Timisoara, Impreuna! (136) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

'neatza, buuun buuun

clau, am facut unul si-a iesit tare bun dar pufos. si as vrea cumva crocant...asta nush cum se face sa fac foaia de aluat mai subtire?!
normal ca ne era dor de voi!
Laurelu, asa mic dejun taaareee de mult n-am servit luv iu tot asa de tare
Aidule, io atata zic ca va iubesc
Andule, ai aruncat batistele? sau tot mucita? hai, revenirea
Ano, am aratat-o pe Luana la colegele mele a primit aplauze la scena deschisa

ma catapultez spre job, sa aveti o zi frumoasa cu mult soare in suflet si-n ochi

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Aida, in sfarsit primesc si eu o veste buna de dimineata
Felicitari sa ai o sarcina usoara si un sanatos!

Ne in continuare pt. Emma sa fie bine sa se poata bucura de fratior sau surioara

Fetelor, pt. voi multe si multi sunteti minunate!

Multumesc pt. tratatie , totul a fost ...delicios

Francisca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Crocant!!! lasa ca voi cauta ceva,mie ala pufos imi place,logic ar fi sa il faci cat mai subtire cu sucitorul ca sa iasa crocant si sa nu pui deloc ulei eventual mai multa faina .
Aida mii de kisses and hugs ptr tine,lasa ca vine si Emma instinctul de surioara mai mare.
Laura tks a lot pentru toata panificatia ,zici ca mergi sa dai la oratanii .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Fetelor I have something to share, o mai cunoaste careva :

www.onetruemedia.com/shared?p=7f1bcc68e884bd8c113568&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">O adolescenta rebela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Subiect inchis

poftiti aici

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput