Timisoara, Impreuna! (136) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Ati stat prea mult ieri la povesti,ia sariti la cafa :

sa vina Aida cu piscoturile

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

mama mia, ce dimineatza .... ce vesti ... woauuu...
Aida felicitari, felicitari !!!!
toate din lume si o multime de ...
sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si cuminte
si o matza sanatoasa care sa-ti bucure viata!

Clau merci de cafea, e nevoie ... , mi-as injecta-o direct in vena daca s-ar putea ... tu ce mai zici?

Laura ce-ti mai face copila nazdravana?

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Buna dimineata!

Sa va servesc de dimi cu micul dejun , cu cafelutze este si pentru mosafire cu neshte www.drinksmediawire.com/upload/images/cdp/grand/croissant_clayetteHD.jpg" target="_blank">cornuletze siiii.....un ceiuc calmant.

Acu ca va dadui potoale fug pana la sat cu tata sa de-a mancare la oratanii dupa care fuga 'napoi ca merg la munca de amiaz.

O zi frumoasa si cu muuuuulta bucurie!!!

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Geta nu ma simt prea bine,umblu pe la prietenul meu de la orl,am facut iarasi o sinusita nasoala,inca nu e cazul sa-mi 'sparga' nasul,dar numai stiu cum sa o tratez,ma doare capul foarte tare si in plus am facut si o faringita nasoala care numai trece,fac inhalatii,iau antibiotic si voltaren ptr durere,in rest nimic nou,lucrez zilnic seara,ziua cu trebaluiala prin casa.
Ma helpen si pe mine cineva,de unde pot sa trag cutiutze muzicale, am avut dar cand am avut atunci probleme cu trasul de pe net,au fost sterse si Andi fredoneaza intr-una aia cu balansoarul : cand in su,cand in jos,nu stiu daca e exact pe vreo cutiutza muzicala dar daca stie careva de unde pot sa trag asi fi recunoscatoare .
Simo eu aluatul de pizza il fac ca pe cel de paine numai ca putin ulei in el (te-am lamurit nu ).

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Yupppppiiiiiiiiiiiiiiii Laurelu ii back in bussines asa te vreau fata ,nu stiu daca io fopst la careva dor de noi,dar noi ne facem treaba,vezi ca ai pus numai pita ce-i place lui Dana,pune un darab de pita alba acoo ptr moa.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Clau, mersi de cafa, ca tare bine pica...

No, desteptarea...gagix!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Dragele mele , va multumim mult de urari si pt noi a fost socant , dar incurcate sunt caile Domnului.
Azi am fost la dr si a zis ca sunt 4 saptamani si ca este f bine pozitionat. Am plecat de acolo cu 2 poze sa le vada Kiss si sa incepem sa ne gandim la niste nume sa spuna ea ce i-ar place.
Bineinteles ca a zis ca ea nu are nevoie de un bebe urlacios si mai bine NU si nici nu e de mirare ca a reactionat asa avand in vedere ultima noapte din spital cat a suferit ca am avut in salon un bb urlacios .
Dar de mult isi dorea si zicea ca nu e corect ca ea nu are o surioara sau un fratior ... Si cum in 9 ani am avut-o doar pe ea ... si s-a intamplat chiar acum ... si eu am zis 'dar chiar acum' ...

Va dragelor , merg si eu la ca la 5:45 sunt in picioare si mai cine stie de cate ori pe noapte.

si eu va urez sa aveti ce va doriti

... asta am incercat sa trimit la 1:30 si nu a mers

Aida ... 4+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Da , da si vin cu piscoturile si prajiturile si cu ca eu trebuie sa imi iau gandul de la ele o vreme

si la toate

Aida ... 4+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

No Claudelu'... iaca www.succesniccom.ro/panificatie/fill_images/panificatie_01_zoom.jpg" target="_blank">pita alba,cozonaci,cornuri,impletituri ce-ti doreste sufletzelul... cat despre dor o sa vedem noi p'acilea ce si cum

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Laureasco, ce dor mi-era de micul dejun, ne-ai lasat flamande diminetile...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput