Problema de gramatica

Problema de gramatica | Autor: Carolyne

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca aici este locul ideal de a posta acest subiect, daca-i gresit rog moderatorii sa il mute.

Am observat de ceva vreme ca anumite cuvinte se scriu pe forum cu stelute care substituie literele (ex: sti****lat, po****atie, etc).

Am ramas eu in urma cu regulile forumului sau ale gramaticii? Si in dictionar tot cu stelute se vor scrie anumite cuvinte?
Si daca totusi scriu cu litere nu se vizualizeaza cuvantul sau cum?
Mi se pare ca se acorda o atentie gratuita acolo unde nu-i cazul.

O zi buna,

Carolyne

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Carolyne,cred ca este din cauza ca acele litere dintr-un cuvant pot avea caracter obscen(desi insemna complet altceva).De exemplu,mijlocul cuvantului p o P U L A t i e ca sa intelegi mai exact.Acu,nu stiu daca asa sunt regulile impuse sau doar adminii au vrut asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

E la fel ca la m.u.i.e.re (ia o pauza_re) numa ca aici e fara stelute

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Cred ca stelutele apar automat cand detecteaza un cuvant nepotrivit, nu sta nimeni sa puna stelute . Si nu este problema de gramatica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Ehei, acu' e bine, iti dai seama despre ce e vorba...mai demult, un astfel de cuvant era inlocuit automat cu altul fara nici o noima.
E o masura fireasca.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput