Pestisori... pestisori... (30)
Raspunsuri - Pagina 18
daniela_daneza spune:

deci fetele mele dragi mi-am luat inelul ....ca imi placea prea mult si nu era sa ma cramponez de niste acrituri
....culmea ca erau tot alea de ieri si le-am tachinat si eu " azi imi dati inelul ? ...sadica de mine ...si nu am multumit ...asa de al naibii ....si eu lucrez cu clienti si nu ma uit ca nu sunt aranjati sau bine imbracati sau ca am eu o zi proasta ...tratez omul la fel ......in fine ... si 1 haina de peiele scurta , gen sacaou de la samsonite ...redusa 70 % de la 1230 ron la 370
....zici ca pe mine ma astepta ![]()
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
marami spune:
Danezo, sa le porti cu placere!
Eu ca si Elyanne, prefer sa renunt la ceva si sa ocolesc magazinul respectiv decat sa suport acriturile. Si facui si ca Anda (odata doar), pentru simplu fapt ca pretul la alt model,la marimea pe care o ceream era de x lei am cumparat taman perechea respectiva si le-am cerut pe un ton mai acru decat al lor sa ma serveasca nu sa ma informeze asupra preturilor.... ma rog am post un pic mai mojica decat atat da` m-am simtit bine![]()
Azi am avut o criza de personalitate si mi-am luat actele de la contabila, ca atare pana am plecat am facut receptii pe ianuarie si februarie
maine spal gemurile![]()
Va pupacesc pe toate

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii.... Am zis!
andanii spune:
super daniela ma bucur ca ti-ai facut bucuriii de banii aceia 
faci pozici sa vedem?? se poate ??? 
eu ieri de ciuda ca stagnez la cantar am simtit nevoia sa-mi fac o bucrie .... am mers si mi-am luat o haina din piele intoarsa neagra cu blanita
de mult imi doream una
da am asteptat momentul
... si mi-am luat marimea 42-44 ca sa ma incurajez ca nu mai sunt asa de "big mama" pe moment m-am simtit mai bine ... la mine functioneaza terapia prin shoping cand sunt demoralizata de aspect 
va pup fetele fara exceptii 

marami nu-i asa ca te simti bine cand ii dai peste nas unei fitze de vazatoare cand te ia peste picior 

ANDANII 

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
daniela_daneza spune:
Dana, multumesc ! Sa porti hainuta sanatoasa !
Poze nu prea am cum sa fac deocamdata , nu am aparat ..si pe tel nu am cum sa le descarc ....mai vedem poate primesc de ziua mea aparat foto ![]()
Dany
andanii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daniela_daneza Dana, multumesc ! Sa porti hainuta sanatoasa ! Poze nu prea am cum sa fac deocamdata , nu am aparat ..si pe tel nu am cum sa le descarc ....mai vedem poate primesc de ziua mea aparat foto Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" |
multumesc

acusa vin zilele noastre, ce va doriti ????ce vreti sa primiti??? ce vreti sa va cumparati de ziua voastra ???

ANDANII

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta"
babylina spune:
Eu chiar cam nu prea stuiu ce vreau de ziua mea. ( nu prea stiu ce vreau in general). Cred ca niste cosmetice.
elyanne spune:
Eu vreau muuuuuuulte de ziua mea
Dar nimic deosebit... cum e ceasul lui Dany
De ex. mi-au placut niste ochelari de soare ...
o sa-mi iau soata la cumparaturi...
Am timp sa cer pentru la anu lucruri speciale, cand schimb prefixu ![]()
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
elyanne spune:
Neataaaa... Unde sunteti? Deja va plimbati? ![]()
Cafea, ceai? 
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
daniela_daneza spune:
Neatza!
Prezent !
CAFEA 
HI HI , Ely , pai eu schimb prefixul , de aceea a fost un asa cadou ![]()
De ziua mea imi doresc un bebe
...si sa fim sanatosi .....
Hai la scris ! Eu sunt la servici .Cine vrea sa imi tina de urat pe mess , am ac id ......ca nikul ..
Dany