Pestisori... pestisori... (30)
Raspunsuri - Pagina 17
andanii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daniela_daneza Sunt bucuroasa ! ![]() Dupa cum stiti am luat acel ceas de la Cyty Mall , si era si o tombola organizata de cei de le Profm , cred si magazin .In joc au fost 10 premii de cate 500 ron fiecare .Ei bine sunt unul dintre castigatori . ![]() nu imi vine sa cred ....e prima data cand castig la asa ceva ![]() Bine nu imi dau banii si trebuie sa fac cumparaturi de le ei in valoarea asta ....upiiiiiiiiiiiiii ![]() ![]() Chiar vb. cu sora mea si spuneam ca am completat acel talon dar ca nu cred sa castig si ea imi zice ...gandeste pozitiv , nu se stie ...asa ca ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se intample Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" |
superrrrrrrrrrrrr , doamne ce fain ... ce mi-as mai lua eu de banii aia , numai bucurii mi-as face

felicitari ... ia-ti sigur ceva ... nu strica banii pe chestuieli zilnice , fa-ti o bucurie pe care sa o ai si sa tii minte in timp pe ce bani ti-ai luat-o .... sa ne spui ce ti-ai luat 

ANDANII

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta"
daniela_daneza spune:
Buna dimineata !
Stiu deja ce o sa imi iau , un inel de argint fain pe care l-am vazut dar atunci cand am luat ceasul era prea mult ...si vorba sora*mi lasa ca fentezi tu pe cineva sa ti-l ia de ziua ta
am mai vazut si niste cizme faine din lac , care initial costau 800 ron, apoi erau 650 , iar sambata seara erau 469 ron.....mai ma gandeam la ceva de la triumf...o geanta .....oho cate as putea .....
azi merg in recunoastere , maine le iau, ca sa am timp diseara sa ma si aranjez ca cica ne fac poze si el pun pe site-ul mall-uli .....
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
elyanne spune:
Ooo esti vedeta Dany
asteptam link cu pozele... cand o fii...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
babylina spune:
Azi cam slaba activitatae ( uite cine vorbeste!!!!)
DAniela : spor si inspiratie la cumparaturi.!
Maramii : grea problema cu cerutul ajutorului......incearca sa vorbesti cu tine insuti. Un jurnal sau pur si simplu pune pe hartie ( word) ce te framanta. DAca nu merge scapa din greseala hartia pe la noi. Si eu ca un peste autentic sunt buna la sfaturi date altora si am probleme cu cerutul)
revin ca ma trage de mana kupilul..
marami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babylina Azi cam slaba activitatae ( uite cine vorbeste!!!!) DAniela : spor si inspiratie la cumparaturi.! Maramii : grea problema cu cerutul ajutorului......incearca sa vorbesti cu tine insuti. Un jurnal sau pur si simplu pune pe hartie ( word) ce te framanta. DAca nu merge scapa din greseala hartia pe la noi. Si eu ca un peste autentic sunt buna la sfaturi date altora si am probleme cu cerutul) revin ca ma trage de mana kupilul.. |
In word nu merge ca-si baga fie`mea nasu, in schimb l-am tinut aici, adica am vrut sa dau cateva raspunsuri si apoi m-am razgandit,le-am salvat in draft, inca nu sunt pregatita sa le afisez pt sute sau mii de de oki
So, mi-am inceput ziua al naibii de ....
am vrut sa le dau de mancare hamsterilor, am avut cea mai dezolanta imagine,brrr....cel negru (Angel) il manca pe cel alb (Demon) nu stiu ce s-a intamplat, s-au batut, s-a imbolnavit, o fi murit de foame, i-am cam neglijat in ultima vreme
.... adica, binele invinge raul
asa ca in momentul de fata am o matza neagra si un hamster negru
musai trebuie sa gasesc o pata culoare... si am uitat ceva, mi-e dor de mama, o sa plnag ca proasta cand nu va mi fi iar acum uit si sa o sun de multe ori

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii.... Am zis!
babylina spune:
pune pe PM si promit ca ma uit doar cu un singur ochi.
EU am un fel de jurnal uman. Ma ajuta mult, trebuie sa recunosc.
babylina spune:
Am citit intr-o revista ca la inceput de an trebuie sa iti faci un plan de "bataie" , adica cam ce vrei sa faci important in anul respectiv. De ex: lasat de fumat, slabit, invatat o limba straina, etc.
Uitati aici niste muzica de relaxare. Cine vrea sa ceara ca mai este.
Pentru cine are nevoie o imbratisare si 
daniela_daneza spune:
Buna dimineata!

ieri asa cum va spuneam am fost in recunoasterea produselor pe care urmeaza sa le achizitionez ieri si sunt cam dezamagita , cizmele dorite nu au nr. meu , inelul le-am rugat pe alea sa il puna deoparte pna zi si cica nu pot sa le dau un avans, erau niste acrituri ....ma mai gandesc daca il iau .....si cred ca imi iau un parfum, o geanta si mai vad eu ce .....
azi m-am trezit cam tarziu , la 9.10 dar m-am incadrat in timp la 10.05 erma la magazin ![]()

Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
elyanne spune:
Dany las ca o sa gasesti ceva si mai frumos...
Si eu patesc la fel cu incaltarile... ori nu mai sunt, ori n-au nr meu... Iar cu vanzatoarele sictirite... prefer sa raman fara ce-mi doresc, daca nu gasesc in alta parte... decat sa mai cumpar de acolo ![]()
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
andanii spune:
cand aud de vanzatoare sictirite si acre imi vine sa mor .... vorba copilului meu "mama tanti asta nu-si prea iubeste meseria , oare de ce si-a ales-o ?" tare e nu ? si pe cuvant daca nu are dreptate 
cand le vezi ca abia se deranjeaza pentru a-ti arata ce-i ceri , sau daca nu esti suficient de aranjata in ziua aia , poate sa-ti spuna direct ca e prea scump .... mi s-a intamplat ... adica nu aveam fatza de o chestie care costa pretul respectiv... am fost in depresii 5 zile din cauza aia , sau " nu avem marimea dv" ma consider ca nu mai sunt cum am fost(marimi exagerate) si marimea 42-44 nu e chiar o marime imensa cum ma facea eu sa ma consider .. si exemplele pot continua
odata cand m-a facut sa ma simt prost o vanzatoare drept rasplata am cumparat vreo 3 perechi de pantofidin magazinul ala ... numai asa de ciuda ... se uita la mine ca la urs ... eram imbracata in trening ... nu paream probabil .... asa am avut chef ..... dar m-a deranjat cum m-a abordat ... adica daca nu sunt imbracata clasic frezata si machiata nu am dreptul sa mi se vorbeasca frumos ????
hai ca m-am ambalat acuma ...
spor la cumparaturi
ANDANII 

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta"