Bucurii de sept-oct 2006 (156)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Sandra, nu mai fii suparata, cine stie ce s-o fi intamplat.
Mai spune-ne ce fac gargarita si ginerelul!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Roxana, pai poate ar fi cazul sa asculti de sot si in afara de cele necesare lui Victor, lasa hainele, lasa calcatul ca nu arde! pot sa mai astepte o zi!
imi pare rau ca v-ati raciti toti! sper sa fie sufient sangele sa nu mai fie nevoie de alta intepatura si sa iasa bine rezultatul! insanatosire grabnica!
apropos, de antibiotice, nu uitati sa le dati ceva si pt flora sa nu le-o distruga!

xandrutza, le-am facut foar rapid ca ii pusesem initial si lui varza pe care mi-a refuzat-o! si-a luat din frigider somon! am pus o mana de paste la fiert repede, somonul l-am taiat bucati si pus in tigaie fara nimic, calit un pic pe o parte si pe alta, presarat un pic d emarar, luat tigaia d epe foc, pus 3 linguri de smantana, amestesteci si apoi amestecat cu pastele fierte si asta a fost tot! felicitari pt cerut olitza! succes in continuare!

Roxana
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Roxana, va doresc multa sanatate! Si putere, sa treceti peste perioada asta grea!
Beatrix, dar e faina reteta, o sa fac si eu cat de curand. Multumim pentru felicitari si incurajari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Multumesc celor care mi-ati raspuns sau celor care m-ati incurajat.

Beatrix ai fost tare cu oalele tale! Si eu ma gandeam tot la mancare. Apropo de asta, am gatit varza cu carne si a mancat copilu de nu mai putea, eu i-am dat si fasole, voi le dati?

Analize de sange am facut de mai multe ori cand era racit, pediatra mea nu da antibiotic decat in urma analizei de sange care spune clar daca e infectie sau nu, in spital la fel i-a facut, desi avea febra mare si simptome de infectie, pana nu i-au iesit analizele nu i-a dat. Recoltare din degetut, nu plange deloc.

Roxana imi pare rau ca va confruntati cu atatea probleme, lasa ca treceti voi odata peste toate. Sanatate multa!

Xan cand am inceput cu olita David s-a constipat o perioada, sa nu te sperii daca o sa ajunga in fata olitei si n-o sa poata face no2, e din cauza obisnuintei in pampers.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Mira eu ii dau fasole Patricie si manaca cu placere; varza am incercat, dar pe asta o refuza.
Si Patri s-a constipat cand a renuntat la pampers. Voi cum ati scapata de constipatie? desi acum e ok, are zile cand tot nu-l lasa.

Andra imi pare rau ca nu a intrat alexutza in posesia cadoului de la noi Daca vorbesti cu ea azi sa ne spui si noua ce mai face!

Of Roxana, multa sanatate va doresc. Chiar asa incearca si tu sa te odihnesti putin, cu toate treburile si supararile o sa ajungi tot mai epuizata. Gandeste-te la puisorii tai ca au nevoie de tine.

xan, felicitari Narcisei! poate scapati mai repede de pisu in pantaloni decat ai fi sperat.

Moni
itzyyyyyyysor
Sephora
lilina
Crisnemes
eunice
tasia
mexxa
GETY
AlinaM
lullabay
gabitzica
flavia (iar ai disparut?!)
lakioana
pufymic
mephala
cata, cum decurge sarcina?

ia treceti aici!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

M-am dus zilele trecute la frizerie sa ma tund, nu aveam cu cine sa-l las, zic il iau cu mine da ce ma fac daca nu sta, ori va vrea sa plece ori va plange ca nu-i place postura... vreo cateva zile am amanat, apoi l-am luat cu mine, il asez pe scaun, sta omu' cuminte vreo 5 min si apoi incepe sa tipe ca vrea si el sa se tunda, m-a terminat ca el vrea si gata, abia l-am scos din frizerie fara sa-l tund, nu de alta dar avea 3 nitze de par, ce sa-i mai tund.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Ramo nu prea am mai facut poze, o sa caut cateva.

Constipatia lui David a fost trecatoare, se inhiba cand se aseza pe olita fiind obisnuit cu pampersul, cateva zile a durat. El mananca portocale multe si bea ceai cu lamaie si miere la greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

prezent

eu sunt la serviciu, cu treaba, nimic nou, Vlad are acelesi toane, chiar ma gandesc cu groaza ca o sa fie copilasul meu din ce in ce mai greu de strunit, asta e, sanatos sa fie, ca ne descurcam noi

am inceput sa ne interesam si noi de gradinite, avem mai multe optiuni, aproape de casa, dar sa vedem unde avem "intrare"

va pup si va doresc o zi buna si multa sanatate celor bolnaviori

Mira

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ramo, nu am disparut, doar ca la servici nu sunt vesti bune, ne-a lovit criza si asta e, trebe sa acceptam unele masuri mai nasoale.

Tasia, si noi am facut ceva analize de sange la un an, dar recoltate din degetel. de at8unci nu am mai facut decat niste analize copro, asta pt ca l-am suspectat de viermisori cum nu mancamai nimic si nici nu se prinde de el ceva.

Cristina, de bota nu aud decat de la bunamea de la Bihor , m-ai facut sa rad. Si Bogdi a avut roseola, a debutat cu febra mare 3 zile, apoi pete rosii 2 zile si gata. Bine ca nu a mai facut febra.

Mirabela, la un moment dat am fost la neuropsihiatrie infantila cu Bogdi, pt ca clipea foarte des si nu gaseam cauza. Stand de vorba cu doctorita de acolo am ajuns si la alte chestii legate de copii, printre altele cele legate de controlul sfincterian. Ea imi spunea ca baietii isi dezvolta controlul sfincterian mai tarziu decat fetitele si zicea ca media este intre 2,5 si 3 ani. Unii depasesc si 3 ani, dar mai rar. Ea era de parere ca in momentul in care vrem sa renuntam la scutec sa renuntam de tot din prima. Zicea ca ei nu pot sa inteleaga de ce cand fac pipi la olita sunt baieti destui de mari pt a fi fara scutec, dar cand se culca nu mai sunt destul de mari. Nu stiu daca m-am exprimat bine, dar cred ca intelegi ce vreau sa zic. Eu de exemplu nu am renuntat la scutec decat peste zi, la somn il folosim, dar nu pot renunta ca nu am nervi sa ma trezesc de 5 ori pe noapte sa-i schimb hainele ca e ud, la cat pisu face el inca noaptea.

Roxana, of Doamne, multa putere iti doresc si sa va faceti bine repede toti, iar analizele sa iasa bine.

Adina si io incerc sa-l invat pe Bogdi ca si tine, uneori insa este si el cam agresiv si mie nu imi place. Eu cred ca nu gresesti cu nimic in ce-i inveti tu.

Fetelor, Cristina nu numai in a scrie e buna ci si in practica, are o rabdare de otel, io nu stiu cum poate. Am vazut-o cum reactioneaza si tare bine ar fi sa pot fi si eu asa uneori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Lexi, ma bucur ca e mai bine Maria.

Beatrix, interesanta reteta de paste cu somon, numa ca Bogdi nu mananca peste. Poate o fac pentru noi intr-o zi.

Eu am noroc ca imi face mami de mancare cam o data sau de doua ori pe saptamana si io mai fac doar mamaligutza sau chestii cerute de Bogdi. La sfarsit de saptamana gatesc insa mai mult.

Cred ca am mai vrut sa scriu cuiva da am uitat. Revin mai tarziu daca mai pot.

Mergi la inceput