Timisoara, Impreuna! (136) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

pt aida si kissy mic si drag!
fetele, multumesc mult pt raspunsuri! inca n-am apucat sa ma duc sa caut dar o voi face cit de curind.
andanii, eu la sala voi merge aici la noi la sc.gen.7, aerobic, nu stiu de care soi, important miscare sa fie. voi face cu unul din antrenorii de karate si de inot ai fetei.doamna face si gimnastica cu copiii. la inot mergem la sc.gen.30.
azi am marsaluit pe jos in pas vioi citiva km, deci, fac incalzirea
nu mai stiu ce ati scris, am citit pe sarite, din lipsa de timp.
gorobetii sunt mucosi, normal
doresc multa sanatate tuturor bolnaviorilor!
lumea, trebuie sa fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Va pup pe toate
Ana felicitari pentru Alex!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Aida,
Ana, faina de tot Laura si comentariu pe masura Felicitari lu' Alex
Mihi, soacra cu trei nurori americanu e dulce foc, cand m-am uitat la poze parca l-am facut pe fiu-miu cand era bebe
Doris, momentan nu planuiesc nimic, vreau doar sa duc la bun sfarsit ce am inceput.

Sanatate la bolnaviori

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna dimineatza ...
cafelutza fierbinte va asteapta:

cine doreste, cine pofteste ... va astept
cum ati dormit? eu inca mai motai .... asa, pe ascuns, sa nu ma vada sefu'
sa aveti o zi faina
pe toate si sanatate la toti bolnaviorii

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

Mihi tocmai ti-am vazut pozele cu cei 3 ieduti, sunt atat de draguti ... parca-mi vine si mie pofta sa mai fac unul ...
sa-ti traiasca sanatosi si sa va bucurati de ei. pupam iedutii si pe mami lor

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare...

Mihi,Deya,Silvana...multam' de uraturi!...

Fetelor,io inca muciuiesc la greu,deja s-au mai inchegat...da' tot nu e bine si ma-nerveaza cumplit nasul infundat.
Asa ca sanatate si voua si puilor muciuiti.

In rest nu am noutati...pe linia de mijloc...

Getuto,dar ce-mi citesc ochisorii?!Te bate gandul sa pui de mamaliguta?!Ups...frumos!Pai ce mai stai?

Va pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza si de la mine... ca nu am putut deloc sa intru pe forum...sper sa mearga acuma...

Or disparut emoticoanele...asa ca nu va pot da si eu o cafa...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

dupa muuullteee flotari am reusit si eu sa intru pe forum...greu dom'le, greu...

pentru tot poporul

eu sunt tareee bucuroasa azi! aseara am gasit cartea de munca 'ratacita' cam de un an de zile, bine pusa cu manuta mea undeva in casa... nu ma intrebati ce si cum, ca am intors cica totul cu susu-n jos la vremea aia...bine ca am ascultat de oameni mai dejtepti si n-am anulat-o!
asa ca daca pica bine, dau o cu rom si piscoturi

clau, daca esti cumva in zona, am nevoie de helpuire la o reteta de aluat de pizza, poate intri cand ai timp

va pup pe frunte pe toate.

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... pe pagina a doua?

hehehe

Aida ... 4+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Aida ma scuzi ca ma bag dar semnatura ta spune ca trebuie sa te felicitam .Gresesc?

Fetelor cand vin in Timisoara mi-ar face placere sa va cunosc pentru ca sunteti absolut MINUNATE .

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput