Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lumi, draga de ea, oricate bibe si suzi ar avea, nu are destule maini!!!
Serios acuma, daca are cineva nevoie de cateva biberoane, am de dat. La Teo am tot incercat mai multe modele, cand cu diversificarea (si erau tetine prin care sa curga chestii groase la Chicco si la Avent).
La o anumita varsta mergeau excelent cele de la Nuk, dar nu de la zero... asa ca am avut si Avent pentru inceputuri... si lui tati i-au placut Chicco alea in unghi... si cand ii dadea el, numai cu alea ii dadea si facea si spume daca nu erau spalate si sterilizate.
Plus ca pompam lapte la greu, si aveam 4-5 biberoane pline prin frigider continuu.
Iar acuma ce ma bucur ca am 5 mari si 2 mici cu tetine aferente, si nu trebuie sa spal / sterilizez toata ziua... = deplasari fara probleme.
Nu va mai zic, cand plecam la munte peste weekend, ce bine era sa nu mai iau ladita si solutia si detergent, si perie, si burete... ci doar 10 biberoane curate si sterilizate si eventual si cu apa masurata in ele. Potoroshenia naibii...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Ce exercitii de gimnastica se pot face cu bebe pentru a isi intari muschii gatului?



Eu fac asa: pun soricelul pe pat pe spate , cu burtica in sus adica. Il prind de manute si il ridic usor pana ajunge in fundulet. Il tin asa cateva secunde , apoi il cobor la fel de incet pana ajunge iar cu spatele pe pat. Repetam de cateva ori.
Si din cate stiu si statul pe burtica ajuta la asta. dar nu toti bebelusii vor sa stea asa.... Al meu spre exemplu , cand il pun pe burtica se arcuieste mai ceva ca un gimnast...asta e pozitia ideala in care il prind sa ii dau cu crema la gat ca sa scapam de iritatia cu care ne procopsisem... ca deh, acolo se strang toate scamutele si mai curge si laptic si e tare greu sa ii cureti cand stau pe spate.

apropo de statul pe burtica. La baita, pun cada pe un suport de lemn si masuta de schimbat direct pe cada. Intre cadita si masuta raman cativa cm ca da din manute si se lov de cada, In fine nu stiu daca va imaginati cum sunt din ce am povestit. In seara asta , l-am pus pe burtica sa il masez pe spate. a facut o intoarcere de era sa cada in cada mare .....aleluia lasat netinut...acum il tin cu o mana si cu cealalta iau crema ca piciul face arobatii periculoase


Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

helloooo dragele mele....in sfarsit am terminat si eu de citit din urma...cam mult....


noi am lipsit iar in ultimul timp dar motivat...bebe m-a terminat sapt trecuta....am crezut ca a scapat de colici dar m-am inselat...miercuri seara l-a plimbat sotul prin cartier cu caruciorul pana la 1 noaptea...joi m-a tinut treaza pana la 5 dimineata...vineri dimineata nici nu vroia sa manance asa ca am chemat dr,...l-a consultat..l-a cautat...etc si am ajuns la concluzia ca totul s-a datorat colicilor...nu puteam crede...urla ca-n gura de sarpe....in fine s-a mai calmat dar greu...Sunt terminata....mai am putin si pot juca in filme de groaza la cum arat...

Multumim pt urari!!! Erik a implinit 4 luni...l-am sarbatorit in parc si apoi in mall...o sa pun poze ...

am o intrebare...cerealele pot fi combinate si cu apa???daca alaptez doar nu ma mulg ca sa le combin....

pt cine are probleme cu iritatie pe fata sau fundulet recomand 100% crema cu propolis de la Forever(aloe vera)..este superrrr...si Erik a fost iritat atat pe fata cat si oparit la fundulet....se aplica in strat gros si in 2 zile maxim nu mai e nimic...

am mai crescut si noi putin....la 4 luni 6, 670 kg si 66 cm

fetelorrr...v-ati gandit la concediu pt anul asta???pe unde vreti sa mergeti cu puii???

babymom...unde plimbi puiutii????poate vin si eu


...sau poate o punem si noi de o intalnire in oradea...ce ziceti???acum suntem 4...

gata...ma duc la somn...acum se trezeste d-l si...ma pun pe bocit

am pus poze noiiii...

Noapte buna!!!


POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Uff ce de-ati mai vorbit, am citit tot rpd acum sa vad ce-am si retinut

Gaia este o fundatie care are sediul pe Mosilor. www.acsis.ro

Leah cred ca vorbeau fetele de desenele de pe pampers care se vad prin plastic pe partea alba. Aveam si eu un pachet nedesfacut si scria made in Poland, am desfacut din curiozitate si da, sunt cu elastic si cu norisori. E prima data cand nimerim asa, dar pana acum o luna foloseam Huggies Disney, i-am luat din Cora.

Babytza ma bucur ca te-ai linistit cu comoara baiatului . A, sa nu uit sa-ti zic, frumoasa domnisoara Tina ta si tare bine va statea impreuna, aratati ca doua surori . Mai dar nu te incurci cu suzetele si biberoane, acum suzi pot sa inteleg ca vrei sa le asortezi ca mai am si eu boala asta dar bibe de ce ai atatea?

Anamona cam toti isi tin barbita in piept putin in scoica din cauza formei scaunului zic eu...Babytza ti-a zis bine de exercitii pentru muschii gatului si spatelui, si eu stiu la fel. Oricum daca atunci cand ridici bb-ul in fund nu-si balangane capul deloc si nu-l lasa pe spate inseamna ca-l tine ff bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Anamona eu nu am putut folosi deloc landoul la piti, urla in el de ziceai ca o scot la vandut. Dupa 3 incercari soldate cu intors acasa de la coltul blocului am montat caruciorul sport. Nici acolo nu suporta sa stea perfect pe orizontala, o pacalesc numai cand doarme, dar e bine si asa. Si am iesit cu caruciorul sport incepand de la o luna.
Acasa iar numai pacalita si in somn sta la orizontala, altfel vrea numai ridicata. Ii pun zeci de perne ca la printesa si asa sta ziua. Cel mai mult ii place sa stea in puf, am o pilota pufoasa din puf de gasca si sta in ea foarte bine.



fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Buna dimineata si o ...
Fetelor, nu stiu daca ati patit asa ceva dar eu m-am speriat in dimineata asta cumplit.
Radu a inceput sa se foiasca pe la sase jumatate, as mai fi dormit, ca deobicei asa face, se foieste, isi suge degetul, ma rog, "in liniste" as zice, adica nu plange si nici nu deschide ochii...
Ei acuma a inceput sa geama, nici nu plangea nici nu gangurea, doar gemea asa, nu-si baga degetul in gura ci statea cu spatele arcuit, cu gatul dat mult de tot pe spate, avea ochii deschisi si se uita fix rau de tot.
L-am luat repede in brate si tot arcuit statea, parca era de piatra nu reuseam sa-l asez in brate, si tot fix se uita si "striga" cumva ca numai plans nu era ala.
Am inceput sa vorbesc cu el, am aprins luminile, m-am strambat la el... tot fix se uita ca nici nu sunt convinsa ca era treaz. Abia cand am apris TV si l-am pus cu fata la el si-a schimbat directia privirii si parca am simtit ca interactioneaza cu mine.
Ne-am jucat un pic, a zambit, a gangurit, da eu m-am kkt pe mine de spaima, scuzati! Mi-era si frica sa plec din camera sa ii fac laptele.
Pe care l-a baut, dar fara cine stie ce pofta...
Strigatul ala de-l scotea venea asa din gat, m-am temut ca a facut si el muci si se sufoca, (iar suntem raciti si Teo si eu... si a fost si tati saptamana trecuta, cred ca de la el a pornit ). Dar acum ca e treaz, nu fornaie, nu are muci, nu pot sa imi dau seama daca o avea puroi in gat... desi febra nu are absolut deloc, din contra, e mai rece.
Nu am mai patit asa ceva si m-am speriat rau.
Acu stau si il pazesc.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Buna dimineata!

gaia. nevia m-am grabit sa-ti raspund, ca te inteleg ca ai fost/ esti f. speriata. Am patit si eu ceva asemanator cu Victor cand era mic. Poate sa nu insemne nimic ( de-ale bebelusilor ), dar ca sa stai tu linistita du-l totusi sa-l vada un pediatru.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Pupici,
daca tot am dat stingerea hai sa dau si trezirea, desi sunt inca in negocieri poate mai doarme piti un pic.

Gaia, piti faea din astea cand o durea burtik.


fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

S-a trezit si gulia mica si... iar are ochisorul drept lipit rau . Cred ca totusi am sa-l duc la desfundat, ca ma hotarasem sa-l mai las pana mai creste. Of, of, of...


Azi noapte m-a trezit doar de 2 ori sa pape!! Cred ca e premiera de cand s-a nascut. Am niste tzitzi... beton de lapte!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

ramonzca noi ne plimbam prin Nufarul, parcul Ghibu si pe la Lotus ( dar mai rar ). Mi-ar placea sa ne intalnim, de ce nu!?

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput