*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (196)
Raspunsuri - Pagina 3
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluca2107 Naty, eu zic ca stie copilul ce stie. Nu e de bine. Daca mami invata, insemana ca ii e de plecare, daca ii e de plecare, eu cu cine raman. Deci mai bine nu invata, danseaza si mai da si kg jos. Tot te alegi cu ceva La mine, Sabin stie ca daca imi pun ochelarii (acasa nu ii port) e semn ca plec de acasa si intra in disperare , se apuca de plans, vrea in brate si daca il iau imi scoate ochelarii. Wow, tocmai am constatat ca face si copilul meu ceva. Arata ochelarii, na! |

Mai, lamuriti-ma oameni buni cum e cu aratatul ochiului! Ce ar trebui sa arate copilul, ochiul propriu sau pe al celuilalt??

Ei, la mine ochelarii is permanenti, e prima bariera si-s mai interesanti ca ochii, in schimb lui tacso imediat sare sa-i scoata ochii, sa-l traga de nas, de o ureche si apoi sa-i ciupeasca cu doua degete o alunita de pe obraz-asa am vazut ca face corect pensa digitalaNaty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ccris_ccris spune:
Raluca, asa, mersi, comunicat la randunoi sa cumpere in drum spre casa.
Sa-ncerc o mica scrisorica:
Elara, nu dau fluor la copil, n-a mentionat nimic pediatra de asta. Andreea mananca 2-3 mese solide pe zi (in functie de dispozitie), iar dimineata, seara si la somnul de amiaza tzitzi. Mesele solide constau in:
- pranz: piure de legume cu carnita sau ou/ciorbita cu carnita si painica/putina ciorbita si putin piure (in functie de cum am gatit) si compot sau desert pentru copii de la nestle.
- gustarica: iaurtel cu biscuiti/fructe cu branzica si biscuiti;
- seara: cereale cu lapte.
Intre mese ii mai dau apica sau ceiut. Daca vrea sa bea bine, daca nu, iar bine.
Incerc sa respect schema Caprarilor.
Cat despre vaccinul anti-cancer de col, si eu sunt rezervata. Despre celelalte, nu ma pricep.
Mimo, tu iti faci probleme ca nu vorbeste Vladutu, eu ca nu merge Andreea nicicum, in fund, de-a busilea, 4 labe, oricum, numai sa se deplaseze.

Zozelina, cum ai facut tu cu vecina, am facut eu la Tg. Neamt si ne chinuim si noi acum cu mucii.

Ariel,
mamica de tero, se face el mare!
Va admir si pe tine si pe Mimo pentru felul cum faceti haz de necaz.
Naty, incearca s-o iei cu binisorul, arata-i si ei ceva interesant in ceaslovul tau, nu stiu ce sa zic. Bine ca sunteti mai bine!
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
elara spune:
si eu am aflat ref la ROR tot ca ar fi un zvon dar voiam sa mai vb cu niste persoane ca sa va zic sigur.
se pare ca e o confuzie cu altceva.
o sa revin cu detalii ca persoana in cauza era grabita atunci si o sa vb din nou si am sa caut si celelalte persoane ca eu vreau mai multe surse.
natynic spune:
Ccris, eu la Helpnet am gasit Vigantolletten intotdeauna-oricum pt a fi sigura am luat mai multe cutii. Poate mai spune si Luny alta sursa ca si ea tot asta ii da lui Mufa.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
clauclau spune:
Elara, fata ta mananca foarte bine acum, dar FARA cascaval, contine sare si nu au voie pana la 1 an, rinichii lor nu suporta...Sfaturile pediatrei mi se par total stupide, cum sa-i mai bagi inca o masa??? 5 sunt perfecte! Si masa de la 12 noaptea...groaznic, cum sa scoli copilul sa-i dai lapte? Scuza-ma ca am intervenit dar mi s-a parut aiurea cand am citit, n-am mai auzit asa ceva!
Nu te supara pe mine...

Marina, bine ai revenit, dar ce papacios e puiul tau!
Zoze, imi pare rau de pui mucios, tu din bun simt nu le-ai zis sa se retraga, asa fac si eu. Din pacate nu e bine, dar ce sa facem? Pup sa treaca repede mucii Sufletelului.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica si Gurita!
Teo2rina spune:
mdea, normal ca se scumpeste, ce ma mai mira la Romania? cam mult totusi 30%. intrebare: daca Mihnea a facut Infanrix pana acum,hexa si nu mai stiu care altfel, cum se numeste vaccinul ce tb cumparat pt 1 an?
Ela, mananca foarte mult, m-a speriat si mama, imi spunea la telefon ca aseara dupa plimbare a mancat grozav de mult, cand il aduc acasa tb sa-l cantaresc neaparat. faza tare cu mancatul este ca trebuie sa manance neaparat cineva cu el la masa, altfel imi ia lingurita din mana si incearca sa-mi dea mancare, adica o arunca pe fata mea...
sa concluzionez, e un pic terorist?!
Marina, mamica in
de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA
elara spune:
Cris, multumesc mult pt raspunsuri.
Auzi, noi ne-am intalnit cumva la scoala parintilor cand eram gravide? Si erau si Sovi si Ursuleata si Kya parca..si MamiP (chiiiarrr v-a mai vizitat? ce face?)
Unde iti sunt pozele sa-ti vad si eu minunea?
Am aflat asa despre ROR :
nu s-a scos...doar s-a modificat schema.
De unde era la 12 luni si la 15 luni....
acum e la 12 luni si la 7 ani...
In seara asta sau maine dim sper sa obtin, de la o colega, schema oficiala de vaccinari obligatirii si v-o dau si voua.
ramo_cata spune:
buna mamici...eu acum imi servesc cafeaua ca nu am avut timp...acum micu'doarme ,cu toate ca s-a trezit la 10.30....ptiu ptiu sa nu-l deochi...dar azi noapte s-a trezit pe la 3.30 si s-a frichinit pana pe la 5 fara ceva...hmmm dar ne-am recuperat somnul...ca a dormit si mamic u el
a fost asa de bine...
naty-
iulia sa se faca bine...
ariel-off ce nasol..la ora2 ...te pup sa-ti mai treaca oboseala...
mimo mie mi-a zis o prietena care tocmai a facut copilasului vaccinul de 1an ca i-a facuut un vaccin in manutza si unul in piciorus...si sunt naspa rau de tot...ea a avut ceva probleme cu bebeul ei...temperatura mare...acum nu stiu ce sa zic...
elara eu nu ii dau fluor si nci nu i-am dat...
teo-eu am folosit numai Pampers...sunt multumita...
zoze-imi pare rau pt mihai..
aa eu as vrea tare mult sa fiu dotata cu nesimtire dar nu pot off si de multe ori imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca nu mi-am ascultata sufletul si mintea...
elara-andru mananca de 5 ori pe zi...dimineata 8-9 160ml lapte
pranz12-13 piure sau supica si vreo 130ml lapte
pe la ora 17 fruct(o para cu bscuiti sau mar cu banana si biscuiti)
la ora 20 un iaurt nutriday cu cereale de orez
seara pe la 22-22.30 240 ml de lapte cu cereale somn usor nestle...
....si pe la ora 3-4 dimineata 160ml lapte...deci cam 6 mese pe zi...
mie nu mi-a impus nimeni un program de papica ...eu l-am facut singura de capul meu...dr pediatru doar mi-a zis sa nu sar peste pranz,sa pape manncare gatita ...in rest e OK...de ex copilul meu nu prea mananca fructe dimineata,cum zic unii dr sa le dai mar cu biscuiti la 10 dim...asa ca eu ii dau la ora 16-17 uneori chiar si 18...depinde de cum doarme ,cum ii e foame ,cum se simte...eu nu ii dau cascaval...doar branza facuta de mine in casa ...cam atat la lactate...in rest carne de pui,ficat de pui,carne de vita si tot ce tine de legume...acum vreau sa incerc sa-i dau peste...dar nu prea stiu de care sa-i cumpar...file normal dar ce?!
mstela ma bucur ca te-ai mai linstit un pic ...imi pare rau ca tea are conjuctivita...
revin...pupicesc tot stolul...
rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei
http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12
clauclau spune:
Mda, o perioada am luat Libero pana s-a iritat rau Sufletica la pasa, apoi am gasit Pampers tip chilotel, sunt absolut super...dar ultima oara n-am mai gasit si am luat Pampers normal care sunt bleah! Kya mai foloseste Pampers chilotei, daca citesti , please spune-mi, tu unde-i gasesti?
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica si Gurita!
ariel_7000 spune:
naty ,
, exact asa e cum zici....cum ma asez la calculator cum inecep sa zbiere, se enerveaza, bate cu palmele in scaun/birou...parca ar zice :"NUMAI EU!!! ATENTIE NUMAI LA MINE!!!"...si noi dansam, valsam si topaim, ca-mi vine sa il iau pe al meu de ciuf daca ar avea....caci el l-a invatat topait si "rege iepuras" .
referitor la pofte...eu nu pot sa mananc ceva ca e calare pe mine si pleoscaie din buze, indiferent de cat e de satul!!! azi mi-am facut cartofi copti cu ulei de masline, iaurt si branza de vaci si el calare pe noi! mancase de nici 2 ore, dar asta nu l-a impiedicat sa rada ditai castronul cu cartoful pisat cu furculita, caci mixerul nu-l gaseam. nu a obiectat nici la frunzulitele de marar
si la usturoi.
cris, eu nu iau niciun set de aromoterapie gata facut. mi l-am facut eu. am luat lampita, ulei de lavanda, ulei de eucalipt, de cedru si de tei. pun apa in lampita si cate 1-2 pic de ulei. cel d etei e super bun pt tuse si nas infundat.
zoze
, nu te amari...e tardiv, numai ca data viitoare sa refuzi ferm vizite "mucioase"
elara, URASC PUPATURILE!!!! in afara de barbat'miu, abia ii pup pe ai mei la ocazii
. pe copii ii pupicesc mereu, dar nu pe gura!!! pe burtica, pe picioare, pe manute, pe caput, dar nu pe gura!!!
nu stiu ce-i cu ali. ce s-a intamplat??? suna grav...
Ali, esti ok? LA MULTI ANI cu intarziere
si tie si cristinei...emoticon cu "sorry"
stela, de taloneta stiam si eu...pt a evita platfusul faceti masaj zilnic cu degetul aratator. despre premergator e inutil sa mai vb. , eu am cedat si i-am luat lui teo, chiar daca eram contra...noroc ca nu l-a incantat decat vreo saptamana...acum e un suport excelet pt diverse jucarii...
conjunctivita....hmmm de care e? noi am primit niste picaturi. monodoze, nettacin parca le zice???...dar eu cred ca a trecut de la masaj, ca era canalul infundat...dr mi-a confirmat asta, mai ales ca in urma a 7 zile de masaj, s-a scurs muuuulta secretie si ...gata! nimic pe urma!
nu stie nimeni cum e cu paypal-ul??? fetele care comandau pe la redoutefr, cum faceati? paypal sai visa?
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.