baiat 23+. Tatal meu e in culmea fericirii din aceasta cauza. Si el si-ar fi dorit un baiat dar a avut parte doar de fete. Acum va avea un nepot.
Raluca, felicitari pentru logodna si casa de piatra
Ana, tu ai avut probleme din cauza diabetului, sau ti-a recomandat cineva sa faci testul si asa ai descoperitca il ai. Te intreb pentru ca eu nu am facut nici un fel de analize in afara de cele de sange in a doua luna de sarcina. Tot intreb medicii (si pe ginecolog si pe medicul de familie) si imi spun ca nu e cazul sa imi fac griji si ca nu mai trebuie sa fac alte analize. Eu va doresc numai sanatate tie, lui bb, si tuturor celor de aici, si sa speram ca nu o sa auzim de necazuri la noi pe forum.
Pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

felicitari Alina pt baietel
ana..imi pare rau....dar merge bine si cu asta...fiecare am avut ceva in sarcina....eu de ex am avut infectie urinara la 5 luni jumate cu dureri mari,enorme...nu puteam dormi..in fiecare noapte eram la urgente...apoi am luat antiboitice...apoi injectii..ma tugam sa apuc macar 6 luni jumate sa imi vad bebelul macar prematur...apoi am avut clamydia....suspecat de colica renala....of...dar au trecut toate...pe moment eram distrusa...amintirile raman insa..

pentru tine mi-as da si viatza....
http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Alina, la fel ca si tine am patit si patesc si eu! Medicul meu de familie imi spune ca nu este cazul sa fac nimic pt ca totul este ok...dar am insistat sa-mi fac eu cateva analize obligatorii in sarcina, sau mai bine spus sa le repet...am gacut glicemie, urina, Vsh...etc.

Analiza la glicemie a iesit in limite, adica 104 si limita maxima era 115(parca)...cand am mers cu rezultatul analizelor la medicul care-mi urmareste sarcina la Brasov mi-a spus sa fac TTGO (testul tolerantei la glucoza pe cale orala)...eu pana in acel moment nu am avut nicio treaba cu diabetul, nu am avut cazuri in familie si nu am avut nicio simptoma care sa ma duca cu gandul la asa ceva.

Dr ginecolog mi-a spus ca este indicat sa fac acest test daca valoarea glicemiei este peste 100 sau daca sunt supraponderala. Eu ma incadrez cu succes la ambele categorii.M-am dus la medicul de familie sa-mi dea trimitere sa fac testul...nu pentru bani, ci pentru ca intelesem ca se face doar in spital la diabetici.Nu a vrut ! A zis ca nu am nimic! Am cautat si am vazut ca testul se face la Polisano...l-am facut acolo si mi-a iesit o valoare de 169...diabet gestational!

Am citit mult zilele acestea despre aceasta problema..eu incerc sa ma detasez si sa gandesc pozitiv...nu-mi este chiar indiferent! Acum ma pregatesc sa merg la o clinica in Sibiu "Dr Craciun" sa-mi fac un eco 4d si sa-mi spuna cu aprox de care poate aparatul, greutatea lui bebe.Daca bebe o sa fie f mare(peste 4500 g)trebuie sa mi se faca cezariana. Asa ca...adio nastere in apa!

Mami Ana-Maria, tati Valentin si 22+ ... Razvan Andrei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

fete,eu mai intru pe aici ca sa mai dialogam un pic..dar voi vorbiti doar intre voi...cred ca nu mai intru...eu imi impartasesc trairile si daca deja am nascut vad ca nu mai sunt cu folos voua...poate daca eram gravi aveam ceva mai interesant de spus....
fara suparare...eu ma retrag..

pentru tine mi-as da si viatza....
http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

neliaCris nu te supara pe noi. Parerea ta ca mamica e oricand bine venita, pentru mine cel putin. Si cred ca si pentru restul fetelor. Eu cand ma adresez unei anumite persoane, nu o fac pentru ca astept raspuns neaparat de la acea persoana, ci pentru ca vad cate un mesaj postat pe forum care imi aduce aminte de vreo problema personala. In concluzie sper sa mai povestim pe aici.
Si acum inca o intrebare...pentru oricine imi poate raspunde: cum fac diferenta intre contractii sau alt fel de dureri? Mi se intampla seara sau noaptea cand stau intinsa in pat si ma intorc de pe o parte pe alta sa ma doara burta. Nu prea stiu cu ce sa asociez durerile respective...e aproape ca atunci cand ai febra musculara si parca orice miscare ai face te doare. Oare e cazul sa ma ingrijorez?

Mergi la inceput

Draga Nelia, din cate imi dau seama consider ca supararea ta vine din cauza mea...ma refer la faptul ca ultima postare dinaintea mesajului tau imi apartine!

Imi cer scuze daca te-ai suparat, dar sincer nu ai motive. Eu i-am raspuns Alinei la intrebarea referitoare la diabetul gestational...asta pt ca ea mi-a cerut mai multe detalii. Nu trebuie sa te consideri inutila, tu chiar esti o mina de aur pentru noi...esti printre putinele mamici care ne poate imparti din experienta ei! Sunt momente,cand nu pot sa raspund la toata lumea, sau ma rog...nu din nepolitete sau din rautate nu ti-am acordat atentie.

Si sa stii ca ar fi o pierdere sa nu fii printre noi!

Mami Ana-Maria, tati Valentin si 23+ ... Razvan Andrei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libella14 spune:

ciao alina,

unde ti-ai nfacut eco 3D si la ce doctor?
ai fost multumita? ti s-a dat si cd cu poze si filmulet?
daca ai timp, te rog detalieaza-mi si mie experienta ta la acest eco.
eu inca nu am ales unde sa fac 3D / 4D si de aceea mi-ar fi de mare ajutor parerea ta!

pupici la mamica si a sa fetita!!!

p.s. si noi tot fetita asteptam...

Mergi la inceput

Libella ecografia 3D am facut-o la Polisano la dr. Mutuliga. M-am dus la ea pentru ca ea mi-a urmarit sarcina pana acum ceva timp. Nu pot spune ca am fost foarte multumita, pentru ca majoritatea imaginilor pe care le-am vazut au fost ca si cele oferite de un ecograf normal. Nu stiu daca asta reflecta lipsa de experienta a dr., faptul ca a fost putin cam grabita cand mi-a facut ecografia (cel putin mie asa mi s-a parut), sau faptul ca eu m-am ingrasat prea mult in timpul sarcinii si asta influenteaza calitatea imaginii (asta a fost explicatia ei). Partea buna este ca am primit cateva poze pe hartie si un CD cu poze si filmulete. In total au fost vreo 20 de poze si vreo 15 filmulete de cate 3-4 secunde. Sotul meu in schimb a fost foarte entuziasmat, pentru ca a fost pentru prima data cu mine la ecograf.
Daca te hotarasti sa faci ecografia 3D in Sibiu, nu cred ca ai alta varianta in afara de Polisano. De curand au primit un ecograf mai performant la policlinica Astra, insa dr. la care merg eu acum mi-a spus ca nu au inca personal specializat ca sa faca astfel de ecografii. Cu toate astea daca suni la ei o sa-ti poti face si acolo programare fara probleme. Iar diferenta de pret e foarte mare. La Polisano e 160ron, iar la Astra e 60ron. Chestia asta mie nu mi-a inspirat prea multa incredere.
Tu unde te-ai hotarat sa nasti si la ce medic mergi?
Noi asteptam un baietel se pare, cu toate ca mi-as fi dorit sa fie fetita, si daca lucrurile merg bine o sa nasc in jurul datei de 16 iunie, in Sibiu.
Pupici la burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libella14 spune:

alina, dragutza mea,

mersi fain de info .

eu astept o fetita , voi naste tot in luna iunie insa mai la sf lunii, in bv, la clinica eva, cu ajutorul lui dzeu.
aici in sb nu am nici un dr care sa imi supravegheze sarcina, insa sper si ma rog sa nu am nevoie deloc de vreunul aici.
as fi vrut sa fac un eco 3d/4d ptr a vedea fata color a bb mele.
eu mai stiu7 de un eco performant la clinica craciun de pe milea.
cred ca pana la urma voi merge si la polisano si si la aceasta clinica.
mersi mult de info despre clinica astra - voi suna si eu zilele urmatoare la ei, sa vad ce zic ...intr-adevar difernta de pret e mare si te pune pe ganduri.

aaaaa, fii sigura ca faptul ca ai luat niste kg in plus nu justifica eco neprofesional, deoarece si la peste 100 kg se pot surprinde imagini superbe.

tu la ce dr mergi acum in sb?

pupici dulci si imbratisari calde de la minunea mea mica!!!!

Mergi la inceput