Timisoara, Impreuna! (136) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 9
aidaciolac spune:
Ploua in gura de la tort din ala la orice ora , as fi in stare sa mananc unul intreg
, dar gata daca las tigarile trebuie sa las si dulcegariile , andanii stie ce vorbeste
si de ieri painea la jumatate pana o scot de tot , iar seara doar putina mancare , iar noaptea nani fara cotrobait in frigider
asta pt prima peioada , apoi ajustam altele. Corect? ![]()

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
silvana75 spune:
Anda, La multi ani pentru dragul tau sot, sa va iubiti si sa va respectati toata viata!
Aida, mereu in rugaciunile mele.
Va pup pe toate tare tare
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Doris-Alina spune:
Aidule, te apuci iar de cura...? ce-ai fata???? da si mie ceva motivatie ma...din muntele ala de ambitie al tau...ala neclintit...si tu si Andanii...hai
ca ma enervati...![]()
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
danitin spune:
Silva,
. Cum mai stai cu targeturile propuse?
Mey, bate vant de cure de slabire? Sau mi se pare mie ... Merci de felicitari, dar nu era ceva programat, pur si simplu din cauza regimului impus de problema cuiu.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
aidaciolac spune:
nop doris , fara cura , pentru prima data fara cura. Vreau sa scap de paine , dulciuri si mancatul noaptea (masa mea principala) asta in prima faza , apoi o sa umblu si la ce mananc. In general eu nu mananc gras sau prajeli ... la mine marea problema sunt dulciurile ... am eu alte probleme mai mari dar le stiti voi pe alea ![]()
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
anda spune:
No dragelor am avut o zi faina, multimim de suport ![]()
sa aveti o noapte linistita cu vise frumoase.
Kissu mic, Aida, cu sufletu la voi 
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
andanii spune:
doris sunt aici pentru orice discutie 
anda sa nu papi prea mult tort
ai vazut ce mult trebe sa muncesti sa dai calorii jos ![]()
![]()
aidule sa aveti o noapte linistita , pup pe kissy mic si dulce 
si-n legatura cu slabitul .... mai vorbim , acuma sunt rupta , am fost si la sala si dupa copil la dansuri 
somn usor fetelor 
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am 
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet 
aidaciolac spune:
usor si pupice la fetitze
Aida
Poze cu noi
danitin spune:
Noapte buna
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag