Bucurii de sept-oct 2006 (156)
Raspunsuri - Pagina 15
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Ramo, saru`mana pentru cafea.
Tasia, la reteta de chec data de Ramo cred ca merge un strat de gem pus deasupra prajiturii si dupa aia niste frisca din tub... Ramo, tu ce parere ai?
ramomar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xandrutza_76 Buna dimi! Ramo, saru`mana pentru cafea. Tasia, la reteta de chec data de Ramo cred ca merge un strat de gem pus deasupra prajiturii si dupa aia niste frisca din tub... Ramo, tu ce parere ai? Xandrinne si ale ei Raluca (03.08.1997), Narcisa (21.09.2006) si Diana (24.09.2008) poze cu noi |
xan, da merge si frisca peste, mai ales pentru un aspect frumos. Eu cand il fac cu visine din compot sau proaspete, pun doar zahar pudra peste
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006) ***************************************************
lilina spune:
neatza
potoliti-va cu retetele de praji, ca sunt terminata
m-a luat valu' cu numaratul caloriilor, dar nu cred ca fac bine, ca nu ma simt deloc bine, ma doare capul si cred ca este de la foame
mananc in jur de 1250 calorii pe zi dar nu cred ca-i indeajuns
ar trebui sa iau niste vitamine, ca supliment, ca si-asa am inteles ca iarna nu-i bine de tinut dieta ca suntem si asa lipsiti de vitamine, desi incerc sa mananc zilnic 2 fructe si cel putin un castronel de salata
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
ramomar spune:
lilico, mda, cam asa patesc si eu cu ametelile si starile de rau, pentru ca incerc sa mai dau jos din kg puse de sarbatori. Un kg s-a dus, dar restul se incapataneaza
si eu ma simt rau de nu mai pot. Daca gasesti ceva vit. bune (magneziu, calciu, fara B, ca astea dau pofta de mancare) sa-mi zici si mie.
si ca sa-ti fac o pofta mai mare, mai pun o reteta de chec delicios cu gem
(asta e de pe net):
Ingrediente:5 oua intregi, o cana de zahar, 180 ml. ulei, vanilie,
rom, coaja de citrice, scortisoara, 5 linguri mari de gem de mere (se poate si cu gem de cirese sau alt fel care iti place) sau
4 banane zdrobite, doua cani de faina sio lingurita de bicarbonat stins cu zeama de lamaie
Mod de preparare:
Se bat ouale intregi cu uleiul si zaharul, se adauga aromele si gemul, dupa care faina si bicarbonatul. Se toarna compozitia in tavile de chec unse si tapetate si se coace. Dupa ce este gata se scot tavile pe un prosop umed, iar cand s-a racit se scoate din tavi si se presara cu zahar pudra sau se poate glazura cu glazura de caramel sau ciocolata de la DrOetker
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
beatrix spune:
salutare!
eunice, insanatosire grabnica alor tai!
Roxana, uite ce am gasit aici! exista sirop cu substanta activa clorhidrat de ranitidina, numit Zantac! se da un pachet de 2 sticlutze deodata! zisa aia ca are un gust mentolat! costa tot pachetul (2 sticle) 20 de euro, dar trebuie reteta! nu conteaza ca reteta e de romania! vorbi cu ea si poti sa-mi trimiti mie reteta scanata, eu ma duc la ea, imi da medicamentele dar trebuie sa ajunga si la ei un fax de la tine cu reteta cand poti tu! poti trimite direct fax la ei si eu doar ma duc si ridic medicamentul! fax-ul lor este +32 16 20 31 81! ideea e ca trebuie sa aiba reteta!
acum ma gandi ca nu ma uitai ce gramaj au sticlele, pot s apun ca, cutia de carton era inalta de aprox. 15 cm!
noi amanam vizita la lexi pe saptamana viitoare din motiv de febra la eric! efectiv toata noaptea cu frisoane si tot tacamul! nicioadata n-am patit asa ceva sa nu reusesc sa-i scad febra nici cu bagatul in apa, nici nu otet de i-am bagat paracetamol la 2 ore! am dormit d ela 5 la 8! stiu ca mai era o chestie cu impachetari in ceraceaf! ati incercat-o vreodata? cum este?
Roxana
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
mexxa spune:
Salutare si de la noi...
Nu am reusit sa mai citesc nimic...
Astazi e ultima mea zi de munca.Am strans tot din casa si am dus la un depozit.
Sotu pleaca in seara aceasta la Bucuresti, sa rezolve cu casa.
Luni noapte vin si eu cu Sebi...deci de marti voi fi in Bucuresti![]()
Asa ca la urmatoarea intalnire vom veni si noi
Sper sa mai pot intra cat de curand pe net.
Va pup si sper ca odata cu mutatul acolo sa ne fie si nou mai bine...atat financiar cat si cu Sebicu sa rezolvam problemele lui.
, mamica de Sebastian-Mihai 
_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)
lilina spune:
mexxa, te asteptam, drum bun si Doamne ajuta, poate schimbarea asta sa va aduca mai mult noroc si sa fie Sebicu bine.
ramo, te bat
Lilina &
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Beatrix, esti grozava!
Felicitari ca ai gasit siropel pentru Daria, aici eu nu am gasit.
Cat despre impachetari inn cearsaf ud, mie imi facea maica-mea dar e f neplacut. Tu fierbinte de la febra si cearsaful ala rece ca gheata. Bine, poti sa-l acoperi pe Eric pe urma cu multe paturi, dar eu ma gandesc oare metoda asta n-o face rau la plamani?
Mexxa, spor la mutat si te asteptam cu vesti din cele mai bune!
Ramo, mai ca mi-ai facut si mie pofta cu prima reteta de chec. Pe a doua am sarit-o.
Mie imi trece pofta de dulce extraordinar de usor cu ciocolata cu 99% cacao. Mi-am luat o tableta din asta de ciocolata de 50 de gr, nu are zahar absolut deloc, doar cacao si unt de cacao si mananc maxim 2 patratele pe zi. La gust e exact la fel ca si cacaoa pudra doar ca nu e inecacioasa.
Lilina, de ce doar 2 fructe pe zi? Nu e voie mai mult? Eu mananc fructe la greu, nici nu le numar. Nu e bine, ingrasa? Pe zi mananc asa: vreo 2 mere, cel putin o portocala, iar seara un grep sau un sfert de pomelo. Uneori, dar f rar, mai mananc cate o banana. Aaa si ananas mananc cam o data la 2-3 zile, am auzit ca e f bun in curele de slabit.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
lilina spune:
lexi, nu am interdictie la fructe ...am zis eu asa ca imi impun sa mananc in fiecare zi macar o salata si 2 fructe diferite, as vrea sa-mi fie lege pt.ca sunt sanatoase, insa uneori nu pot, imi fermenteaza in stomac si le evit, sau pur si simplu nu am chef de ele
foarte bine ca tu poti mai mult, eu nu, poate la vara, inainte aveam vinerea zi de fructe, DOAR fructe, era senzational, ma simteam super usoara, acum nu mai pot
o sa incep si eu sa mananc mai mult ananas, stiam ca arde grasimile, dar uite ca mi-e lene sa-l curat, dar acum m-am abitionat si imi si place la gust
bafta cu dieta ta
weekend placut fetele mele
Lilina &
xandrutza_76 spune:
Buna! La noi e zapada ![]()
Ramo, mi-am copiat si eu reteta, yummy!
Andreea, drum bun si toate cele bune!!
Beatrix, ma bucur ca ai gasit ranitidina sirop, foarte rapida ai fost. Sanatate lui Eric! Eu nu am folosit metoda impachetarilor, dar parca apa nu trebuie sa fie rece, ci la temperatura camerei... Chiar nu mai stiu...
Lilina, Lexi, succes cu dieta! Lilico, parca totusi sunt putine caloriile tale, ma faci sa-mi caut cartea de Igiena, sa-ti caut formula de calcul a numarului de calorii...