Bucurii de sept-oct 2006 (156)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna dimineatza!

Cafelutza, ceaiul si fresh-ul va asteapta!

Lexi, ma bucur ca sunteti mai bine! nu te mai stresa, ca doar i-ai dat antibiotic dupa 5 zile, deci probabil era nevoie in casul ei!
Cristina, sa treceti repede si usor peste roseola! vladut nu poate sa o ia?
Adina, nici eu nu i-am facut nici o analiza lui Eric de cand a iesit din maternitate! pediatra lui gandeste la fel ca doctorul tau! sper sa nici nu fie nevoie!
Gety, am uitat sa-ti raspund la o intrebare! nu l-am tuns la coafor! l-am tuns in vara cu masina si de atunci a tot crescut! in ultimele poze era dupa baie de ii statea asa si cred ca si umbra din spate i-a dat un pic de contur!

pup si o zi minunata!

Roxana
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

no, ca am dat si eu si cristina si mirabela cafeaua! e de ajuns pt toata ziua!

Mirabela, eu va tin pumnii sa nu fie nimic si sa se rezolve de la sine cat mai curand! cel mai nasol e ca stai ingrijorata ca n-ai nici un raspuns clar si nu stii ce sa faci! asta m-i se pare cel mai greu!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,
ce de cafea am baut in dimineata asta! harnicutele!

lexi ma bucur ca este mai bine Maria!
Cristina esti simpatica cum il provoci tu pe Vladut la joaca. Cam la fel fac si eu cu Patri cand sta linistita, desi cred ca pe masura ce cresc le trebuie si lor putin timp de "relax"
Ma bucur ca Daria nu mai face febra! hai ca mai e un pic si te trezesti cu doi copilasi mari
Mira ceva poze cu frumuselul tau nu ne arati?
beatrix ce ai gatit bun ieri? ziceai ca-ti dau oalele in fiert!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

beatrix ce ai gatit bun ieri? ziceai ca-ti dau oalele in fiert! [/b][/font=Comic Sans MS][/brown]

Ramo,
da da, am gatit niste motorina bio! vrei retea?
ieri faceam reactii in laborator si eu asa vorbesc de reactoarele mele, ca si chimia asta tot un fel de bucatarie e!

iar acum serios, aseara acasa am facut varza a la cluj pt noi si lui eric paste cu somon afumat!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrix

beatrix ce ai gatit bun ieri? ziceai ca-ti dau oalele in fiert!

Ramo,
da da, am gatit niste motorina bio! vrei retea?
ieri faceam reactii in laborator si eu asa vorbesc de reactoarele mele, ca si chimia asta tot un fel de bucatarie e!

iar acum serios, aseara acasa am facut varza a la cluj pt noi si lui eric paste cu somon afumat!

Roxana

hai ca-i buna!
vezi mey Roxana cum ma induci tu pe mine in eroare, mie imi curgeau balele aici gandindu-ma la ce macarica buna faci tu acolo, de-ti dau oalele in foc si cand colo tu prepari motorina (PS Nu vreau reteta, ca m-as uita la ea ca la avioane) !

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006) [/font=Comic Sans MS]
***************************************************[/brown][/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi! Vin la cafea, multumesc pentru tratatie Cristina, Mira si Beatrix!
Mira, sper sa gasiti un raspuns la ceea ce va intereseaza, poate chiar la un al treilea doctor, la care ai spus ca ai vrea sa mergi. Uneori instinctul matern e mai bun decat ceea ce zic doctorii, e bine sa insisti si sa ceri explicatii detaliate. Poate nu-i nimic grav dar paza buna... Va tin pumnii!
Cristina, pupici micutei Daria! Sa scape repede de pete. Vladut cum e?
Beatrix, era sa zic si eu ca Ramo, yummy la papica, dar cand am citit raspunsul tau am izbucnit in ras Ca veni vorba, cum ai facut pastele pentru Eric?
Lexi, sanatate Mariei! Sper sa-si revina cu antibioticul. Asa am procedat si noi, am asteptat cateva zile, dar cand am introdus antibioticul imediat s-a pus pe picioare Narcisa. Multumim pentru felicitari!
Adina, cum a iesit supica?
Nu mai retin cine a intrebat, noi nu i-am facut analize Narcisei, desi am fost tentati; totusi, am vrea sa-i facem un set de teste, sa vedem cum sta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Edit, ca nu stiu ce s-a intamplat de mi-a luat mesajul de doua ori...
Oricum, vroiam sa va spun, sper sa nu fie o pura intamplare, dimineata Narcisa a spus din proprie intiativa pisu, si a umplut olita; mai devreme am prins si un no.2 micut... Acum s-a cerut iar, dar inca nu a facut nimic... Continuam!

Sandra, cine stie ce s-o fi intamplat cu coletul, poate nu or fi anuntat-o pe Alexutza de la posta de acolo sa-si ridice coletul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Adina, multumesc pentru lamuririle legate de sederea in Germania.
Maria e spre bine, Doamne ajuta s-o tina.
Alte noutati momentan nu avem, dar va citesc

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Eu sunt suparata .
Am gasit ieri in cutia postala mandatul trimis alexutzei cu RETUR.
Asta ce inseamna, ca nu l-a ridicat si posta mi l-a returnat? Sper sa ajung azi la posta, dar inainte trebuie sa vb cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

mai ca nu-mi vine sa scriu, ca vad ca multi copilasi care erau bolnaviori sunt pe drumul cel bun si aerul este relaxat pe forum. si, hop si eu cu ale mele probleme. dar vreau sa va multumesc pt urari, le-am citit pe toate.

vestile nu sunt tocmai bune. ieri am facut si analiza ce mai lipsea (eu si inca 2 asistente o tineam pe daria si alta ii cauta vena). in final vena s-a "colmatat", cel putin asa am auzit-o pe asistenta spunand, asa incat a luat f putin sange, care nu era sigur ca ajunge dar nu a mai incercat. doamne ajuta sa ajunga. daria nu era asa de speriata inainte, dar acum, dupa atatia medici si analize, e ingrozita. plus ca acum tuseste in continuu, face febra si nu mananca deloc. iar eu trebuie sa-i dau augmentin si nurofen si ranitidina si le vomita pe toate. in plus e ffff maraita, se vaita mai mult, se plimba fara rost prin casa, abia tinandu-se pe picioare. ma doare sufletul cand o vad.

si ca sa fie tacamul complet, victor a luat si el tusea si mucisorii. asa ca imi tuseste si el. am fost la medic dimineata si erau vreo 20 de copii la un medic, asa ca am plecat. nu stiu, poate ma duc mai tarziu, ca tr sa-i dea si lui tratam.

ah, nu v-am spus: tusesc si eu, am nasul infundat si ma doare ficatul de vreo 3 zile de abia pot sa stau dreapta.

offf, sper sa mai treaca o data cosmarul asta, ca nu mai pot. ma si cert cu al meu, ca suntem amandoi iritati si obositi. vb azi cu el la tel si ii spuneam ca m-am dus degeaba la doctor si ca sunt obosita si el imi zice ca, lasa, ca ma duc acasa si ma odihnesc. am innebunit! acasa tr sa ii fac lui victor marul la blender, sa il fac sa manance, sa-i fac supa, sa spal vasele, sa fierb biberoanele, sa spal si sa intind rufele si sa calc. plus sa ma joc cu victor, care are nevoie de atentie. si sotul meu imi spunea ca ce bine de mine ca ma duc acasa si ma odihnesc. asta pana sa il imbrac iar pe victor sa merg iar la medic cu el.

hai ca parca sunt o moara stricata. va tin la curent cu noutatile, sper sa mai am si vesti bune

www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=570270057734_14229559713&collid=19502908113.42874477613.1222433395146&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

Mergi la inceput