Timisoara, Impreuna! (136) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare.
Aida - toate gandurile bune.

Silva, pai cele mai importante is in curs de desfasurare. Celelalte - vorba ta.

Anda, Gabi - sanatate multa la micuti

Mihi - pai ai grija de tine, ia ceva calciu sau vezi ce-ti lipseste...

Io am nas de Rudolf! Nu mai pot, ma-nerveaza cumplit, curge ca robinetu. Am fost la expozitia de pasari - super faina, merita vazuta dar atentie, ca maine e numa pana la 12. Au niste giani si cocosi de-am gati o saptamana dintr-unul, porumbei din aia ca in desenele animate, altii cu gatul gol, cu penele cretze sau cu guler, o gasca imensa si iepuri. In drum spre casa am oprit la Codrina sa luam prajituri, ca maine e ziua mamei. Acu seara trebuia sa merg la o premiera la Teatrul german, dar is asa racita ca am impresia ca zic pas.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Wow, deja e un adevarat club al proaspatelor nefumatoare!

Silva si eu am facut ieri 2 sapt. de cand nu mai fumez si am scapat si de sevraj (greturi, ameteli)

Anda, just do it! Si sa fii sigura ca e forever!

Cred ca in curand ma alatur si clubului de dieta ca am cam sarit calul cu "ciugulitul".

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Gabi, eu fac maine 2 saptamani dar n-am avut nici o apasare, nu greata, nu ameteli doar uneori, cand imi aduceam aminte, o pofta nebuna de o tigare dar era pe moment. E adevarat ca marti, din cauza unui scurt circuit la etaju inferior , am aprins o tigare pe care am fumat-o in "draci" dar la starea pe care o aveam nici macar nu i-am simtit gustu, de atunci nimic si nici pofta nu am.

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Silva, sa stii ca la nervi era si la mine tentatia maxima ... simteam ca lesin daca nu fumez repede o tigara. Dar in timp s-a estompat senzatia si acuma nu mai "necesit" carja de autosustinere emotionala.

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

si gabi ce faceai in mom alea? cum le treci? ai un sac de box ceva? numeri pin la 10? cum faci???

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

daca e o stare de nervi usoara, numari pana la 10, te musti de buza, mai numeri odata pana la 10 si tot asa pana trece ... daca e cu strigate si uraturi numeri pana la 100, iti musti buza, iti faci un loc de dat cu capu, dai tare si daca ispitele nu trec o iei de la capat la mine functioneaza

Acu serios, nu stiu ce sa zic, eu nu fac un capat de lume daca chiar mai aprind din cand in cand cate o tigare, am fumat 16 ani cate un pachet pe zi si n-o sa ma oftic daca aprind o tigare din an in pasti ideea e sa nu revin la vechile obiceiuri.

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare ,

Intru asa...olecuta...ca mi-a fost dor de voi...

andanii,drept e ce spui,totul tine de vointa.Recunosc ca sunt de o comoditate perversa,nu am scuze...asa e...am sa ma gandesc,cu toate ca am mai facut-o,insa nu mi-a reusit de nici un fel ceea ce am inceput...n-am vointa,mea culpa.Am sa ma mai gandesc...Mi-a placut cum ai scris.
Danuto...nu le poti avea pe toate pe lumea asta si nimeni nu-i perfect,ce sa facem?Asa ca injura sanatos si reprogrameaza intalneala la homeopat,se mai intampla.
Kati...hai sa dam mana cu mana,ca tot e ziua Marii Uniri azi,si sa ne declaram surioare de suferinta,ca si la noi tropaie virusii ca la mama lor acasa...muci garla,gaturi intepenite si dam cu Modafen sa treaca.Sa aveti multa sanatate!
Aidutule...pup Kisulina scumpa si ochisorii mari...azi m-am gandit mult la voi si mi-am facut mea culpa ca nu v-am sunat.Imi gasesc scuze ca am avut emotii,Alex a mers la concurul de matematica TMMATE,pe care l-a finalizat(ca de 3 ani incoace) cu mentiune...Eu una o iau ca pe o realizare,chit ca copilul e necajit rau...Va pup pe amandou cu mare drag.
Andule muica...tu sti ca nu poci...is reaaaa...reaaaa rau de matze...si ca si Aida,nu tine frate vrajeala....asta sunt,ce sa fac?Poate daca ar mai exista un al doilea Auschwits(DOamne apara si pazeste)poate asa sa ajung la greutatea ideala...Felicitari de targhet!
Gabi,sa aveti multa sanatate si sa isi revina la culoare nasucul Evei!
Silvana...no vezi ca pan' la urma constelatiile revin si la voi in pozitie buna?!Doamne ajuta!
Dorisake...sunt ochi si urechi...

Io am nevoie de loc de dat cu capul din alte cauze...dar ma abtin...deci va pupez cu mare drag fara deosebire si sa aveti noapte buna si duminica minunata...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

sara buna!
noi tot cu virusi gramada,
dar am nevoie de helpuire cit de repede se poate(ca si alalta seara a fost tirziu):
unde se gasesc de cumparat pampersi de apa. vreu sa-l duc pe robi la bazin si imi trebuie din astea. el cu "olitza" are razboi inca
pup la toata lumea! de data asta pupici speciali pt andanii, datarita postarilor ei de sapt viitoare ma duc si eu de doua ori la sala si pap mai atent un pik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

tigara bat-o norocu ... at subiect interesant
m-am lasat acuma 5 ani , brusc ... n-as mai fuma pentru nimic in lume .... nici la nervi si nici la bucurie nu-mi mai vine sa fumez, chiar nici nu mai suport fumul de tigara
a fost putin greu atunci , cateva saptamani sa zicem dar se poate , depinde si aici cat de mult iti doresti chestia asta

cand ai nervi anda nu sac de box iti trebuie ci vointa ... nu stiu fa-ti bucurii zilnic daca reusesti sa nu fumezi oooooo la mine functioneaza treaba cu bucuriile incearca si tu

sanatate la edy mic , nasoale sunt otitele astea

aida sper ca a fost o zi linistita pentru voi azi , n-ai mai scris nimic azi , pupici miiiii pentru voi doua si somn usor

ano, vezi pe katik au mobilizat-o mesajele mele , pe tine nu te conving ???
in alta ordine de idei felicitari pentru prezenta lui Alex la TMMAte , si cum adica a fost finalizata , io-s mai toanta nu prea inteleg mie-mi trebe traducere. ???? unul singur a mers din scoala voastra din clasele a VI a sau mai multi ??? iti spun eu de ce ma intere.

eu aseara cand am plecat de la sala nu m-am uscat pe par pentru ca ma grabeam f tare si azi sunt cu nasul infundat , ma simt ca naiba beau acuma un fervex

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui katik

sara buna!
noi tot cu virusi gramada,
dar am nevoie de helpuire cit de repede se poate(ca si alalta seara a fost tirziu):
unde se gasesc de cumparat pampersi de apa. vreu sa-l duc pe robi la bazin si imi trebuie din astea. el cu "olitza" are razboi inca
pup la toata lumea! de data asta pupici speciali pt andanii, datarita postarilor ei de sapt viitoare ma duc si eu de doua ori la sala si pap mai atent un pik

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

katik ma bucur ca te-au mobilizat mesajele mele
la ce sala mergi ???? fitnes sau aerobic sau ???

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput