Bucurii de sept-oct 2006 (156)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Gety vazut cretulina ta mumoasa
Si i-ai raspuns dr.tale in legatura cu bb2, pe cand?

lilina dar ce sexy esti mey! Foarte frumoase costumele alese, dar si posesorii. Mi-a placut mult Vladone pisoiasul mic

of lexi, imi pare rau ca o supara asa tare tusea pe Maria. Sa o duceti la medic sa nu cumva sa aibe pneumonie, avand in vedere ca v-a prins acea ploaie. Multa sanatate!

princess parca ai descris-o pe Patri cand l-ai descris pe Rares cum face el kk-uta. Oricum e un pas inainte. Ea sta asa din motiv de frica, e tot timpul pe picor de plecare

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Pai si eu vreau cu mai mult sos. Cred ca am sa pun o cana de smantana cu 2-3 linguri de faina si nu mai pun oua. Cu mamaliguta, pentru ca ii place mult.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Ramomar, i-am spus ca m-a "simtit" ca stau in dubii cu proiectul bb2, si de asta m-a intrebat.
Pentru ca inca stau in dubii... Sper sa nu ma apuce 40 de ani cu dubiile astea.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleñia spune:

buna ziua dragele mele
lexi si eu sunt de parere ca ar trebui sa mergi cu maria la medic
gety am vazut cele doua poze ale mariei si e o scumpa
lilina am vazut si ale tale poze dar nu sunt chiar asa de destrabalate arati superiar piticul tau e un scump

Mergi la inceput

Buna, Elenia !

Eu plec acum de la servici, mai mult m-a enervat calc'ul asta, ca merge ca melcul!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna fetele...

Am intrat sa va anunt ca nu are meningita...asta e foarte bine, slava Domnului.
Analizlele sunt cat de cat bunicele....ceea ce insamna ca este stabil.

Am vazut si pozele...cu frumoasa Maria.
Lilina...mai terminat cu pozele..super tare!!

Va pup.

, mamica de Sebastian-Mihai

_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Buna tuturor!
Nu am mai intrat si citit aici de o vesnicie. Am apucat sa citesc doar paginile din acest capitol. Imi pare rau sa aud de copii bolnaviori.
Mexxa bine ca nu e meningita.
Lexi felicotari pt kg pierdute si sanatate Mariei.
Lilina, ff frumoase pozele!
Roxana #351;i Adriana voi la ce doctori mergeti? Pe Toma a inceput sa il doara genunchiul drept in toamna dupa o angina. Dar angina a fost tratata corect. Totusi a avut ceva dureri de genunchi, dar numai noaptea si ca niste junghiuri, ziua nu s-a plans. Apoi au disparut brusc iar saptamana trecuta au aparut iar. Tot asa, numai noaptea si apar brusc si dispar brusc, fara sa se umfle insa. Am fost la dr si am facut anlize, rezultatul il aflam marti. Si la noi se pune problema de artita sau purpura reumatoida, pt ca Toma a mai avut periodic niste bubite mici, pe care insa dr le-a considerat initial o alergie. Pe de alta parte acum facem o cura de calciu. Si asteptam rezultatele...
Gety eu la 2 pulpe cred ca as pune o linguritza de faina.. si smantana cat cuprinde.
In rest..sunt super prinsa cu copii, casa, serviciul...adica nimic nou ..
Sanatate va doresc!

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Remember us?

Lexi, gand la gand, chiar ma gandeam ca mai putin si e un an de cand nu am mai scris si ca ar trebui sa-mi fie rusine de asta. Nu numai ca nu am scris, dar nici de citit nu am citit.

In primul rand, Roxana, va tin pumnii sa nu se confirme diagnosticul. Stiu ce inseamna, nepotica mea a fost suspecta de asa ceva si am innebunit toata familia pana ni s-a infirmat.

In al doilea rand, Mexxa, ma bucur ca nu e meningita, doamne, ca m-am ingrozit cand am citit.

Trei: cate ceva despre noi ... Bogdan e un smecher, a ramas tot un Duracell ca si pana acum, parca bea energizant toata ziua. E destul de inaltut, exact nu stiu cat are, la kg stam cam prost - 12, mai avem scutec doar la somn, asta pt ca bea cam 1 l de lapte pe zi si e mereu plin scutecul, asa ca in graba nu cred ca scapam de el, poate la vara.
Cu mancatul suntem de groaza, carne nu manca aproape deloc, iar felurile de mancare pe care le accepta sunt foarte putine.
Bolnav nu a fost, a facut anul trecut varicela si dermatita atopica, dar de atunci nimic.
L-am inscris la gradi, din toamna, la program prelungit. Acum sta cu mama mea si cu bona, se inteleg foarte bine, nu am avut deloc probleme, dar adevarul e ca o stiu de cand eram eu copil.

Eu m-am adaptat foarte repede la servici, cu toate ca am schimbat total domeniul, inainte eram economista iar acum sunt consilier service. Colectivul e foarte fain, de gasca, ma duc cu placere la lucru. Avem tot felul de clienti, care mai de care, dar per ansamblu e ok, nu te poti plictisi.

Sa nu ma certati prea tare ca nu scriu si nu citesc, dar nu stiu cum sa ma impart cand ajung acasa. Si mai sunt si alte probleme pe langa asa ca de multe ori sunt fara chef de nimic.

Va pun cateva [url=¨http://www.webshots.com/user/flaviaramona¨]poze[/url] cu noi daca doriti sa ne vedeti.

In rest ce sa va zic, nu promit ca intru mai des ca nu vreau sa mint. Sanatate celor bolnaviori si multi pentru toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mexxa, ma bucur din suflet ca nu e vorba de meningita. Slava Domnului! Multa sanatate lui Sebi!
Monique, felicitari lui Cosmi pentru prima oara fara pampers. Noi mai avem o gramada pana acolo.

Va multumesc tuturor pentru sfaturi. Febra nu a mai facut de dimineata pana acum, sa vedem la noapte... In schimb are muci la greu, nu poate sa respire deloc si tuseste...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Flavia, ce ma bucur ca ai mai dat un semn! Ma bucur mult ca sunteti bine. Am vazut si pozele, foarte frumoase si m-am bucurat sa-i vad si pe Pufisori in unele dintre ele. Evident nu m-am putut abtine sa nu-mi admir ginerelul

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput