Bucurii de sept-oct 2006 (156)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

completare, Monique, vezi ce shmecheroasa sunt? m-am imbracat special in negru ca sa nu vada nimeni sunculitza din dotare
daa, am 5 kg de dat jos, ca m-am ingrasat 2 de sarbatori, plus 3 dinainte. si asta numai de pe talie, burta, coapse

Felicitari lui Cosmi pt.reusita. Noi nu avem nici un progres. Ieri a stat toata ziua in chilotei si a facut pipi la olita si cand am venit noi cred ca nu s-a ma putut concentra si a dat cu pishu, l-a schimbat mama, apoi a dat si cu No.2 nu stiu ce sa ma mai fac cu el

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Lilina, sunt poze "moderat destrabalate", ca ati avut si copiii printre voi.
L-am recunoscut si pe sotul tau in poze, la fel de "rau" ca si tine. Pusca era incarcata?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Tanima_i2002, tu ce mai faci? Cum te mai descurci cu burtica? Ce face fetita din burtica?
Celelalte 2 gravidute: Cata14 si Ionica?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor!
Ma bucur ca ati raspuns la apel, astept s-o mai faca si alte mamici.
Gety, Maria ta e o papusa vie, are un par absolut superb!
Lilina, foarte faine pozele voastre, costumele sunt extraordinar de reusite si se vede ca v-ati distrat pe cinste.

Eu sunt foarte suparata. Maria se simte din ce in ce mai rau. Nu a inchis un ochi toata noaptea din cauza tusei, haraie la greu, mi-a spus Cristi ca de dimineata a aspirat-o si s-a speriat de ce a scos. Plus ca de dimineata a facut si febra 39. Sunt foarte speriata, sper sa nu se agraveze. Mi-e frica de o pneumonie. Acum cateva zile ne-a prins o ploaie atat de puternica, incat pana acasa a patruns apa prin costumasul ei de fas, desi fusese in carucior cu copertina trasa si sac de picioare pe deasupra. Totusi nu a intrat multa apa, doar zona de sub buric (care oricum era acoperita de pampers) era umeda. Nu stiu ce sa zic...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Lexi, ar trebui sa-i asculte un dr. plamanii cu stetoscopul. Altfel nu-ti dai seama ce poate fi, o raceala mai puternica sau altceva mai complicat.
Pana atunci, actioneaza si tu cu ce stii.

Maria cand a facut viroza aia pulmonara (si a fost la un pas de pneumonie), pe langa starea de rau generalizata, tusea din plamani, nu stiu cum sa-ti explic, parca se strangeau plamanii cand tusea si se auzea si un zgomot neplacut.

Multa sanatate Mariei.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Unde ati disparut cu toatele?

Acum ca-s si eu mai lejera cu munca...

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Ati servit copiilor pui cu smantana?
Mariei ii place foarte mult branza cu smantana si as incerca o diversificare.

Aveti vreo reteta gustoasa de pui cu smantana?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Lexi, multa sanatate Mariei! Eu zic sa mergeti la doctor, s-o asculte la plamani, sa va luati de-o grija.
Lilina, superbe pozele!!
Gety, bucatile de pui le poti fierbe cu niste legume alaturi, sa se imprumute aromele, le scoti intr-o craticioara si le dai un clocot cu niste smantana in care ai pus putina faina, cat sa se ingroase un pic sosul. Nu uita de sare si alte condimente.
Iar pentru adulti carnea de pui fiarta o tai cubulete si o amesteci cu smantana (sau smantana+lapte acru) in care ai pus niste hrean ras. Noua ne place foarte mult.

Mergi la inceput

Xandrutza, am googalit si eu dupa o reteta de pui, ca as prefera una cu cat mai putina prajeala (si cred ca deloc n-am sa prajesc). Am gasit una care e cu prajit carnea in unt.

Si ma intereseaza proportia smantana-faina.

Cata smantana si cata faina la 2 pulpe, sa zic, ca nu fac mai mult?
Si cate oua?

Si sa nu iasa prea "incarcata", sa nu cada greu la stomacelul Mariutei?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Gety, daca fierbi carnea in apa cu putin ulei eu cred ca e suficient; smantana eu o pun din ochi, sa zicem ca la 2 pulpe as pune un pahar de smantana si vreo doua lingurite pline varf cu faina, mie imi place cu sos mai mult. Oua nu folosesc.

Mergi la inceput