Timisoara, Impreuna! (136) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

aida sper ca emma a avut una din zilele bune ma rog in continuare

eu sunt zombie, m-a prins raceala si pe mine c-ati tot vorbit de raceli pe aici ... curge nasul ca un robinet stricat merg in pat bine ca sunt acasa ... maine la lucru va fi nasol

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Sper ca ati avut un weekend ok. Va doresc o saptamana frumoasa, fara necazuri si in care sa va simtiti bine.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Anda, intrebai ce faceam la nervi sa treaca disperarea dupa tigara. E o solutie destul de ciudata, poate: ma fortam sa uit cat mai repede ca vreau o tigara. Sa uit ca am fumat vreodata si sa uit senzatia de a aprinde o tigara. Eu sunt o persoana destul de lipsita de rabdare, asa ca la mine numaratul pana la 10 sau 100 sau 1000 nu ar fi functionat.

Aida, va dorim zile linistite.

Nici nu stiu ce sa va mai scriu, am racit si eu si ma simt destul de aiurea: ma durea azi capul de sa pocneasca. Ma duc sa ma tratamentez si va urez o seara de duminica frumoasa si calda la suflet

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui danitin

N-am scris nimic aici despre o chestie care m-a cam dat peste cap saptamana trecuta. Eram de serviciu cand s-a produs o tragedie. O fetita de aproape 3 ani a cazut peste o oala cu apa clocotita si s-a ars cumplit. Atunic se stia ca nu are sanse de scapare, desi a fost dusa la Bucuresti cu avionul. M-a marcat cumplit chestia, ca orice mama sunt exagerat , dincolo de meserie, de sensibila la nenorocirile copiilor. Dar, astazi seara, am primit un comunicat de la Bucuresti. Nu ma pot abtine sa nu vi-l dau si voua:

Fetita de doi ani si opt luni care zilele trecute a fost oparita pe aproape tot corpul se recupereaza neasteptat de bine. Daca la inceput medicii au fost rezervati in ceea ce priveste sansele ei de supravietuire, date fiind arsurile de gradul I, II si III de pe 75 la suta din suprafata corpului, in prezent sunt optimisti si spera sa o externeze in maxim doua saptamani.

Doamne ajuta! Sa vina minunile astea cat mai des, si stiu e o adresa precisa unde le-as trimite!

_

katik, mi-a fost dor de matale, multa sanatate

ma bucur sa vad ca noul an aduce ceva schimbari in toti si-n toate. multa putere sa le duceti la bun sfarsit pe toate
pup matze de la mic la mare si restul 'gradinii zoo' de pe aici sa aveti o saptamana frumoasa, plina de surprize si fiecare zi sa va fie cu mult soare in suflet si in ochi

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

...intru drajeele mele sa va pup de noapte buna......

...felicit si io fetele care se lasa de pipat...sa o tzinetzi toat asa...puneti intr-o punga scrum si mucuri...si cand vi pofta deschidetzi punga si ...datzi din nari...

1-bulina alba......reusit sa citesc acatismul...6 seri la rand...drept ca vreo 2 seri imi picau ocii in gura ca era trecut de 12...americanu e pasare de noapte ca tatsu....

2-bulina neagra...reusit certat cu soacra...dar impacat...

dani...mersi ca mi-ai mai dat cate un pusi acu in criza prin care trecui...si voua fetelor ca m-atzi suportat..ca eu greu m-am suportat...

mihi

Emma si Aida......chiar ma gandeam ca ar trebui sa ne spui cand ii rau Emmei...ca imediat sa incepem sa ne rugam...si mai m-am gandit ca atunci cand te duci sa te rogi sa ne spui si noua...ca sa ne alaturam si noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

morning lume buna,

cu frisca si cu piscoturi la toata lumea
sa aveti o zi frumoasa

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

neata fetele, multumim pentru cafea maria
ma rog si azi pentru emma, pentru o zi linistita fara dureri, pentru ca doamne doamne sa o aiba in paza

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna dimineatza si de la mine ...

Maria merci de cafeu cu piscoturi si frisca ... mmm... e delicios ...
mai, am citit ce-ati scris .... jos palaria pt ambitioasele care vor sa slabeasca si sa se lase de fumat ... desi eu cu fumatu' n-am avut treaba niciodata. insa cu mancatul ... nu cred ca exista om mai pofticios ca mine pe lumea asta
daca atunci cand eram mai junioara nu se prea vedeau urmarile, dupa ce-am ramas gravida ... sa te tii ... eu de sport nu ma pot tine, ma plictiseste, nici nu prea am timp ... asa ca ... . am lasat-o insa mai moale cu mancatul de seara ...si se vad ceva rezultate. oricum, nici io ambitie nu prea am in domeniul asta, am doar un dram de noroc ca nu se pune chiar tot ce mananc pe mine.
io va urez bafta la slabit, si ... manechine sa va vad pe toate
pt toti bolnaviorii multi si sanatate.... si noi suntem raciti, eu am luat de la servici, c-am fost inconjurata numai de muciosi, iar Alexu de la mine, normal....
Aida cum a fost weekendul? multi pt o pisicutza frumoasa ...

sa aveti o zi frumoasa

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, gagix...

Cafea ca inca nu m-am trezit...

Andanii, ne-a sosit rezultatul, testul Phadiatop= negativ...joi merg la control, sa vedem ce urmeaza.

Dana, cum e Spiridusa?

Katik, dar gorobetzii tai?

Andule, ginerica cum e?

Aida, pupici intregii familii...

Ano, voi cum sunteti?

Silva, ce planuri marete ai draga...bafta sa vi le impliniti.

Gabi, te felicit pentru ambitie...voi cum sunteti cu raceala?

Geta, io nu stiu de ce iti faci griji, ca arati exceptional...

Mihilica, americanu doarme mai bine?

Maria, o zi excelenta...

despre mine...sa zicem toate bune...Radu meu e in sesiune...a luat pana acum doi de 9, si un 8...ma declar multumita.

Va doresc o zi excelenta!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

doris ma bucur de rezutat .... superr, asta e o veste minunata
e pacatoasa alergia , doamne fereste , eu nici acuma nu am reusit sa gasesc vaccinul ce trebuie sa-l dau la andrei zilnic .... tare nasol

aida cum e kissyy ???? ceva vesti ne dai si noua ???? va pupam

geta florina da tu esti slaba , nici nu trebuie sa slabesti

ANDANII

Mergi la inceput