Timisoara, Impreuna! (136) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Sal'tare la gagixe...

Aidule draghe,ce-au astea cu tine mah?Cica prizezi zahar pudra?vai de steaua mea...Va pup iubitelor!
andanii...nu ma convingi...sorry...ata ete!Cu TMMATE e tot cu metiune.Din scoala 21 a mers Alex si un elev de a V-a,asa zicea Alexandru...nu era foarte sigur.Dintre ei doi doar Alex s-a ales cu ceva,adica mentiunea asta.Premiul I la clasa a VI-a a fost luat de un elev din Arad.Ia zi:care-i baiul cu concursul asta?Si refacere rapida din raceala.
Gabi...'nteles...mai ma gandesc...
Danuta,sar'na...sa fim sanatosi!Cat despre articol...poate suna aiurea,insa eu nu pot judeca acei parinti...cine stie ce si cum s-a intamplat acolo si nu pot sa cred ca a fost vorba chiar de neglijenta crasa...o iau ca pe accident,ca pe intamplare...
Dorisake,felicitari lui Radu si s-o tina tot asa...in rest muciuim si ne dregem.

Dragelor,noi am avut un weekend cat de cat activ...sambata dimineata lasat copil mare la concurs,plecat la real fenegal la d-ale gurii,iesit d-acolo,facut actiune in portbagaj si scos umarul din locas,injurat,facut spume la gura,venit acas',dus luat copil intzepenit de la concurs,doftoricit de la mare la mic,inapoi la premiere,venit acasa....duminica dimineata dus Luana la club Pinguin la party,venit acasa...olecuta treaba,odihna cat cuprinde,bolit si muciunit la greu si...seara s-a lasat cu o super

PREZENTARE DE MODA

Vizionare placuta,sa aveti o saptamana cu realizari si o zi cat mai buna!Pupiciuri maxime la toate!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Deci, nu se poateeeeeee, cat am ras...

O minune de fata, talentata manechina, io zic sa o dati undeva la modeling...

Si felicitari creatoarei de moda...

Unde pot cumpara din colectie si eu???

Bey, Ana, mi-ai facut ziua frumoasa...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ana in primul rand imi pare rau ca nu te conving ... mi-ar fi parut tare bine .

felicitari pentru Alex, e super si mentiune

despre concurs te-am intrebat pentru ca eram curioasa cati au mers de la scoala voastra ... de la andrei de la scoala cate un copil per clasa pe scoala a mers si stiu ca de la alte scoli au mers si cate 8 dintr-o clasa cam imbarligat ti-am explicat ... da intelegi tu

am vazut filmuletzul ... e super Luana, o dulce de fetita

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Doris,saru-mana...ma bucur ca te-a amuzat,asta era si ideea,sa va fac sa radeti!
Dorisake,editez:creatoare e insasi manechina,io n-am nici un aport,nici cel mai semnificativ...pe bune!
andanii...in privinta mancatului nu am ambitie,recunosc,mea culpa!Asa sunt de cand ma stiu...de obicei proportiile mele s-au reglat exclusiv sub stress imens si la necaz mare...ori de 6 ani incoace...sunt foarte fericita!Asa ca...
Cu concursul,cred ca scoala lui Alex e singura care participa cu 1,maxim 2 elevi...nu are un renume...e o scoala de cartier.Am vazut ca sunt scoli care participa cu foarte multi elevi..ce mai conteaza?!

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

Ana e mortala Luana, e o scumpa
aaa, si am vrut sa-ti scriu felicitari pt Alexandru, mare matematician
Doris, Andanii sa nu ma intelegeti gresit, eu stiu ca-s in limite normale si nu ma plang, dar ce vreau sa spun e ca eu eram mult mai slaba inainte; in sarcina am pus 23 kg, acum mai am vreo 5 de dat jos, dar vad ca se mentin cu succes burtica si colaceii . eu n-am avut asa ceva inainte si ma enerveaza. si, asa cum spuneam, mi-e ciuda pe mine ca nu am vointa sa fac putin sport si sa mai tai din portiile de papa, sa nu mai spun ca-s dependenta de ciocolata . cam asta-i problema ...

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ana, era sa uit...felicitari lui Alexandru...sa-i transmiti...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

huh...nu vorbiti de lucruri sfinte...mi-e o foame de mor!
ano, bestiala Luana...si bravos pentru Alex!!!
azi am primit telefon in sfarsit, joi suntem chemati la DPC. sper in curand sa dau de baut pentru atestat
geta, stii ca e afrodisiac ciocolata, nu?! glumez, da' chiar e :) ce mai vrei sa dai jos, mey?!

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Multumesc fetelor...de cuvinte frumoase,urari si comentarii!As vrea sa cred ca v-am binedispus pe toate cu "prezentarea" Luanei...si ca am facut ziua asta un strop mai...frumoasa!

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

hop tzop si io...inca sub ocupatie maghiara...ieri venira si rusii...americanu sistematic m-o trezit noaptea...ii infunfdat cred ca o luat ceva viroza...asa ca de dimi iar nu m-am recunoscut...ce diabolica pot fi...dar am o soacra care ma ajuta sa-mi cunosc si fatza ha intunecata...

ano ..teribila luanita...si io am zis ca-i filmez pe ai mei ...facand o formatzie...

fetele noastre dragi si scumpe cum sunt?...dorisake a zis ca-s ok...

cine cat ar fi fumat azi?...unde-i raportul?

mihi... cea greu incercata...la mansarda si nu numai...doar port numele ingerului ce s-o luat la tranta cu lucifer...o sa inving si io...asa ca mai suportatzi-ma un pic...si sa vedetzi apoi ce de bucurie o sa impart in stanga si-n dreapta...

...a pus si io poze de la craciun si rev...pt curiosi:

noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

mihi,

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput