Timisoara, Impreuna! (136) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ploua in gura de la tort din ala la orice ora , as fi in stare sa mananc unul intreg , dar gata daca las tigarile trebuie sa las si dulcegariile , andanii stie ce vorbeste si de ieri painea la jumatate pana o scot de tot , iar seara doar putina mancare , iar noaptea nani fara cotrobait in frigider asta pt prima peioada , apoi ajustam altele. Corect?

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Anda, La multi ani pentru dragul tau sot, sa va iubiti si sa va respectati toata viata!

Aida, mereu in rugaciunile mele.

Va pup pe toate tare tare

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Aidule, te apuci iar de cura...? ce-ai fata???? da si mie ceva motivatie ma...din muntele ala de ambitie al tau...ala neclintit...si tu si Andanii...hai ca ma enervati...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Silva, . Cum mai stai cu targeturile propuse?

Mey, bate vant de cure de slabire? Sau mi se pare mie ... Merci de felicitari, dar nu era ceva programat, pur si simplu din cauza regimului impus de problema cuiu.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

nop doris , fara cura , pentru prima data fara cura. Vreau sa scap de paine , dulciuri si mancatul noaptea (masa mea principala) asta in prima faza , apoi o sa umblu si la ce mananc. In general eu nu mananc gras sau prajeli ... la mine marea problema sunt dulciurile ... am eu alte probleme mai mari dar le stiti voi pe alea

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

No dragelor am avut o zi faina, multimim de suport

sa aveti o noapte linistita cu vise frumoase.

Kissu mic, Aida, cu sufletu la voi

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

doris sunt aici pentru orice discutie

anda sa nu papi prea mult tort ai vazut ce mult trebe sa muncesti sa dai calorii jos

aidule sa aveti o noapte linistita , pup pe kissy mic si dulce

si-n legatura cu slabitul .... mai vorbim , acuma sunt rupta , am fost si la sala si dupa copil la dansuri

somn usor fetelor

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

usor si pupice la fetitze

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

am intrat sa va tzuk pe frunte de noapte buna...

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Noapte buna

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput