*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (196)
Raspunsuri - Pagina 2
ccris_ccris spune:
Fetelor, intrebati-va si pediatrii dar eu pledez calduros pt pastilutele Vigantolletten, sunt MULT mai bune ca Vigantolul: 1)nu gresesti doza-nu scapa mai mult, nu se pierde nimic, sunt efervescente, se topesc instantaneu si au gust bun, pur si simplu ii bagi pastila in gurita; 2) se absorb se pare mult mai eficient ca vigantolul la unii copii, la Iulia e clar ca asa a fost; 3) nu taie pofta de mancare!!; 4) costa la fel dar nu se degradeaza in timp si nu trebuie sa arunci, ca la Vigantol.
Naticu, de acord cu tine, dar unde le gasesc?
Ca pe unde am intrebat nu are!
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
aliceionescu spune:
Salutare! Sunt cu ochii pe voi si cu mana pe telecomanda.![]()
Thea renunta la somnicul de la 10, vad ca deja e din ce in ce mai hotarata se se faca mare, ma si intreb unde s-o grabi asa? Ca urmare a acestui fapt, timpul meu liber s-a diminuat semnificativ. Acum vb si mai mult ca inainte.![]()
Iona, stii ca-mi esti draga, nu?
Tare-mi place ca tu spui lucrurilor pe nume, fara apropouri.
Zoze, mare greseala ai facut tu cu vecina... Sanatate lui Sufletel!
Elara,
, vad ca vrei musai sa castigi sutienul pe ultima suta de metri.
Fetelor, va rog sa-mi dati si mie un link spre noua lege cu recalcularea indemnizatiei. La mine e de lucru, frate, tre' sa trimit un mail la scoala si sa explic ce si cum (cu legea in mana) apoi sa incerc sa le conving pe secretare sa-mi completeze adeverintza si, Dumnezeule, e atata munca de facut pt ele!!!
Asa ca va trebui sa scriu un mail dragut, cu legea atasata, sa-mi "fac intrarea" si abia apoi restul...
Merci.
Mi-a venit in gand o vb, nu stiu de ce... "Nu mor caii cand vor cainii..."
Naty, spor la invatat!
cami33 spune:
Stelutz, eu ii dau 8 pic de Fe, dr. a calculat dupa greutatea lui Luca. Ma bucur ca te-ai mai linistit
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
raluca2107 spune:
Naty, eu zic ca stie copilul ce stie. Nu e de bine. Daca mami invata, insemana ca ii e de plecare, daca ii e de plecare, eu cu cine raman. Deci mai bine nu invata, danseaza si mai da si kg jos. Tot te alegi cu ceva
.
La mine, Sabin stie ca daca imi pun ochelarii (acasa nu ii port) e semn ca plec de acasa si intra in disperare , se apuca de plans, vrea in brate si daca il iau imi scoate ochelarii. Wow, tocmai am constatat ca face si copilul meu ceva. Arata ochelarii, na!
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
raluca2107 spune:
Criss, Olynth Aromatherapy?
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
cami33 spune:
Tocmai am vorbit cu dr. lui Luca si am doua vesti(rele amandoua
):
1. ROR-ul nu s-a scos din schema si nici nu a auzit ca s-ar scoate
2. grabiti-va si cumparati vaccinul pt 1 an ca de sapt viitoare se scumpeste cu 30%
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
elara spune:
multumesc tare frumos pentru raspunsuri. 
eu i-am dat cascaval de capul meu...
ca poftea la noi si am vazut ca ii place. nu are voie?
am sa trimit eu legile pe mailul comun.
alice, eu nu stiu ce e cu chilotii si cu sutienul....ca v-am vizitat cam rar...![]()
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
aliceionescu spune:
Elara, merci! Am sa caut pe mailul comun. Faza cu chilotii si sutienele e veche, oricum nu-i nimic de rau.
Eu dc mai intru pe forum si mai citesc cat mananca ai vostri copii, incep sa-mi fac probleme...
Pai Thea mananca tare putintel...cred ca doar cerealele ce o mai "ridica" la cantar...
aliceionescu spune:
Vad ca mai am un pic de timp..
Luny, bravoooo pt Mufarinul in grafic, a luat-o pe Thea cu 100 de grame.:))) De fapt tre' s-o mai cantaresc si eu, sa vad dc e asa, ca mi se pare un pic mai greuta, totusi.
Mimo, haide sa facem un "experiment", vrei? Uite, tu imi dai adresa ta, eu iti trimit o carte de rasfoit, numai buna pt Vlad. Asaaa. Apoi tu promiti ca rasfoiesti cartea impreuna cu el, cel putin 2 saptamani, cel putin o data pe zi, explicandu-i ce si cum, ca nu-i nevoie sa detaliez. Apoi ne reintalnim sa discutam "experimentul", dc nu iese nimic, eu iti mai trimit o carte, pt tine, dc iese ceva, tu imi trimiti vreo 3 perechi de shosete siliconate
pt fii-mea, ca la Bz n-am gasit pe nicaieri. Ce zici, batem palme?![]()
Gata programul.
elara spune:
Teo, m-ai dat gata cu mancaciosul de Mihnea...wwwooowwwwwww
Bravoo.... Iata o mamica tare fericita...
Am trimis si legile pe mailul comun pt cine intereseaza
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca