Bucurii de sept-oct 2006 (156)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

xandrutza Si eu fac paste cu somon, iar Fabi le devoreaza , si cele cu ton si masline verzi ii plac mult. Pe cele cu somon, le fac cam asa cum a spus si beatrix. Dar in tigaie pun unt la calit, peste putina ceapa taiata marun apoi somonul afumat taiat fashii, dupa 3-4 minute adaog condimente (eu pun oregano, piper alb, busuioc si marar uscat) Si gata

Apropo de retete, daca stiti voi, o reteta de ceva chec, peste care sa pun gem. Am multe borcane de gemuri de la soacra. Multumesc Eu nu prea fac dulciuri, stiu sa fac crema de zahar ars pe cre o fac mereu

ramomar dar eu am mai intrat pe aici in ultima perioada , probabil sunt mai invizibila pentru ca intradevar intru rar

roxana Imi pare rau ca trebuie sa treci prin aceste momente grele. Ma gandesc ca ar fi mai bine sa apelezi la un doctor pediatru care sa vina la voi acasa, pe care sa-l poti suna la orice ora, ori de cate ori ai nevoie. Mai ales acum cand esti cu ambii copii bolnaviori si esti singura cu ei acasa. Si sa eviti cozile mari de la cabinet. Ai grija de tine, e important sa fii odihnita si sanatoasa

flavia_ramona noi de 2 ori am facut analizele pana acum doar ca sa stau eu linistita, chiar daca Fabi mananca de toate.

Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! !

Gata, nu mai are DAria nici eruptia!

REvin...nu ma mai lasa!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

-luta este gata, deci, va astept!

tasia, da stiu ca ai aparut pe aici in ultimul timp si ma bucur , dar ieri nu ai fost prezenta asa ca te-am nominalizat
flavia nasol cu,,, criza asta, peste tot auzi doar de disponibilizari si chiar micsorari de salarii. Eu cred ca unii patroni, chiar daca nu sunt asa "loviti" de criza profita din plin de pe urmele ei.
Nu manaca Bogdi nici in mamaliga pestele? eu asa i-l servesc Patriciei si atunci nu il refuza. In mamaliga pun o lingura de samantana si apoi pestele desfacut bucatele mici (ea este fan stiuca sau crap, astia nu au un miros si gust asa proeminet ca si cei de ocean)
Mda si eu o admir pe Cristina pentru rabdarea de care da dovada si pentru ceea ce pune in practica cu,,, copilasii ei
Mira tare simpatic David la frizerie. Deci voi nu o sa aveti probleme la frizer, va sta cuminte, fara mari proteste sau chiar urlete. cat despre poze, eu tot le astept
De Andra(eloise) nu mai stitii nimic? sper ca sunt bine si sanatosi

pupici

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

lullabay LA MULTI ANI! mult noroc, fericire si multe impliniri!

iote Cristina ca am dat amandoua cafeaua! Ce bine ca a scapat Daria de eruptie!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza

La multi ani Lulla ! Sanatate, noroc si bani !

eu am innebunit in ultima vreme cu numaratul caloriilor, nu am crezut vreodata ca o sa fac asta...adica nu am rabdare de felul meu, dar acum am descoperit un site un iti poti pune in meniul tau tot ce mananci sa vezi cate calorii manaci pe zi
e super tare
www.calorii.oneden.com
dai cu cautare pe ce anume mananci si scrii ce gramaj si iti da cate calorii are, fibre, glucide etc
iti poti calcula si nr,.de calorii pe care ai voie sa-l consumi pe zi, in functie de greutate, inaltime, sex si varsta
la mine e cam 1240 pe zi ca sa slabesc 500 gr pe saptamana si 1450 ca sa ma mentin
formula lui Harris Benedict: mai intii BMR-ul si apoi necesarul zilnic in fct de stilul de viata:

"The Harris Benedict Calorie Needs Formula for Women

* First, calculate your BMR according to this formula:
655 + (9.6 x weight in kilos) + (1.8 x height in centimetres) - (4.7 x age in yrs)
* To Calculate your total calorie needs, multiply your BMR by the appropriate activity multiplier:

Activity Multiplier

* If you are sedentary (little or no exercise, desk job) multiply BMR by 1.2
* If you are lightly active (light exercise/sports 1-3 days per week) multiply your BMR by 1.375
* If you are mod. active (moderate exercise/sports 3-5 days per week) multiply your BMR by 1.55
* If you take heavy exercise (hard exercise/sports 6-7 days per week) multiply your BMR by 1.725"

succes

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

neata fetelor!

nu pot sa stau mult, ca victor plange in dormitor. dar am o rugaminte pt cele care locuiesc in strainatate. fetelor, dariei trebuie sa-i dau ranitidina de 2 ori/ zi, cate jumate de pastila, ca sa-i protejez stomacul de antiiflamatoarele pe care i le dau zilnic timp indelungat. probl este ca aici ranitidina asta se gaseste doar comprimate, iar daria nu le ia si pace. cu greu reusesc s-o pacalesc sa i le bag in mancare, dar imediat vomita tot ce a mancat. e clar ca nu reusesc sub nici o forma sa-i protejez stomacul. acum deja este reticenta la tot ce mananca, sa nu fie pastila acolo.

rugamintea mea este sa vedeti voi daca in tara in care locuiti exista echivalentul ranitidinei, dar in forma de sirop, ca sa poata sa-l ia si un copil de 2 ani. ca altfel nu stiu ce sa mai fac sa nu-i nenorocesc si stomacul.

va multumesc mult

www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=570270057734_14229559713&collid=19502908113.42874477613.1222433395146&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Neatza!

Lullabay, la multi ani cu sanatate, fericire, bucurii, numai succese si impliniri!

Roxana, notat! sper sa rezolv pana deseara si vin si-ti spun ce alternative sunt aici!
Lilina, fain site-ul! 1817 cal/zi daca iau in considerare ca fac sport o data pe spatamana si 1586 fara sport!
Cristina, ma bucur ca Daria a scapat d epete si ca sunteti bine!
Tasia, nu stiu reteta dar intra pe culinar.ro ca singur gasesti acolo retete faine, usoare! inca au si poze cu pasii de trebuie facuti! e aproape imposibil de gresit! eu de acolo ma mai inspir!
Flavia, succes si bafta sa treceti cu bine si repede peste problemele crizei!
Ramo, deci asa o pacalesti pe Patri cu pestele! al meu e mare mancator de peste de unde si pana unde nu stiu ca noi nu prea ne omoram! in schimb nu mananca mamaliga! i-am facut si asa amestecata cu unt, branza, ou apoi facute mingiutze mici pe farfurie si mai mult de 3 n-am reusit niciodata sa-i dau! la fel si gris-ul sau supa de pui cu galusti! sa nu le vada!
varza, fasole i-am dat si ii dau! are momente cand manaca are momente cand nu! eu niciodata nu l-am fortat cu mancarea! daca nu i-a placut sua nu a vrut i-am dat altceva! ma bucur ca nu sta nemancat, efectiv vine si-mi zice ca ii e foame! ca nu-i place ce-i dua eu, isi alege altceva, dar important e ca mananca!

Roxana
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Roxana, zi-mi te rog care e substanta activa a ranitidinei, sa vad daca gasesc ceva pe aici.
Lilina, interesant link, multumesc. . Mi-am calculat si eu necesarul zilnic, 1882 de calorii, dar eu nu depasesc 1000-1200 de calorii zilnic, deci stau bine.
Eu sunt ca batuta, am luat viroza de la Maria si ma dor toti muschii, ma doare in gat, nasul e infundat...of, of, mai, mai.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Roxana (lullabay) la multi ani fericiti, multe bucurii si mai ales multa sanatate!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Roxana01, m-am uitat pe site-ul unei farmacii de unde mai cumpar si eu una-alta. Am gasit niste praf gen smecta pentru refacerea florei dar nu cred ca asa ceva iti trebuie. Din pacate ceea ce au pe baza de ranitidinhydrochlorid sunt numai pastile. Nu stiu daca asta e substanta activa a ranitidinei, presupun ca da.

Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput