Timisoara, Impreuna! (136) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 7
danitin spune:
Salutare! Ceva vesti?
Maria, nici eu nu prea stiu cum e cu maslu, da-ne detalii te rog.
Mihi, frumoase cuvinte ... atat zic si altceva nu ca iarasi ne prindem la discutii si ne intindem pe trei sfert de capitol.
Ana, de cand cu problemele stiti voi care, am dat jos vreo 4 kg pentru ca .... in loc de 4 cafele pe zi beau una si 3 cani de ceai verde = mult lichid si detoxifiant pe deasupre. In plus, la lucru imi iau o cutie de chefir si 3 biscuiti din aia cu fibre, un fruct si biscuiti dulci dar tot cu fibre. In rest mananc asa cum iti place si tie sa o faci ....
Mey, m-am enervat la maxim azi. Dupa zile si zile de asteptare imi vine, in sfarsit randul sa merg la homeopat .... programarea se face cu cateva saptamani innainte. Plec din timp, sa nu intarzii si cand ajung, tzeapa! Afis pe usa ca cica programarile de azi sa mearga maine pentru reprogramare. Mie mi se pare neseriozitate crasa sa pui niste oameni cu pb pe drumuri si sa le dai plasa. Ca ma gandesc ca or fi altii si cu pb mai urgente decat a mea ....
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
claudia74 spune:
Anda LA MULTI ANI PTR COSMIN,sa-ti traiasca sotul,sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere sa traiti fericiti toata viata
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
aidaciolac spune:
kissulica e somnoroasa , transurile marite si pulsul inca mare + cate altele isi spun cuvantul. Culmea e ca a mancat si baut si am maischimbat cateva vorbe dar mai mult nu vrea.
katikule zau ca ma gandeam aseara la voi ca nu v-am mai vazut de mult 
andanii sa stii ca am incercat cu adevarat treaba asta ce zici tu , dar la mine nu a mers. Ori nu sunt destul de ambitioasa si prea delasatoare , ori chiar trebuie ca cea mai mare grija sa fie asta ... Oricum , candva trebuie sa schimb stilul de viata 
Azi 2
ieri 3 ![]()
dano felicitari pt cele 4 kg
suuuuper
Gata , fug iar la farmacie ca mi-a venit comanda
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
anda spune:
katik, clau, multzam de urari, io ma pregatesc de marele tort. sper sa pot sa-l plamadesc ca ma cam clatin din picioare.
katidraga, sanatate multa, sa va faceti bine, chiar imi era dor de voi.
aidule sunt cu gandul acolo pe voi toaata ziulica. string in brate tare de tot.
ano, m-am bagat si io la dieta, south beach. alta varza, dar atita timp cit imi impun sa am 5 mese pe zi sa stii ca tine. chestia cu poftele e relativa, te dezobisnuiesti. io cel putin am putut. si eu is pofticioasa si gurmanda.
macar m-am lamurit ca daca am pus 10 kile intr-un an tot atita dureaza pina le dau jos. de-aia iau rucsacu si purced la sala de dimineata. tine de schimbat stilul de viata. si e clar, fara dubii, mult mai bine.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
andanii spune:
katik multumesc pentru primire
, sanatate la copii maxima
aida multumim de vestile despre kissulica , bine ca a papat si mai ales ca a vorbit 
sunt cu gandul si ruga tot la voi 
... cat despre schimbat stilul de viata, mai vorbim 
cum zicea si anda , zecile de kg nu se dau rapid cat ai bate din palme ... nu se pot dizolva asa de usor niste straturi de grasimi acumulate ... din pacate 
anda poate e mai simplu sa treci pe la codrina si sa-l cumperi tortul decat sa-l faci nu crezi???
danitin felicitari pentru cele 4 kg 

mihi americanul e ok ?
doris pe unde umblii azi .... n-ai dat nici un semn 
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am 
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet 
principe spune:
Pupice
multe si toate gandurile mele bune sunt cu voi.
Va iubesc!
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
claudia74 spune:
Eu sustin plamadeala tortului ptr Cosmin
c'mon Anda u can do that.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
aidaciolac spune:
Io ma gandeam pe la Trandafirul un tort profiterol cu ciocolata 
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
principe spune:
Mai fetelor....ia vedeti ca Aidei i-a scazut glucoza din sange.
Aiduta
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i