Bucurii de sept-oct 2006 (156)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Zina am vazut Minimartieni si Centrum junior cu diverse arome care se sug, trebuie avut grija sa nu le inghita, eu i-am luat o folie cu 15 buc dar nu mai stiu firma am sa ma uit acasa si o sa-ti spun.

Beatrix noi nu mai avem pampers din august, am mai povestit, i-am scos ziua pampersul si dupa cateva zile nu a vrut sa mai auda de el nici noaptea. La noi a fost foarte rapida despartirea, pur si simplu s-a saturat si a vazut ca e mai confortabil in chilotei. Noaptea nu face decat daca-l trezesc eu, pe la 2 mi-am facut un obicei pt ca se foia, daca nu-l trezesc se tine pana dimineata. Afara la fel nu face niciodata, foarte rar se intampla sa ceara.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Multa sanatate Mariei si Dariutzei dar si celorlalti bolnaviori.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

Multumesc mamicilor pentru raspunsuri

Ramona, eu i-am dat cam o saptamana Humana Milchzucker si de atunci nu am mai avut probleme niciodata.

Mirabela, eu nu m-am stresat prea tare ca se scapa cu pipi pe el, cum ti-am zis eu am asociat cu faptul ca am incercat sa-l decalotez. Acum am revenit la normal (a durat cam 2 sapt la noi), chiar ma gandesc sa-i scot si pampersul de noapte. Ceea ce spune Beatrix cu urcatul pe scara cred ca am citit si eu undeva si mi se pare logic.

Tasia, medicul de familie nu ne-a recomandat niciodata analize, a zis ca nu are rost sa-l chinuim sa-i ia sange. Mai sunt mamici care nu au facut analize copiilor?

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Mirabela, stiu ca ati scapat de pampers! eu ma gandeam ca poate mai scapa picaturi cateodata ca poate nu e dezvoltat total si complet controlul sficterului ceea ce ar fi normal dupa cei de aici! eu vad si la mine, scuze de ex. dar fac pipi si cand sa ma ridic desi am terminat uneori am o senzatie ca si cand as mai face nu stiu cum sa mùa explic! daca nu sunt grabita ma asez iar si fac 2-3 stropi, daca ma grabesc plec dar pot controla sa nu scap cei 2-3 stropi in chiloti! ma gandesc ca ei fiind mici nu pot face inca asta!
ma mai gandesc si la faza ca poate scapa cand face efort, la joaca, alearga ca atunci nu mai constientizeaza ca trebe sa tina! el zice ca nu vrea sa faca ca sa nu se opreasca din activitate doar pt a face pipi!
eu iti dai seama ca sper din tot sufletul sa fie totul ok cu David! poate sa deschizi un subiect separat la parintii intreaba! e bine ca i-ai facut controalele si ca totul e ok! eu sunt si mai optimista din felul meu si ma gandesc la tot felul de explicatii doar sa nu ma gandesc la ce e mai rau!
nu te supara pe mine ca mi-am dat cu presupusul!

fug la oale ca-mi dua in fiert!

Roxana
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Daria e bine, de aseara n-a mai facut febra si azi i-a aparut o eruptie. Dr a zis ca e probabil vorba de roseola. Eu is usurata, evident

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Merci fetelor pt opiniile voastre!

Festina, nici noi n-am facut niciodata analize, eu am un doctor genul: daca arata bine copilul, de ce sa-l mai intzep cu acul? Desi si eu as fi f. curioasa sa stiu daca isi iau toate cele necesare din alimentatzie, ai mei fiind cam pretentziosi, mai ales cand e vorba de mancaruri sanatoase.

Acum tocmai am terminat o supa crema de legume cu piept de pui, sunt curioasa ...

Cristina, m-ai cam speriat cu prietenul tau, iti scriu pm diseara.

Pe mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Adina, imi pare rau ca nu ai gasit cum sa modifici semnatura, mai cauta, e in josul paginii, oarecum centrat si nu e un buton "Alte optiuni", doar scrie "Alte optiuni" si poti da click pe semnul + din dreptul sau.
Cat despre copiii tai, nu-ti face griji, eu le-as fi replicat acelor parinti mandri de odraslele batause ca eu imi educ copilul sa fie civilizat si ca in viata ai mai mult succes daca esti civilizat decat daca dai cu pumnul. Asa ca tu procedezi foarte corect!
Vroiam sa te intreb, ca stiu ca mama ta vine des la tine, mai exista interdictia aceea cum ca daca vine cineva in vizita la tine nu are voie sa stea mai mult de 3 luni? Eu am nevoie sa vina scoru-meu pe la noi dar sa stea vreo 4-5 luni si nu stiu daca are voie sa stea atat.
Cristina, multa sanatate Dariei!
Xandrutza, e un mare pas inainte daca a facut la olita, chiar si cu chiloteii pe ea. Felicitari! Cred ca noi vom ramane ultima Bucurie in pampers.
Maria e ceva mai bine, dupa o saptamana in care Serul fiziologic, Sinupretul, Vibrocilul si Panadolul au fost apa de ploaie, am hotarat sa trecem pe Augmentin. Avea secretii numai cu puroi de vreo 5 zile incoace si nu cedau sub nicio forma, asa ca pana la urma Cristi a zis ca ii da Augmentin. Deja se simte o imbunatatire, nu i se mai infunda nasul asa des, nu mai tuseste asa mult...Doamne ajuta. Nu mi-a suras mie ideea cu antibioticul dar se pare ca fara el mai trageam cine stie cat.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

lexi, nu m-am exprimat clar, am vrut sa scriu ca inainte sa-mi dai tu acele explicatzii facusem totzi pasii , doar de butonul acela cu optziuile nu dadusem, acum e "Alles klar!", merci.

Acum nu mai e valabila acea restrictzie, socrul tau poate sta linistit atat cat doreste, insa ar fi bine sa aiba asigurare medicala, ajunge cea facuta in Ro, nu stii niciodata ce se intampla. Ma bucur ca primitzi ajutor, mai poti iesi seara si tu singura cu sotzul . Poate in cazul asta chiar numai cu antibiotic s-a putut rezolva, pupici Mariei!

Cristina, ai mai trecut de-un hop, catziva ani trebuie sa mai tragem cu bolile astea, apoi nu vor mai fi asa sensibili copilasii nostri. Multa sanatate si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza!

Daria e plina de pete rosii, parca-s mai evidente decat erau ieri. Slava Domnului ca nu mai are febra. Insa e tare suparata, se enerveaza din orice, cred ca de la dinti, are gingiuta de sus tare inflamata. Chiar imi aminteam azi, Adina, cand la baietii nostri le ieseau dintii ca tu ziceai ca ai 2 seturi si te compatimeam. Si ma gandeam eu azi oare cum e mai bine, sa ai 2 seturi de dinti odata sau 2 unul dupa altul Vladut saracu' e cam frustrat, ca stau atata cu Daria s-o linistesc. Inca rezista bine, e doar plictisit si mai putin activ ca de obicei. Sper sa nu-l afecteze prea mult. Eu nu ma simt prea bine cand il vad mai linistit, poate ca-l stiu ca nu e firea lui sa fie asa. O prietena de-a mea cand vede cum incerc sa-l provoc la joaca cand sta linistit zice ca nu-s normala ca nu-l las in pace. Dar nu pot sa-l vad asa cuminte.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Neata, va ofer o cafea calda!

Festina la noi dureaza de cateva luni treaba asta...

Beatrix cum sa ma supar daca eu am intrebat, asta astept de la voi. Eu am facut completari pentru a-ti face o idee mai clara. Despre testul cu scara l-am facut inainte de a incepe operatiunea si a fost ok, culmea este ca doar eu ma gandesc la faza cu controlul sficterian, cei 2 medici la care am fost au gasit alte explicatii (foarte important a fost ca el a avut control ziua si noaptea are si acum)... poate o sa merg si la al 3lea dr sa ma lamuresc. Merci mult de raspunsuri.

Lexi ma bucur ca Maria e mai bine, ce sa-i faci, uneori trebuie si antibiotic.

Mergi la inceput