Gravidute si mamici de Sibiu (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popa_alina spune:

Ana Maria LA MULTI ANI! pentru sotul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Multumesc din suflet de urari! Esti o draguta!

Mami Ana-Maria, tati Valentin si 21+ ... Razvan Andrei !

Mergi la inceput

Este Ziua Iubirii! M-am trezit dimineata pasind incetisor spre fereastra. Stelutele de ninsoare iar frigul din soare faceau aceasta zi si mai minunata; iubirea plutea in aer!
Este ziua mea si a iubitului meu, ziua cand retraim clipele petrecute impreuna.
Este ziua cand ne amintim de prima imbratisare a inimilor noastre, de tremurul respiratiei la fiecare sarut, de aura ce ne inconjura de fiecare data cand ne scaldam in noi imbatati de fericire!
Se spune ca iubirea nu poate fi exprimata in cuvinte ci doar simtita, dar eu sper ca citind aceste randuri sa o puteti simti.
Soldati ai dragostei, luati-va de maini si imbratisati Pamantul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libella14 spune:

ciao draga patricia!

felicitari din inima !

ma bucur ca sunteti amandoi bine si atat de fericiti!
doresc ca mamica sa fie sanatoasa si sa aiba piept ptr bebita, iar vlad sa fie cuminte, papaciaos, fara colici si perfect exact ca un mic ingeras!

pozicile sunt superbe! nu ma mai satur de micut - l-as privi tot timpul!
odihneste-te si bucura-te de minunea ta mica!

va doresc tot binele din lume, santate maxima si o viata superba impreuna !!!!!

sincere si calde felicitari inca o data !!!!

o floricica pentru mamica si un pupic mic pe nasuc ptr baitel!

p.s. ti-am citit povestea nasterii pe "mamici de ian-frb" - foarte frumoasa si emotionanta , mi-au dat lacrimile.
si multumesc ca mi-ai intarit convingerea ca la eva e totul ok.

am fost asa emotionanta in 5 feb, cand ai nascut...am vb cu dr ionel, imediat ce a terminat cezariana ta ...am avut asa emotii...cand povestea ca micutul tau e asa dulce...as fi vrut sa il lkas acolo sa povesteasca cu sotul si asistenta si eu sa fug pe scari, intr-un suflet sa ajung la tine si sa te felicit....dar, n-am indraznit...ti-am transmis prin dansul toate urarile mele de bine ...
nu stiu daca ti le-a transmis....in orice caz iti trimit eu acum toate gandurile mele bune de sanatate maxima, fericire deplina si tot ce e mai bun pe lume ptr voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libella14 spune:

In aritmetica iubirii,
Unu plus unu inseamna totul,
Pe cand doi fara unu
Inseamna nimic!

Iubire maxima pentru fiecare dintre voi!

Happy Valentine's day!!!

Mergi la inceput

la toate mamicile si burticile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popa_alina spune:

fetelor, care stiti pana la cate saptamani e recomandat sa faci ecografia 3D?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

alina...eco 3d eu nu stiu sa aibe un termen....eu sincer nu cred ca am facut....aici mi-au facut morfofetala si am vreo 30 de poze...nu stiu daca sunt 3d...acolo se vede ceva mai bine fatul,nu?si la 4 d poti vedea si cu cine seamana?eu cred ca le poti face cand vrei tu...si la 9 luni..numai ca atunci nu prea mai ai ce vedea ca bb e fr mare....ii poti face profil!!!!
parerea mea...zic bine?numai sa nu faci prea multe ....ca ceea ce e prea mult strica....vb aia...dauneaza intr-o oarecare masura lui bb...desi al meu in ultima luna a facut o multime...si e sanatos..

FETE UNDE SUNTETI?

pentru tine mi-as da si viatza....
http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Salutare tuturor fetelor!ce mai faceti?eu sunt bine, am aflat ca o sa avem o bebita si suntem in culmea fericirii!noi ne cerem scuze ca nu am mai aparut pe forum cu vesti dar am avut vreo 2 saptamani probleme cu internetul iar pe cand au reusit sa-l remedieze ne-am apucat de renovat casa.asa ca nu am mai apucat sa intram sa scriem cate ceva de aprox 1 luna.prima sapt au venit si ne-au schimbat toata instalatia de gaz, toate tevile din casa iar apoi ne-am apucat de reparat si zugravit casa.asa ca la noi de o luna e o mizerie si un moloz peste tot.si culmea nici vremea nu tine cu noi.cand ne-am apucat era vreme frumoasa iar acum....asa m-am saturat!!!vreau sa terminam dar am inteles ca o sa mai dureze cel putin inca o sapt...cred ca voi innebuni!dar partea cea mai frumoasa este ca prietenul meu, de Valentine's Day, printre moloz, praf, mobila mutata si mizerie s-a prezentat cu un cadou deosebit:mi-a daruit un inel de logodna si m-a cerut de sotie!de atunci sunt in culmea fericirii!si mai sunt fericita pt ca mi-am facut analiza de toxoplasma si mi-a iesit bine, desi initial eram suspecta de toxoplasmoza.sper ca o sa fie totul bine si in continuare.maine intram in cea de-a 24-a saptamana si am observat in ultimul timp cat de activa e cea mica si nu ne putem stapani uimirea!cam atat pentru moment dar sper sa reusesc sa intru cat de cat curand!aaa...multe felicitari lui bebelusi!ai un bb superb!sa-ti traiasca, sa fie sanatos si voios!iar fetelor noi va doresc "Bun venit!"...va pupacesc pe toate si va doresc multa sanatate!

23 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

felicitari pentru logodna...sa fie intr-un ceas bun...si...CASA DE PIATRA!!!!!
-sA ai un bebel frumos si sanatos si sa mearga sarcina bine pana la sfarsit...fi optimista...
va pup pe toate si mai intrati sa ne spuneti cum va mai decsurcati cu sarcinile sau bebeii...
bebelusi...eu citesc si la mamici antistress asa ca stiu tot...o sa fie totul bine si bladutz o sa creasca mare...cand o sa vin la sibiu de paste sigur am sa trec pe la tetru...poate ne intalnim...sincer sa zic...nu am fost niciodata la teatru...RUSINICA..

pentru tine mi-as da si viatza....
http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput