*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (196)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Mi-am adus aminte...
Nu-i dau nici fier Andreiutei, nu cred ca e nevoie, nu mi s-a recomandat.
Cami, cam nasol. Ce sa fac, sa i-l iau de-acum pentru 1 an? Mai sunt 3 luni! Tine pastrat la frigider?
Stelutza, nasol cu conjunctivita Teei, cat despre premergator, si mie mi-a zis ortopedul ca nu-l recomanda, dar daca l-a primit cadou? N-o s-o mai pun asa des in el. La ce oftalmo ai fost cu micuta ca tre sa merg si eu cu Andreea. Randunoiul chiar se teme sa nu ne zica c-am mers prea tarziu.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Clau, gasesti in Selgros, acolo aveau mereu, Mihnea nu s-a inteles deloc cu ei.

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe

www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii
(adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Raluca,Naty,mercic.
Naty,ce ai vrut sa spui prin asta:"De ce trebuie copiii sa arate ochiul????"

Si-acum sa va zic in ce MARE dilema sunt:
M-a sunat directorul,pe care l-am convins,se pare, si ma mai simt si eu mandra de mine,si-mi spune ca impreuna cu patronul au acceptat sa-mi faca o marire considerabila de salariu. M-a lasat masca fiindca nu ma gandeam la asa ceva. Stiam,insa,ca ma vor neaparat in firma.
Deci, partea financiara s-ar schimba bine in familie,asta si era oful meu,de altfel.
Acum,na,cum nicodata nu suntem multumiti de nimik,sunt in mare dilema daca sa ma intorc in conditiile pe care vi le-am relatat, gandindu-ma la bani sau sa mai stau langa Tea,in timpul asta sa mai caut,numai ca nu cred ca-mi va da nimeni un salariu asa pentru inceput (nu va ganditi ca e mare rau,dar acceptabil).Si in timpul asta m-as mai putea perfectiona,apoi m-as forma in practica, printr-un curs pe care mi l-ar plati o firma ce ar vrea sa colaboreze cu mine.
Partile bune la serviciu la mine ar fi:
-program bun 8-16,dupa 16 poate as mai ramane 1 ora,dar nu mereu si nu mai mult.
-faptul ca ma cunosc dir. si patronul si ma apreciaza,dar si ceilalti (care mai sunt).
-dir. e sensibil cu parintii si pt orice problema as putea pleca putin.
Partea cea mai proasta: faptul ca nu am cu cine lucra si va trebui sa ma lupt singura cu toate si sa ma "frece" directorul cu orice chestiune,fiindca nu ar avea pe cine si ma are si la mana cu asa marire.
Si,cel mai important,nu lucrez chiar ceea ce as vrea,dar este domeniul meu,iar sanse de promovare nu prea vad.
Grea decizie...o chestinue ar fi sa accept pentru inceput,pentru reantrenare dupa asa perioada lunga de stat acasa si pe salariu acceptabil ce ne-ar ajuta mult si intre timp,s-or mai schimba lucrurile si poate va pica vreun serviciu mai bun.
Mda...m-am intins mult.Nu stiu ce s-a inteles,cert e ca sunt in mare dilema.CINE ARE CHEF SI TIMP,SA CITEASCA,PE CINE OBOSESTE MESAJUL,SA MA SCUZE SI SA NU-L IA IN SEAMA.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stela, si eu am ceva indoilei cu conjunctivita, m-am tot gandit...Si la ambii ochi?? Si de unde naiba sa o ia? Ca asta SE IA!!
Ccrisnu te supara pe mine...si ce daca a primit premergatorul cadou? Asta e argument?! Si noi am primit unul cadou...zace la ai mei in pivnita...initial m-am gandit sa il dau la randul meu dar nu vreau sa fac rau altui copilAsa ca zace acolo.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Tea ma zapaceste cu cablurile...urla si baga mana pe sub canapea dupa un cablu ascuns.
Nu mai sta deloc locului,a inceput sa se tarasca cu o rapiditate de neimaginat,intr-un minut de neatentie,a fugit din sufra,a traversat holul si am gasit-o sub patutul ei in dormitor.

Stela,

Mergi la inceput

Stela, si eu am ceva indoilei cu conjunctivita, m-am tot gandit...Si la ambii ochi?? Si de unde naiba sa o ia? Ca asta SE IA!!
Ccrisnu te supara pe mine...si ce daca a primit premergatorul cadou? Asta e argument?! Si noi am primit unul cadou...zace la ai mei in pivnita...initial m-am gandit sa il dau la randul meu dar nu vreau sa fac rau altui copilAsa ca zace acolo.

Naty

Mergi la inceput

Naty,dr zice ca poate a facut-o de la maini murdare,nu neaparat a luat conjunctivita.De aia recomanda ser si la ochii sanatosi.Ea de mult tot are ce are la un ochi,si se pare ca s-a transmis si la celalalt,cu toate ca eu nu o sterg cu aceeasi compresa la ambii ochi.
cris,la policlinica Dorobanti la dr Bucur am fost.

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Stela,foarte frumos din partea lor. eu nu pot sa-ti dau un sfat, adica tu stii mai bine cum e cu partea financiara acum acasa, nu stiu in ce domeniu lucrezi. partea proasta este ca se fac angajari mai putine in perioada asta, apoi am vazut ca se cauta oameni care sa lucreze mai mult timp, mai multe ore pe salariu mai mic, si-apoi, poti sti peste ce firma si ce conducere dai? DAR, nu pot sa-ti dau niciun sfat, erau niste chestiuni care trebuie si ele analizate, la urma-urmei eu sunt balanta, niciodata nu ma pot hotari.

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe

www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii
(adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

randunimea

ariel, eu am vrut sa-i cumpar leaganul lui Luca din germania parca si a trebuit sa merg la banca sa-mi activeze pay-pal-ul. eu am o alta nelamurire... am platit leaganul si apoi mi-au returnat banii ca nu mai aveau modelul dorit iar altul n-am vrut (desi imi confirmasera comanda initiala), si pentru asta am pierdut ceva euroi. intrebarea mea... trebuie sa fac ceva anume sa-mi intre inapoi banii in contul meu sau intra ei automat?
m-am distrat de visul tau. mi-ai activat o amintire, am uitat sa povestesc atunci cand s-a intamplat, probabil n-am intrat zilele alea, dar am visat si eu ca m-am dus in Bucuresti si ca m-am intalnit cu tine

de mancat, mancam asa:
intre 6,30 si 7,30 lapte 7 masuri

pe la 10, fructe cu iaurt sau branzica de casa
fructe pana acum asa: mere (unele soiuri ii face kk acid si-l irita la fundic, asa ca pana am testat ce-i merge a luat ceva vreme), piersica, prune, nectarine, avocado, si am mai incercat unele altele, dar inca nimic citric (fixul cu acidul) si nici banane (pe care le consider extrem de bune) pentru ca cica constipa si el a cam avut pb cu kk

pe la 14, legume cu ou/piept de pui/peste si ii mai pun iaurt ca tare-i place, il ajuta si la digestie
legume: dovlecei, morcovi, brocolli, pastarnac
mai pun usturoi la fiert cu legumele si il pun mai departe in piure
inca le fierb toate la steamer
nu i-am pus inca nici ulei (de masline) nici unt. si in salatele noastre am inlocuit uleiul sau sosul cu iaurt.
eu ii dau pangasius, desi nu cred ca e alegerea cea mai buna

pe la 18, cereale simple, fara lapte (folosesc laptele lui) fara fructe, in 5 masuri de lapte
imi plac ca se fac parca mai consistente, cele cu fructe imi ies tare moi, poate nu fac eu ceva bine.
oricum, am vrut masa asta sa fie gen "sarat" la noi, adica nu dulce. consider ca-i ajung fructele de dimineata pe dulce, ca si laptele e tot de "dulce"

pe la 21,30 lapte, 7 masuri.
LP e NAN. i-a mers bine cu el, asa ca n-am mai incercat de altele.

la scutece am mers pe pampers fara probleme. am incercat mai pe la inceput si happy da' l-au iritat si nu-mi placeau si ca erau grosi. n-am incercat libero ca nu am gasit cand am cautat si apoi nu m-a mai preocupat.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Stela, am citit cu atentie...Acuma, ce sa-ti spun...depinde CAT de mare e salariul asta (nu trebuie sa zici aici, doar sa cantaresti tu lucrurile, exact ce-i zisesem si Ioanei)-adica daca financiar merita sa stai nu exact in locul pe care ti-l doresti. Si atentie la faza cu a fi omul bun la toate si "baza fundamentului temeliei"-din experienta proprie e f flatant dar, acum ca mama, chiar n-as mai vrea sa fiu socotita asa ceva
A doua problema: Tea incepe kinetoterapia. O poate duce socrella? Ca, in rest, ai marele avantaj ca o poti lasa cu ea, ceea ce NICI NU STII cat de bine e!
Desigur, decizia e a ta. Cam la astea insa trebuie sa te gandesti, dupa mine.
Faza cu aratatul ochiului: pai vad ca Mimo tot se da de ceasul mortii ca Vladut nu arata ochiul, toata lumea scrie ca ai lor copii arata ochiul si VREAU SA STIU SI EU de ce si cum e aratatul ochiului piatra de temelie a dezvoltarii neuro-psiho-motorii a copilului

Naty

Mergi la inceput