Timisoara, Impreuna! (136) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 8
principe spune:
de la placintele lui buni?
pai tu crezi ca a mai ramas ceva si pe azi?
sau buni a trebuit sa mai framante o tura innainte sa se urce in tren?
Drum buni si sa te intorci repede la fetele tale.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
anda spune:
gataaa, luat cadou, infaptuit tortul. gata tot. merem sa ne pupam in grup. 
asta TORT
pup pe toate, si special pe puiutele mele dragi, Kiss si Aiduk.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
danitin spune:
Iaca stire:
Frizat, Bronzat, Capuciu, Cotofana germana, Voiajor romanesc de frumusete, Voiajor urias german, Strasser, King si alte rase de porumbei pot fi admirate zilele acestea in hala de la hotelul Senator de pe Calea Lugojului, nr 7.
Maine e deschis intre 9 si 19 iar duminica de la 9 la 12. Am vazut imagii, e super faina. Au si ceva zburatoare exotice si cativa iepurasi
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
Mariaa spune:
am ajuns si eu acasa, pfuai ce zi plina...bei ce-mi place la oamenii astia!!
principe...la cat sta treaza femeia asta, sigur prizeaza ceva
hai sa-i zicem zahar pudra
tzuc Aiducu haiducu
andule, distractiune maxima! si sa nu halesti mult ca se cruceste domnu cu mujkiu
si domnu cu jardinierele
despre maslu? nu m-am gandit ca nu stiti de slujba asta.
pai nu sunt io foarte religioasa in sensul in care se asteptam anumite persoane incat sa pot expune acuma o polologhie de numa despre maslu...stiu doar ca face tare bine la persoanele bolnave, la cei aflati in nevoie! stiu asta din experienta si din incercarea in disperare de cauza a tot ce aveam pe 'masa' de incercat cand a fost mama bolnava, odihneasca-se in pace.
este o slujba speciala tinuta de preoti vinerea seara (pe la ora 17 are loc slujba) unde poti duce haine, alimente, tot felul de lucruri ce urmeaza a fi folosite, respectiv alimentele preparate pentru cel bolnav.
ma duc sa ma scald in clabuci, ma doare capatzana rau, azi noapte am avut intermezzo de pe la 4 dimineata! va tzuc 
un copil creste in inima mea ![]()
gabirus spune:
Hello girls!
Anda, mumos tort! LA MULTI ANI si sa il consumati cu placere! 
Mihi, sa stii ca am avut rabdare sa citesc si sunt de acord: in genere privim la paiul din ochii altora si barna din ochii nostri nu o vedem
.
Dana, merci de info, sigur mergem pana acolo sa vedem si noi inaripatele.
Aida, sa iti dea Dumnezeu multa putere si pace. 
Maria, da mai multe amanunte despre maslu, pls.
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
gabirus spune:
Maria, am citit ce ai scris ... dar te-ai gandit la ceva anume, ai vorbit cu un anume preot de la o biserica?
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
Mariaa spune:
gabi, n-am vorbit cu nimeni, nici nu cred ca nevoie de asa ceva.
de exemplu in tg.mures habar nu aveam pe nimeni acolo. am cumparat pijama noua si alte lucruri si le-am dus la maslu la catedrala din tg. mures. acolo, pentru ca-mi era in drum spre reanimare, dar putea fi oriunde altundeva. alimente nu era cazul ca mama era in coma.
mir si haine am dus la ea.
nush, mai intai sa vedem pe cine se poate conta. apoi sa ne zica Aida ce alimente putem lua pentru ea, sau ni le da ea sa le ducem la maslu. a, si hainute de-ale lui Kiss, normal.
eu ma gandesc sa duc la preotul de la noi cu care ne stim deja dupa toate evenimentele, sunt multumita de seriozitatea lui si am putut discuta cu el neshte chestii mai de suflet. nu-i musai sa mergem de manuta tot forumul la un singur preot. fiecare unde a simtit 'curentul' cum zicea Ana si tot e ceva.
un copil creste in inima mea ![]()
monica-elizabet spune:
aido zii mie de ce ti-e pofta ca-ti trimit cu posta ![]()
pe toate
Doamne ajuta sa fie numai zile bune si linistite
Emma micuta
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
Doris-Alina spune:
No sara buna...
Vad ca-i un pic de veselie la noi, ma bucur ca a aparut Claudia,careia sper sa-i fi trecut supararea,
si Katik a iesit la apel,( sanatate la pitici si tie) no, sa-i treaca bazdacii si la Laureasca, si suntem in parametrii...
Anda vad ca-i in plin eveniment de familie, cu tortul ala m-a adus la disperare...
La Aida vad ca-i ploua-n gura
dupa tort de la trandafiru, iubita, daca vrei, iti cumpar eu unul, ca tu nu ai cum sa fugi pana la cofetarie, numa sa zici ce ai nevoie...
Dana, sanatate la Lori, si tie...si bravos pt -4kg...
Maria, daca se tine numai vinerea, nu va pot ajuta, ca merg la job...in oricare alta zi, cu drag...
Andanii, io am neste vorbe speciale cu tine...
legate de cura de slabire, mi-e jena zau...ca m-am lasat, vai de steaua mea...
Ana, cu cracanarea mai asteapta putin...
ca inca dospesc o semnatura noua...te anunt io...
Am fost la munci, maine de dimineata iar pana la 14...in rest toate ok...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories