Bucurii de sept-oct 2006 (156)
Raspunsuri - Pagina 14
Roxana01 spune:
multumesc ca va interesati. substanta activa este clorhidrat de ranitidina (banuiesc ca este aceeasi cu ce ai gasit tu, Lexi). cat despre prafuri gen smecta, nu-mi sunt de ajutor, din pacate.
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=570270057734_14229559713&collid=19502908113.42874477613.1222433395146&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
tasia spune:
lullabay
La multi ani Multa sanatate si impliniri 

Fabi adora pestele, mai ales pangasius (il fac pane) si somon (la gratar) cateodata vrea peste gol fara nimic, fara paine sau legume. Oricum el mananca orice, carne sa aiba
Dimineata asa ma rezeste "mama, papa, aide papa" Si seara nu se baga in pat pana nu mananca ceva, eu ii dau iaurt sau lapte cu cereale deobicei eara. Stiu ca nu e bine sa manance inainte de culcare dar altfel nu-l conving sa mearga la nani. Cu toate astea nu e gras, are 14 kg, dar e super energic si consuma tot ce mananca
Anastasia, mamica de
Mario-Fabian (25.09.2006)
eunice78 spune:
Buna, fetelor!
Multumim pentru urari.
Am intrat pe fuga intrucat la noi la serviciu e jale, iar acasa e JALE. Ca sotzul e cu febra de 4 zile iar Toma e si el de ieri cu febra.
Am intrat doar sa urez sanatate bolnaviorilor si sa va spun ca noua ne-au venit partial rezultatele, dupa masa ma duc la doctor dupa restul de rezultate. Cert este ca ne-a iesit Giardia si e posibil ca durerile de genunchi sa fie de la paraziti, intrucat cica de la paraziti poti avea dureri musculare/articulare (habar nu aveam de chestia asta). Sper sa fie asa. Roxana, voi ati facut coproparazitologicul, sau la voi oricum e clar diagnosticul? Desi am inteles ca se intampla ca Giardia sa nu iasa la copro. Dar ne-a iesit la analizele de sange.
Singura chestie pe care am retinut-o e ca ati intrebat de Vigantol: noi luam in fiecare zi, in lunile cu r, cate 2 picaturi. Dar baietzii mei sunt blonzi si mereu au avut chestia asta cu asimilatul mai greu al vit D.
Multa sanatate va doresc!
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Buna fetele, azi am avut treaba de facut, nu am apucat sa intru...
La multi ani Lulla, sanatate, fericire si impliniri!! 

Eni, multa sanatate alor tai! Si sper sa fie ok la job, pana la urma.
Flavia, la fel si tie iti doresc sa nu ai probleme la job. De fapt, nu doresc nimanui asa ceva!
Roxana, multa sanatate Dariei, sper sa rezolvi problema cu ranitidina.
Cristina, ma bucur ca ati scapat de pete.
Mira, multumesc pentru atentionare, vad ca a facut Narci no.2, chiar la olita, doar azi inca nu a facut; totusi, parca mai reticenta, ca de obicei.
Tasia, suna fain si reteta data de tine. O sa incerc, cand am timp, sa-ti scriu retete cu praji cu gem; eu mai pun la o praji gen negresa.
Sper sa revin...
ramomar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrix Ramo, deci asa o pacalesti pe Patri cu pestele! al meu e mare mancator de peste de unde si pana unde nu stiu ca noi nu prea ne omoram! in schimb nu mananca mamaliga! i-am facut si asa amestecata cu unt, branza, ou apoi facute mingiutze mici pe farfurie si mai mult de 3 n-am reusit niciodata sa-i dau! la fel si gris-ul sau supa de pui cu galusti! sa nu le vada! varza, fasole i-am dat si ii dau! are momente cand manaca are momente cand nu! eu niciodata nu l-am fortat cu mancarea! daca nu i-a placut sua nu a vrut i-am dat altceva! ma bucur ca nu sta nemancat, efectiv vine si-mi zice ca ii e foame! ca nu-i place ce-i dua eu, isi alege altceva, dar important e ca mananca! Roxana Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! ![]() |
Roxana draga
nu o pacalesc cu pestele pentru ca il manaca bine si gol, dar cu mamaliga ii place cel mai mult***************************************************
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006) ***************************************************
ramomar spune:
lilina super interesant site-ul despre calorii
Ce bine ca ai grija si de noi! ![]()
eni multa sanatate copilasilor si sotului!
tasia eu am o reteta buna de chec, dar e acasa. Daca apuc azi sa intru ti-o dau, daca nu sper sa nu uit sa mi-o notez si ti-o dau maine.
xan tin pumnii sa nu se constipe Narci! dar pipi mai face pe ea? ![]()
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
xandrutza_76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramomar xan tin pumnii sa nu se constipe Narci! dar pipi mai face pe ea? *************************************************** Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006) *************************************************** |
Ieri nu, azi da

Mergem inainte, ii pun pampers doar la somn. Sar`na!
xandrutza_76 spune:
Tasia, uite o reteta de tarta cu magiun de prune, facuta de Monique_new (are si poza in album Moni, cu tarta). Banuiesc ca poti pune si alt fel de gem...
"TARTAAA cu magiun de prune
Ingrediente: 300 gr faina, 200 gr unt, 100 gr nuci macinate, 100 gr zahar, 3 plicuri zahar vanilat, 3 galbenusuri, 1 ou intreg.
Faina + zaharul + zaharul vanilat+galbenusurile+ untul se amesteca pana devin un aluat potrivit de moale dupa care sa da 1 h la frigider.
3/4 din aluat se intinde o foaie si se aseaza intr-o tava tapetata cu unt si faina( eu am folosit o tava de tarta dar nu f mare). Deasupra se pune magiunul de prune + nuca pisata. Restul de aluat se taie fasii astfel incat se obtine un gratar. Deasupra se unge cu ou si se baga la cuptor circa 30-35 minute."
tasia spune:
xandrutza_76 multumesc
cred ca o sa fac maine tarta, azi am mancat crema de zahar ars (doar asta imi iese si stiu sa fac)
Mi-am propus sa invat si eu macar cateva retete de dulciuri
. Mancare fac aproape orice, la dulciuri insa nu prea ma pricep. Plus ca de multe ori am incercat, nu mi-au iesit bine si m-am descurajat. Asa ca fac crema mea de zahar ars, cand vreau ceva dule de casa
In farfurie, peste ea pun fisca la tub si ciocolata din rasnita, asa aduce mai mult a prajitura ![]()
ramomar daca nu uiti pune si tu reteta pe care o ai, fac un folder cu retete pe care vreau sa le testez 
Anastasia, mamica de
Mario-Fabian (25.09.2006)
ramomar spune:
neatza,
pt toata lumea!
tasia uite aici reteta de chec:
Ingrediente: 8 oua, chiar 10 daca e tava mai mare (tava de chec, cozonac), 500gr zahar, 2 vanilii, 500gr faina, un pahar normal cu apa (nici mic, nici mare)si un pahar ulei (acelasi pahar)
Mod de preparare: se despart ouale, albusurile se bat spuma cu zaharul, vaniliile si un praf sare. Cand sunt batute bine se adauga galbenusurile, faina, uleiul si putin bicarbonat stins cu otet. Se omogenizeaza si se adauga apoi dupa preferinta: nuci prajite, stafide sau visine.
Daca vrei sa iasa colorat, pui jumate din compozitie in tava si in cealalta jumatate adaugi o lingura- doua de cacao, omogenizezi bine, iar apoi o pui peste jumatatea din tava. Iese foarte frumos asa amestecat, jumate galben, jumate maro.
Pofta mare!![]()
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)