Timisoara, Impreuna! (136) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

katik, mi-ar place sa te help ... dar ultima data cand am vazut din aia a fost asta vara ... si zau daca mai tin minte unde intr-un supermarket obisnuit, in mod sigur, dar nu mai stiu care. Kaufland, Real, Discount? Sorry, memoria mea de termen lung nu colaboreaza.

Andanii, daca e sa tin dieta, din proprie experienta sustin 100% Motignac. Deci, Ano, si de la mine un feedback pozitiv. Taica-meu a tinut dieta asta la 60 ani si a slabit vreo 20 kg. Si nu e cine stie ce ambitios, ci mai degraba tipul de extra-pofticios la mancare.

De altfel cand am tinut Monti anul trecut imi facusem si un blog cu retete:
http://dietadisociata.blogspot.com/

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

gabiza pentru ca ma sustii , hai sa le convingem pe fetele astea ca MOntignac nu e o dieta ci mai degraba un stil de viata sanatos

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Kati, sincer nu stiu, n-am vazut, n-am cautat ...

Ana, felicitari maxime!

Mey dragelor, astea ambitioase, cu fumatu, cu slabitu, tot respectul meu . La mine teoria e tare, practica ma omoara. Ca m-am tot gandit la stil de viata sanatos, am program coplet, dar cu implementatu e maaaaarea problema.

Vesti de la Aida?

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

N-am scris nimic aici despre o chestie care m-a cam dat peste cap saptamana trecuta. Eram de serviciu cand s-a produs o tragedie. O fetita de aproape 3 ani a cazut peste o oala cu apa clocotita si s-a ars cumplit. Atunic se stia ca nu are sanse de scapare, desi a fost dusa la Bucuresti cu avionul. M-a marcat cumplit chestia, ca orice mama sunt exagerat , dincolo de meserie, de sensibila la nenorocirile copiilor. Dar, astazi seara, am primit un comunicat de la Bucuresti. Nu ma pot abtine sa nu vi-l dau si voua:

Fetita de doi ani si opt luni care zilele trecute a fost oparita pe aproape tot corpul se recupereaza neasteptat de bine. Daca la inceput medicii au fost rezervati in ceea ce priveste sansele ei de supravietuire, date fiind arsurile de gradul I, II si III de pe 75 la suta din suprafata corpului, in prezent sunt optimisti si spera sa o externeze in maxim doua saptamani.

Doamne ajuta! Sa vina minunile astea cat mai des, si stiu e o adresa precisa unde le-as trimite!

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

multa lumina si putere si iubire, puiutza Kissy.

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza si de la moa...

va mai dau si eu o cafa...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

da , da , vin si eu cu o tona de de

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

si eu si u la prima cafea.

astept vesti despre matoiul mic.

si va iubesc.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

O mai bea cineva cu mine?

Aida, gandurile si rugaciunile mele se indreapta mereu spre voi

Va pup, o duminica placuta in continuare

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput